Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

T ECHNICIANS I N V IDEO G AMES “F I GHTER XP” ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΣΟΥ ΣΟΦΙΑ ΓΚΟΡΙΤΣΑ ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "T ECHNICIANS I N V IDEO G AMES “F I GHTER XP” ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΣΟΥ ΣΟΦΙΑ ΓΚΟΡΙΤΣΑ ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 T ECHNICIANS I N V IDEO G AMES “F I GHTER XP” ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΣΟΥ ΣΟΦΙΑ ΓΚΟΡΙΤΣΑ ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ

2 F IGHTER XP Aυτό το παιχνίδι είναι για δύο παίκτες. Ο ένας είναι ένας μαχητής και ο άλλος ξιφομάχος. Το εμπνευστήκαμε από το Little Fighter 2. Eίναι ένα δημοφιλές παιχνίδι μάχης για τα Windows και είναι η συνέχεια του παιχνιδιού Little Fighter. Δημιουργήθηκε από τους Marti Wong και Starsky Wong, το 1999. Το παιχνίδι υποστηρίζει μέχρι 4 παίκτες του ανθρώπου σε έναν υπολογιστή και συνολικά 8 χαρακτήρες χρησιμοποιώντας το online παιχνίδι ή ελέγχονται από τον υπολογιστή. Οι χαρακτήρες που ελέγχονται χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο ή ένα gamepad. Εισαγωγή

3

4

5 Η Δ ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ Γ ΡΑΦΙΚΩΝ Πρώτα φτιάξαμε το υπόβαθρο του παιχνιδιού και το υπόβαθρο με τα controls και τις οδηγίες για τον παίκτη. Όταν πατηθεί το ποντίκι, το παιχνίδι ξεκινάει με έναν χαρακτηριστικό ήχο gong. Θέσαμε τις αρχικές θέσεις των δύο μαχητών και τα controls για τον κάθε μαχητή. Όταν ο ένας χτυπήσει τον άλλον, αυτός πέφτει και ξανασηκώνεται. Επίσης θέσαμε μεταβλητές για την ζωή του καθενός και όταν η ζωή του ενός μηδενιζόταν έπεφτε κάτω και ο άλλος έλεγε «I am the winner!». Όταν ένας από τους δύο περπάταγε ακουγόταν ο ήχος του περπατήματος ή όταν έκανε επίθεση ακουγόταν ο ήχος της γροθιάς του στον αέρα ή ο ήχος του σπαθιού για τον άλλον.

6

7 Π ΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ Β ΕΛΤΙΩΣΗ  Θα μπορούσαν οι μαχητές να είχαν ειδικές ικανότητες με συγκεκριμένο συνδυασμό κουμπιών.  Θα μπορούσε ο παίχτης να επέλεγε ανάμεσα σε πολλούς άλλους πολεμιστές.  Θα μπορούσε να αμυνόταν ο ένας παίκτης έναντι του άλλου για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

8 Ε ΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Π ΑΙΧΝΙΔΙ Ήταν το πιο ωραίο παιχνίδι που έχουμε κατασκευάσει ποτέ. Επίσης ήταν ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια μέχρι στιγμής γιατί προσπαθούσαμε να το τροποποιήσουμε έτσι ώστε να μοιάζει με το πρωτότυπο.

9 ΤΕΛΟΣ Scratch


Κατέβασμα ppt "T ECHNICIANS I N V IDEO G AMES “F I GHTER XP” ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΣΟΥ ΣΟΦΙΑ ΓΚΟΡΙΤΣΑ ΝΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google