Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω είναι Ο θησαυρός της Βαγίας Ησυγγραφέας αυτού του βιβλίου είναι η καταπληκτική Ζωρζ Σαρή Ο θησαυρός της Βαγίας είναι ένα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω είναι Ο θησαυρός της Βαγίας Ησυγγραφέας αυτού του βιβλίου είναι η καταπληκτική Ζωρζ Σαρή Ο θησαυρός της Βαγίας είναι ένα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω είναι Ο θησαυρός της Βαγίας Ησυγγραφέας αυτού του βιβλίου είναι η καταπληκτική Ζωρζ Σαρή Ο θησαυρός της Βαγίας είναι ένα μυθιστόρημα

3 Η ΖΩΡΖ ΣΑΡΗ Η Ζωρζ Σαρή γεννήθηκε το 1925 στην Αθήνα. Η μητέρα της ήταν Γαλλίδα και ο πατέρας της από το Α'ι'βαλί. Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στην Ελλάδα,όπου τελείωσε το δημοτικό και το γυμνάσιο. Πριν τελειώσει τις εγκύκλιες σπουδές, άρχισε ο πόλεμος του 1940!

4 Το βιβλίο αυτό μιλάει για μερικά παιδιά: τον Αλέξη,τον Κλου,την Λίνα,τον Άγγελο,την Ράνια, την Σόφη, τους γονείς τους και την Νικόλ που πάνε διακοπές στην Αίγινα. Η Νικόλ λέει στα παιδιά πως πρέπει να βρει πληροφορίες για έναν Γερμανό τον Χάνς για να ξαναβρεί την μνήμη του.Έτσι όταν επισκέπτονται την Βαγία πηγαίνουν και στο σπίτι της Κυρά-Μαρίας.Τότε η Νικόλ την ρωτάει αν ξέρει κάποιον Χανς και της λέει πως ψάχνει πληροφορίες για αυτόν.Η Κυρά-Μαρία της λέει πως ο Χανς τους είχε κλέψει τις λίρες τους και της δίνει ένα σημειωματάριο.

5 Το σημειωματάριο του Χανς. Εκεί ο Χανς είχε γράψει πού είχε κρύψει τις κλεμμένες λίρες.

6 Τα παιδιά κι η Νικόλ είδαν το σημειωματάριο του Χανς που έγραφε: ● grab - ● βροχή - ● Όρος ● Επισκοπή ● Γενέθλια της Παναγίας ● τάφος ● αφανής

7 ● ναός (έχει και ένα σχέδιο που μoιάζει με εκκλησία) ● πάλι βροχή ● Αιακός έχει και έναν σταυρό ● και πιο εκεί το 203 [τόσες ήταν οι λίρες]. ● Από εκείνη τη μέρα,τα παιδιά πήγαν σε διάφορα μέρη όπως στον ναό της ● Αφαίης[Αφανούς] και ● στο Ελλάνιον όρος.

8 ᅡεᅡε Πολλές φορές μάλιστα τα παιδιά πήγαν μόνα τους σε κάποιο μέρος κινδυνεύοντας.... Τελικά θα βρουν τις λίρες ή όχι; Θα βρει οΧανςτην μνήμη του;

9 Σχόλια Αυτό το βιβλίο μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έχει πολλή δράση και πολλή περιπέτεια!!! Σε κάποια σημεία είναι συγκινητικό. Όσες φορές και να το διαβάσεις ούτε θα το βαρεθείς,ούτε θα σταματήσει να σου αρέσει, όπως και όλα τα βιβλία της ΖΩΡΖ ΣΑΡΗ. Αν θα έπρεπε να το βαθμολογήσω από το1 ως το 10 θα του έβαζα 10'

10 EYXΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ! ΜΙΧΑΗΛΙΑ ΝΤΙΝΟΥ ● Τι εθνικότητα είχε ο καθένας;


Κατέβασμα ppt "Το βιβλίο που θα σας παρουσιάσω είναι Ο θησαυρός της Βαγίας Ησυγγραφέας αυτού του βιβλίου είναι η καταπληκτική Ζωρζ Σαρή Ο θησαυρός της Βαγίας είναι ένα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google