Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Deployment δύο 802.11 access points ανά ομάδα χρησιμοποιώντας linux και hostapd σε laptops και ορισμός κάποιων test cases με τουλάχιστον 2 clients (laptop,

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Deployment δύο 802.11 access points ανά ομάδα χρησιμοποιώντας linux και hostapd σε laptops και ορισμός κάποιων test cases με τουλάχιστον 2 clients (laptop,"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Deployment δύο access points ανά ομάδα χρησιμοποιώντας linux και hostapd σε laptops και ορισμός κάποιων test cases με τουλάχιστον 2 clients (laptop, smartphones). Το hostapd υποστηρίζει multiple configuration που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για multiple SSID per channel και ως predefined profiles για εύκολη ενναλαγή ρυθμίσεων(αλλαγή καναλιού, SSID, mode και rate, κλπ.). Για δική σας διευκόλυνση στα πειράματα μπορείτε να στήσετε και έναν dhcp server. Προτείνονται debian 7 ή ubuntu Ανάπτυξη και χρήση custom SNMP agents στα access points που θα λαμβάνουν δεδομένα για το wireless δίκτυο και χρήση scripts για την διαχείρισή του μέσω του hostapd (π.χ. Αλλαγή καναλιών, αλλαγή SSID). Χρήση ενός 3ου μηχανήματος που θα παίζει την ρόλο του controller χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που λαμβάνει απο τους SNMP agents και έχοντας συνολική εικόνα του δικτύου να το κάνει reconfigure κατάλληλα ανάλογα το test case. Για οσους ενδιαφέρονται μια επέκταση ειναι: Εναλλακτικά το monitoring των access points και η διαχείριση τους απο τον controller μπορεί να υλοποιηθεί κάνοντας extend το openflow protocol και υλοποιώντας τους κατάλληλους agents στα access points που θα το υλοποιούν.


Κατέβασμα ppt "Deployment δύο 802.11 access points ανά ομάδα χρησιμοποιώντας linux και hostapd σε laptops και ορισμός κάποιων test cases με τουλάχιστον 2 clients (laptop,"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google