Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας κακός και ύπουλος ψαράς που το μόνο που ήθελε ήταν να πιάνει συνεχώς ψάρια, κάτι που δεν συνέβαινε γιατί από την κακία.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας κακός και ύπουλος ψαράς που το μόνο που ήθελε ήταν να πιάνει συνεχώς ψάρια, κάτι που δεν συνέβαινε γιατί από την κακία."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας κακός και ύπουλος ψαράς που το μόνο που ήθελε ήταν να πιάνει συνεχώς ψάρια, κάτι που δεν συνέβαινε γιατί από την κακία του δεν μπορούσε να πιάσει ούτε ένα..

3 Κάποια μέρα όμως καθώς ψάρευε σε μια λίμνη μέχρι να πέσει η αυγή ένιωσε να πιάνεται κάτι στο αγκίστρι του. Και τι να δει! Ένα ψαράκι χρυσό!

4 Έκανε να το βγάλει από το αγκίστρι και άκουσε μια φωνή να του λέει: >.

5 Όμως ο ψαράς επειδή ήταν πολύ πεισματάρης δεν το έκανε και πηρέ το χρυσό ψαράκι στο σπίτι του χωρίς να σκεφτεί ότι με αυτό δεν θα μπορούσε να χορτάσει ούτε ένα από τα παιδιά του.

6 Καθώς φτάνει σπίτι του …..τι να δει! Το σπίτι του είχε καταστραφεί και η γυναίκα του μαζί με τα παιδιά του περίμεναν από έξω απογοητευμένοι και πεινασμένοι.

7 Και του λέει η γυναίκα του: >.

8 Φοβισμένος και ταραγμένος ο ψαράς από αυτό που ειδε έτρεξε ξανά για την λίμνη…..

9 Καθώς το χρυσό ψαράκι δεν είχε ακόμα ξεψυχήσει φτάνει εκεί και φωνάζει στην φωνή: >

10 Η φωνή όμως δεν του έδωσε καμία απάντηση και απογοητευμένος ο ψαράς έφυγε……….

11 Όμως φτάνει σπίτι του και βλέπει ένα παλάτι. Πιστεύει ότι βρέθηκε σε άλλο μέρος. Αφού όμως είδε την γυναίκα και τα παιδιά και ένα τραπέζι με άφθονο φαγητό άλλαξε αμέσως. Μετατράπηκε σε ένα καλό και ευγενικό άνθρωπο …. και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλυτέρα!


Κατέβασμα ppt "Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένας κακός και ύπουλος ψαράς που το μόνο που ήθελε ήταν να πιάνει συνεχώς ψάρια, κάτι που δεν συνέβαινε γιατί από την κακία."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google