Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ. Στο προηγούμενο μάθημα Επιθετικότητα- βλαπτική πρόθεση έναντι ενός στόχου Οι θεωρίες για την επιθετικότητα - Θεωρία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ. Στο προηγούμενο μάθημα Επιθετικότητα- βλαπτική πρόθεση έναντι ενός στόχου Οι θεωρίες για την επιθετικότητα - Θεωρία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ

2 Στο προηγούμενο μάθημα Επιθετικότητα- βλαπτική πρόθεση έναντι ενός στόχου Οι θεωρίες για την επιθετικότητα - Θεωρία της Κοινωνικής Μάθησης - Εθνολογικές Θεωρίες - Ψυχαναλυτικές Θεωρίες

3 Στόχοι μικροδιδασκαλίας Γνώσεις: 1. Να ορίζουν το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού (bullying) 2. Να περιγράφουν τις μορφές του σχολικού εκφοβισμού 3. Να κατανοήσουν τις επιπτώσεις της θυματοποιησης Δεξιότητες: 1. Να ανιχνεύουν τα σημάδια της ύπαρξης του bullying 2. Να προσεγγίζουν το παιδί-θύμα Στάσεις : 1. Να υποστηρίζουν το παιδί θύμα σχολικού εκφοβισμού 2. Να ενθαρρύνουν την αύξηση της αυτοπεποίθησης θύματος του bullying

4

5


Κατέβασμα ppt "ΜΙΚΡΟΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ. Στο προηγούμενο μάθημα Επιθετικότητα- βλαπτική πρόθεση έναντι ενός στόχου Οι θεωρίες για την επιθετικότητα - Θεωρία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google