Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕνΟτητα # 8: Ms Word V CLAUDIA BOETTCHER ΤμΗμα ΙστορΙαΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕνΟτητα # 8: Ms Word V CLAUDIA BOETTCHER ΤμΗμα ΙστορΙαΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕνΟτητα # 8: Ms Word V CLAUDIA BOETTCHER ΤμΗμα ΙστορΙαΣ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Ι ΕνΟτητα # 8: Ms Word V CLAUDIA BOETTCHER ΤμΗμα ΙστορΙαΣ

2 Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό υλικό, όπως εικόνες, που υπόκειται σε άλλου τύπου άδειας χρήσης, η άδεια χρήσης αναφέρεται ρητώς.

3 Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια του εκπαιδευτικού έργου του διδάσκοντα. Το έργο «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα Ιονίου Πανεπιστημίου» έχει χρηματοδοτήσει μόνο τη αναδιαμόρφωση του εκπαιδευτικού υλικού. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

4 EΙΣΑΓΩΓΗ ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ
Ms Word V EΙΣΑΓΩΓΗ ΠΙΝΑΚΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

5 Μορφοποιούμε τον τίτλο και τους υπότιτλους με το στυλ που θέλουμε στα επίπεδα Τίτλος, Επικεφαλίδα 1, Επικεφαλίδα 2, Επικεφαλίδα 3 κ.ο.κ.  

6 Εισαγωγή αυτόματου πίνακα περιεχομένων
Κλικ στο σημείο όπου θέλουμε να ενθέσουμε τον πίνακα Καρτέλα Αναφορές >> Πίνακας Περιεχομένων Επιλογή μορφής πίνακα Ο πίνακας δημιουργείται σύμφωνα με τα επίπεδα και τα περιεχόμενα των τίτλων και υπότιτλων που έχετε φτιάξει

7 Παράδειγμα πίνακα περιεχομένων
Αυτόματα αναφέρονται οι τίτλοι σας και οι αντίστοιχοι αριθμοί σελίδων . ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η σωστή χρήση των κατηγοριών τίτλος – επικεφαλίδες στην αρχή ώστε το MSWord να αναγνωρίζει τι θεωρείτε τίτλο, τι επικεφαλίδα, και να ξέρει σε τι επίπεδο να τα κατατάξει.

8 Αλλαγές στον πίνακα περιεχομένων σας
Μπορείτε να συνεχίσετε την επεξεργασία του κειμένου σας. Τυχόν αλλαγές (περιεχόμενο τίτλου και επικεφαλίδων, επιπλέον επικεφαλίδες, αλλαγές σε αριθμούς σελίδας) θα περαστούν με τη χρήση του «Ενημέρωση πίνακα» όποτε θελήσετε.

9 ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ


Κατέβασμα ppt "ΕνΟτητα # 8: Ms Word V CLAUDIA BOETTCHER ΤμΗμα ΙστορΙαΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google