Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ
Π.Γ.Ε.Σ.Σ Β2 ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ 5, ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΜΑΔΑ: CaptainΑκης ΜΕΛΗ: ΚΑΡΝΑΡΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΑ), ΜΑΡΟΥΤΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ (ΕΒΙΝΑ), ΜΑΥΡΟΥΚΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΝΙΝΙΟΣ ΠΕΠΠΑΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Επεξεργασία 5: Οι χριστιανοί ως μέλη της νέας ανθρωπότητας θεωρούνται σε όλες τις εποχές ως οι μαθητές του Χριστού. Τι σημαίνει η ιδιότητα αυτή και με ποιους τρόπους νομίζετε ότι μπορεί να εκφραστεί σήμερα; Εργασία: Στο Σύμβολο της Πίστεως δηλώνουμε ότι η Εκκλησία είναι και «αποστολική». Προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί το κάνουμε αυτό, διαβάζοντας το διπλανό κείμενο και υπογραμμίζοντας σε αυτό τις σχετικές λέξεις ή φράσεις.

3 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Οι χριστιανοί σήμερα με το Βάπτισμα μπαίνουμε στον κύκλο του Χριστού και γινόμαστε οι καινούριοι μαθητές Του, που με τον καθημερινό αγώνα ενάντια στο κακό και την αμαρτία, δίνουμε τη δική μας μαρτυρία πίστης, όπως και οι απόστολοι την εποχή του Χριστού.

4 ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ Επίσης, με το να προσφέρουμε ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μας σε όποιον τις χρειάζεται, με την συμμετοχή μας σε οργανώσεις αλληλοβοήθειας αλλά και σε ιεραποστολικά έργα αλλά και με τον τρόπο ζωής μας, γινόμαστε πρότυπα μίμησης, οι νέοι απόστολοι, που μεταφέρουν το μήνυμα της Βασιλείας του Θεού σε όλη την ανθρωπότητα.

5 ΕΡΓΑΣΙΑ Η Εκκλησία ιδρύθηκε από τον πρώτο απόστολο, τον Ιησού Χριστό. Μετά την Πεντηκοστή το έργο του Ιησού συνεχίστηκε από τους αποστόλους, οι οποίοι κήρυξαν σε όλα τα έθνη για τη Βασιλεία του Θεού και την αιώνια ζωή, μέσα από την εμπειρία που είχαν από την σχέση τους με τον Ιησού Χριστό.

6 ΕΡΓΑΣΙΑ Γι’ αυτό και η Εκκλησία μας λέγεται και «αποστολική», γιατί από την εποχή των αποστόλων μέχρι σήμερα η πίστη μας παραμένει αναλλοίωτη.

7 ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

8 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!
!!!ΤΕΛΟΣ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ!!!


Κατέβασμα ppt "Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google