Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ποιος Πακετάρει το Δικό σου Αλεξίπτωτο;

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ποιος Πακετάρει το Δικό σου Αλεξίπτωτο;"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ποιος Πακετάρει το Δικό σου Αλεξίπτωτο;
♫ Ανοίξτε τα ηχεία σας! ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΑ ΣΛΑΙΝΤΣ

2 Ο Charles Plumb ήταν πιλότος του Ναυτικού των ΗΠΑ στο Βιετνάμ
Επέζησε το μαρτύριο και σήμερα δίνει διαλέξεις για τα όσα έμαθε από την εμπειρία του.

3 “Πως στο καλό το ξέρεις αυτό;” τον ρώτησε ο Plumb.
Μια μέρα που ο Plumb και η γυναίκα του καθόταν σε ένα εστιατόριο, κάποιος από ένα άλλο τραπέζι τους πλησίασε και είπε, “Εσύ είσαι ο Plumb! Ήσουν πιλότος στο Βιετνάμ, και η βάση σου ήταν το αεροπλανοφόρο Kitty Hawk. Και σε κατέρριψαν!” “Πως στο καλό το ξέρεις αυτό;” τον ρώτησε ο Plumb. “Εγώ πακετάρισα το αλεξίπτωτο σου,” του αποκρίθηκε ο άνδρας. Ο Plumb ένοιωσε έκπληξη και ευγνωμοσύνη. Ο άνδρας του έσφιξε το χέρι και είπε, “υποθέτω ότι το αλεξίπτωτο άνοιξε κανονικά!” Ο Plumb τον διαβεβαίωσε, “Και βέβαια. Αν το αλεξίπτωτο σου δεν είχε ανοίξει, δεν θα βρισκόμουν εδώ σήμερα.”

4 Εκείνο το βράδυ ο Plumb δεν μπόρεσε να κλείσει μάτι, αφού συνέχεια σκεφτόταν εκείνο το άτομο.

5 “Ποιος πακετάρει το δικό σας αλεξίπτωτο;”
Τώρα, ο Plumb ρωτάει το ακροατήριο του, “Ποιος πακετάρει το δικό σας αλεξίπτωτο;” Ο καθένας έχει κάποιον ο οποίος του προμηθεύει ότι χρειάζεται για να τα βγάζει πέρα στην καθημερινότητα της ζωής. Ο Plumb επίσης τονίζει ότι χρειάστηκε πολλών ειδών αλεξίπτωτα όταν κατερρίφθη το αεροπλάνο του πάνω από εχθρικό έδαφος — χρειάστηκε το φυσικό του αλεξίπτωτο, το διανοητικό του αλεξίπτωτο, το συναισθηματικό του αλεξίπτωτο, και το πνευματικό του αλεξίπτωτο. Χρειάστηκε την υποστήριξη όλων αυτών για να φθάσει σώος στο έδαφος.

6 Μερικές φορές στις καθημερινές προκλήσεις της ζωής, μας διαφεύγει αυτό που είναι πράγματι σημαντικό.
Ίσως ξεχνάμε να πούμε ένα γεια, ένα παρακαλώ, ένα ευχαριστώ, να συγχαρούμε κάποιον για κάτι υπέροχο που του συνέβη, να κάνουμε ένα κομπλιμέντο, ή να κάνουμε κάτι όμορφο χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. “Με κάνεις περήφανο” είναι τρείς από τις πιο πολύτιμες λέξεις που μπορείς ποτέ να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις κάποιον άλλον να νοιώσει σημαντικός. Μεταχειρίσου τους ανθρώπους σαν να ήταν αυτό που θάπρεπε να είναι, και να τους βοηθάς να γίνουν αυτό που μπορούν να γίνουν. Εκτίμησε την αξία του καθενός, ότι και να είναι, ότι και να κάνουν. Ο καθένας είναι σημαντικός και απαραίτητος, ότι και να κάνει, όποια κι αν είναι η δουλειά του.

7 Γίνε ένας απόστολος της ενθάρρυνσης.
Καθώς ζεις την κάθε σου μέρα, εστίασε την προσοχή σου στο κάθε άτομο. Κάνε καθημερινά την κάθε σου επαφή με το κάθε άτομο να μετρήσει. Μπορεί η ευκαιρία μιας ολόκληρης ζωής κάποιου ανθρώπου να βρίσκεται σ’ αυτό που θα πεις. Ζήσε στο ρυθμό των συνηθισμένων πραγμάτων. Αγκάλιασε τις μέρες με τα απλά ξεκινήματα, τα ανιαρά καθήκοντα, και τις υποχρεωτικές συναντήσεις. Οι λέξεις σου σε τέτοιες στιγμές θα γεμίσουν τόμους ολόκληρους για την ποιότητα της ζωής. Άσε το Θεό να σε χρησιμοποιήσει σε αυτές τις συνηθισμένες καταστάσεις. –Caron Loveless

8 Η εκτίμηση είναι κάτι το θαυμάσιο
  Η εκτίμηση είναι κάτι το θαυμάσιο. Κάνε αυτό που βρίσκεις υπέροχο στους άλλους να ανήκει και σε μας επίσης.      –Βολτέρος ( ), Γάλλος συγγραφέας και φιλόσοφος.    Καθώς ζεις αυτή την βδομάδα, αυτόν τον μήνα, αυτόν τον χρόνο, αναγνώρισε τους ανθρώπους που πακετάρουν το αλεξίπτωτό σου! ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ! Γράψτε μας Για περισσότερα Power Points:


Κατέβασμα ppt "Ποιος Πακετάρει το Δικό σου Αλεξίπτωτο;"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google