Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΕΔΑΝΗ – ΑΡΓΥΡΩ ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΔΟΥ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΕΔΑΝΗ – ΑΡΓΥΡΩ ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΔΟΥ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΕΔΑΝΗ – ΑΡΓΥΡΩ ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΔΟΥ
SONY ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΕΔΑΝΗ – ΑΡΓΥΡΩ ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΔΟΥ

2 Λίγα λόγια για τη SONY H SONY ξεκίνησε πριν 60 περίπου χρόνια στην Ιαπωνία και μέσα σε 30 χρόνια έγινε μια μεγάλη εταιρεία που έκανε εξαγωγές ηλεκτρικών ειδών σε διάφορες χώρες. Στην αρχή ραδιόφωνα και τηλεοράσεις και αργότερα βίντεο και DVD. Τα τελευταία χρόνια έγινε μεγάλη εταιρεία και στα κινητά τηλέφωνα.

3 KINHTA Το Sony Xperia είναι οικογένεια των smartphones της Sony. Η γραμμή των τηλεφώνων έχει ξεκινήσει από το 2008, ενώ η πρώτη ταμπλέτα που διατίθεται βάσει της μάρκας ξεκίνησε το Το όνομα Xperia προέρχεται από τη λέξη "εμπειρία", και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο σλόγκαν Xperia X1, "I (Sony Ericsson) Xperia το καλύτερο".

4 LAPTOPS Με εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση και πολυτελή σχεδιασμό προσφέρει την απόλυτη φορητότητα. Ασυμβίβαστη ισχύς και γρήγορη εκκίνηση με τον επεξεργαστή Intel Core i3-3217U στα 1.80 GHz και την ενσωματωμένη μνήμη των 4GB! Απόλυτη φορητότητα με εξαιρετικά λεπτή και διακριτική σχεδίαση. Tο Laptop Sony Vaio συνδυάζει εξαιρετικό στυλ και ποιότητα, χωρίς να κάνει καμία παραχώρηση στις προδιαγραφές και τα καινοτόμα χαρακτηριστικά παραγωγικότητας. Στο γραφείο ή στο δρόμο, αυτό το κορυφαίο στην κλάση του business notebook βοηθά τους απαιτητικούς χρήστες να εργάζονται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα χάρη στην απόλυτη «εν κινήσει» δύναμή του.

5 TABLETS Xperia Tablet (ονόματα πρώην κωδικό Sony S1 και Sony S2), παλαιότερα γνωστή ως η Sony Tablet, είναι η εμπορική ονομασία μιας σειράς. Τα πρώτα μοντέλα που χρησιμοποιούνται για να τρέξει το Google λειτουργικού συστήματος Android 3.1 Honeycomb, αλλά πιο πρόσφατα μοντέλα λειτουργούν με το σύστημα Android Τα πρώτα μοντέλα ήταν ανεπίσημα ανακοινώθηκε στις 26 Απριλίου του 2011, με τα κωδικά ονόματα, από τη Sony Corporation στην Sony IT Mobile Συνέλευση.

6 ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ Περισσότερη ευκρίνεια, χρώμα και αντίθεση, ό,τι κι αν βλέπετε. Ο πανίσχυρος επεξεργαστής 4K X1 εξασφαλίζει πάντα εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Αναλύει κάθε πηγή και την αναβαθμίζει σε ανάλυση 4K, είτε πρόκειται για τηλεοπτικές εκπομπές, δίσκους Blu-ray και DVD ή διαδικτυακά βίντεο 4K. Απολαύστε εκπληκτική εικόνα 4K με περισσότερη ευκρίνεια, πιο ρεαλιστικό χρώμα και μοναδική αντίθεση.

7 ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ Κορυφαίος ήχος με μικρόφωνο.
Με ευαισθησία 100 dB και εύρος απόκρισης Hz θα μπορείς να ακούς την αγαπημένη σου μουσική με εκπληκτική ποιότητα και καθαρό ήχο. Ο σχεδιασμός των ακουστικών, με ενισχυμένα μαξιλαράκια από δερματίνη που προσαρμόζονται στο σχήμα των αφτιών, εξασφαλίζει μέγιστη άνεση και καλό αερισμό, ίσως τα δύο σημαντικότερα κριτήρια όταν κάνεις πολύωρη χρήση ακουστικών. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο μικρόφωνο στο καλώδιο για hands free λειτουργία.

8 ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ To ραδιόφωνο είναι η συσκευή που λειτουργεί ως «ραδιοδέκτης - μετατροπέας» όπου λαμβάνοντας τις ραδιοφωνικές εκπομπές των ραδιοφωνικών σταθμών τις μετατρέπει σε ήχο. Τα ραδιοφωνικά κύματα εκπέμπονται από τον πομπό και φτάνουν στον δέκτη (δηλαδή το ραδιόφωνο). Τα κύματα αυτά αποκωδικοποιούνται από τη συσκευή και μετατρέπονται σε ηλεκτρικό ρεύμα και στην συνέχεια σε ήχο, που είναι και το τελικό αποτέλεσμα του ραδιοφώνου. Ραδιοφωνία, επίσης, θεωρείται και όλη η διαδικασία εκπομπής και λήψης ραδιοκυμάτων.

9 ΗΧΕΙΑ Το ηχείο (speaker) αποτελεί μία διάταξη/συσκευή, η οποία έχει σκοπό τη μετατροπή της λαμβανόμενης ηλεκτρικής ενέργειας (εισερχόμενο σήμα) σε ακουστική ενέργεια, δηλαδή σε στιγμιαίες μεταβολές πίεσης του ατμοσφαιρικού αέρα (διαμήκη κύματα), οι οποίες αντιστοιχούν σε όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό και αληθοφανή ήχο. Επομένως, το ηχείο δεν αποτελεί μία γνήσια ηλεκτρονική συσκευή, αλλά μία ηλεκτρομηχανική ή ηλεκτροακουστική διάταξη.

10 Σας ευχαριστούμε για την παρακολούθηση
ΑΡΓΥΡΩ- ΕΛΙΣΑΒΕΤ


Κατέβασμα ppt "ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΝΕΔΑΝΗ – ΑΡΓΥΡΩ ΜΥΡΤΩ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΔΟΥ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google