Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

2 1. Βίκυ Κουλιανού: Οκτώ στους δέκα Έλληνες πιστεύουν ότι τα μοντέλα είναι χαζά.Τους υπόλοιπους τρεις όμως, που πιστεύουν πως είμαστε έξυπνες δεν τους ακούμε. 2. Μανώλης Μαυρομάτης: Ο Ronaldo ξεχύνεται σαν εμετός στην επίθεση 3. Νίκος Χατζηνικολάου: Το πρωτοφανές αυτό γεγονός, συμβαίνει για δεύτερη φορά.

3 4. Ελένη Δήμου: Η ηχογράφηση έγινε στο σπήλαιο των Πετραλώνων όπου βρέθηκε ο πρώτος εν ζωή σκελετός. 5. Αννα Βίσση: Ο Αντώνης Σαμαράς με βοήθησε να ξεπεράσω το χωρισμό μου με τον Νταλάρα. Πως ήταν οι μέρες μου με τον Νταλάρα; Αν σας πω ότι δεν θυμάμαι θα με πιστέψετε; 6. Ράνια Λυκούδη: Θα το θεωρούσα ΑΓΕΝΕΙΑ αν ένας άντρας από το πρώτο ραντεβού μου ζητούσε να κάνουμε πρωκτικό σεξ!!!

4 7. Τόλης Βοσκόπουλος (Σε συνέντευξη στον Ν
7. Τόλης Βοσκόπουλος (Σε συνέντευξη στον Ν. Χατζηνικολάου): Όταν τους ζήτησα την ανάγκη τους δεν μου την έδωσε κανείς 8. Η Αντζελα θέλει να τραγουδήσει ένα τραγούδι εκτός προγράμματος: Παρακαλώ να χαμηλώσουν τα φώτα, γιατί τώρα θα πω ένα τραγούδι off the record 9. Αννα Φόνσου: Δόξα τω Θεώ, είμαι άθεη.

5 10. Σχολιαστής στίβου κατά την διάρκεια αγώνα ανώμαλου δρόμου γυναικών: Και οι ανώμαλες μπαίνουν στα τελευταία 1000 μέτρα Εκφωνητής ποδοσφαιρικού αγώνα στην τηλεόραση: Και ναι...μπαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή...την βγάζει και την παίζει Γιάννης Σπαλιαρας: Είμαστε κάτι σαν δεύτερα ξαδέρφια με τον Νάσο Γαλακτερό.. Με την μάνα του είμαστε πρώτα ξαδέρφια.

6 13. Τζέλα Παυλάκου Η γρίπη των πουλερικών έχει επιφέρει καίριο κλύσμα στους κατόχους πουλερικών Γιάννης Γκελντής (τηλεοπτικός μάγειρας) Προσθέτουμε την άσπρη κρέμα και παχύ σαν του πατέρα μου καμάρι. (Όποιος κατάλαβε τι είπε, ας το πει κι εμάς...) 15. Κατερίνα Λάσπα (σε ζωντανή εκπομπή του Πάρτυ) Έχω καλή όραση και από το αριστερό μου αυτί Μανώλης Μαυρομμάτης Και εδώ ξαναβλέπουμε στο replay το φάουλ που είναι πιο σκληρό αυτή τη φορά.

7 Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα!
Γέλασες? Στείλτο σε ένα φιλαράκι για πλάκα! Πολλά περισσότερα... ...ξέρεις που..


Κατέβασμα ppt "ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google