Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μουσική και εφηβεία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μουσική και εφηβεία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μουσική και εφηβεία

2 Εφηβεία Εφηβεία: Με τον όρο εφηβεία για το ανθρώπινο είδος εννοείται μια διακριτή αναπτυξιακή φάση εξαιτίας των ραγδαίων βιοσωματικών αλλαγών και των νέων εξελίξεων ως προς τις νοητικές ικανότητες και ως προς την σεξουαλικότητα.

3 Εφηβεία Με τον διακριτό όρο ήβη εννοούνται τα φυσιολογικά, ορμονικά φαινόμενα που εμφανίζονται στα κορίτσια σε ηλικία ετών περίπου και στα αγόρια ετών περίπου. Στα κορίτσια η ήβη ολοκληρώνεται σε ηλικία ετών περίπου, ενώ στα αγόρια ετών περίπου.

4 Εφηβεία Χαρακτηριστικά Εφήβων: Αντιδραστικότητα Επαναστατικές Τάσεις
Ενσωμάτωση σε ομάδα Αναρχικές Τάσεις Αργκό Διαμόρφωση Προσωπικότητας (μουσική,εμφάνιση)

5 Μουσική Γιατί ακούμε μουσική:
Η μουσική επιρρεάζει την ζωή μας σε πολλούς τομείς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ακούμε μουσική καθημερινά ανάλογα την ψυχολογική και συναισθηματική μας κατάσταση.

6 Μουσική Τι ακούμε; Τα μουσικά γούστα ταιριάζουν με τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει κανείς σε διάφορες περιόδους της ζωής του και καλύπτουν τις εκάστοτε κοινωνικές και ψυχολογικές ανάγκες του. Οι ερευνητές εντόπισαν πέντε ευρείες κατηγορίες σε ό,τι αφορά τα μουσικά γούστα κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου.

7 Μουσική Μουσική ανά ηλικία: «Μοντέλο MUSIC»
Μellow=βρεφική και παιδική ηλικία Unpretentious= παιδική ηλικία Sophisticated=Μεσήλικες Intense=Έφηβοι Contemporary=Νέοι και ενήλικες

8 Μουσική Μουσικά ρεύματα εφήβων: Emocore (emo) Rap Trap Dubstep
R&B και Hip Hop Death Metal και Ηardrock Pop

9 Μουσική και εφηβεία Τελικά, η μουσική που ακούμε επηρεάζει και επηρεάζεται άμεσα από την ηλικία, την ψυχοσύνθεση μας και, γενικά, τον τρόπο ζωής μας!!!

10 Ευχαριστούμε για την προσοχή σας!


Κατέβασμα ppt "Μουσική και εφηβεία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google