Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 3)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 3)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 3)

2 ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ Η ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ 9 ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ: A)ΟΒΑΛ Ή ΩΟΕΙΔΕΣ B)ΟΒΑΛ ΜΑΚΡΥ Γ) ΟΡΘΟΓΩΝΙΚΟ Δ) ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ Ε) ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΟ ΣΤ) ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ: Α ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ Β ΤΥΠΟΥ Ζ) ΕΞΑΓΩΝΙΚΟ: Α, Β ΚΑΙ Γ ΤΥΠΟΥ

3 Η) ΤΡΑΠΕΖΟΕΙΔΕΣ: Α ΚΑΙ Β ΤΥΠΟΥ Θ) ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΧΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΊΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.

4 ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΙΑΙΡΕΙΤΑΙ ΣΕ 3 ΝΟΗΤΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΙΣΑ ΜΕΡΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΙΣ 3 ΖΩΝΕΣ ΤΟΥ. 1 η) Η ΠΑΝΩ ΖΩΝΗ Η ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΗΤΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ. 2 η ) Η ΜΕΣΑΙΑ ΖΩΝΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΣ. 3 η ) Η ΚΑΤΩ ΖΩΝΗ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΕΥΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΠΗΓΟΥΝΙΟΥ.

5 ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ Η ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ. ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟΤΕΡΑ ΑΠΌ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΝΩ ΣΚΟΥΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ.

6 ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΥΤΗ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΠΤΥΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΜΥΤΗ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΑ Η’ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΑΝΟΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΗΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ Η ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ F.D.T. :

7 ΑΡΧΙΚΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΈΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΚΑΤΟΠΙΝ, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΈΝΑ ΠΟΛΎ ΣΚΟΥΡΟΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΑΠΌ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΡΟΕΞΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΠΤΥΝΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ Η ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΈΝΑ ΧΡΩΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ. ΦΥΣΙΚΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΏΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΈΝΑ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΆΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΚΆΘΕ ΧΤΥΠΗΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

8 ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΩΝ ΟΙ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ MAKE UP ΚΑΙ ΠΟΥΔΡΑ - MAKE UP : Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΓΟΥΣ ΥΦΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΡΕΜΩΔΟΥΣ ΥΦΗΣ ΚΑΛΥΠΤΙΚΑ. Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ MAKE UP ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΙΑΣΜΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΡΟΤΕΡΟ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΜΑ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΤΟΝΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΤΕΡΟ.

9 - ΠΟΥΔΡΑ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΟΥΔΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗΣ Ή ΜΙΑ ΕΓΧΡΩΜΗ. Η ΔΙΑΦΑΝΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑ MAKE UP. Η ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ MAKE UP. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΠΟΥΔΡΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΣΚΟΥΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΟΤΕΡΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΤΙΣ ΣΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.

10 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΩΝ ΜΕ MAKE UP 1 οσ ΤΡΟΠΟΣ: -ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ MAKE UP ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ -ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΙΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΚΟΥΡΟ MAKE UP. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΙΑΣΤΕΙ, ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ -ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ MAKE UP. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ, ΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ. -ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΥΔΡΑ. ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ, ΣΤΙΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ MAKE UP. ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΑΝΗ ΠΟΥΔΡΑ.

11 2 ος ΤΡΟΠΟΣ: ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ MAKE UP ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΤΟ MAKE UP ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΙΑΣΜΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΝΙΣΜΑ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΧΤΟΤΕΡΟ -ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΙΑΣΜΑΤΑ. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ MAKE UP ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΙΑΣΤΕΙ, ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΟΜΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ -ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΝΙΣΜΑΤΑ. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ MAKE UP ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΣΤΕΙ, ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΟΜΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

12 -ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ MAKE UP ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΟΙΩΘΟΥΝ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝΟΥ ΤΩΝ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΩΝ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΕΣ «ΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ MAKE UP. -ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΥΔΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΑΝΗ Ή ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ MAKE UP. ΑΝ ΟΙ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

13 3os ΤΡΟΠΟΣ ΑΝ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΛΥΨΗ, ΟΙ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ MAKE UP ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΔΡΕΣ. ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ MAKE UP ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ, ΜΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΗ. - ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ MAKE UP - ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΛΕΠΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΠΟΥΔΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΣΚΟΥΡΑ ΠΟΥΔΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΚΙΑΣΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΥΔΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ

14 4 ος ΤΡΟΠΟΣ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΓΧΡΩΜΕΣ ΠΟΥΔΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ MAKE UP. ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΛΥΨΗΣ. -ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΔΡΑΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ -ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΣΚΟΥΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥΔΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΙΑΣΟΥΜΕ -ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΑΝΟΙΧΤΟΤΕΡΗ ΠΟΥΔΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ.

15 ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ. ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ή ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΧΡΩΜΑ. Ο ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ: ΟΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: - Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΟΦΟΡΑ ΑΓΓΕΙΑ

16 -Η ΜΠΛΕ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ - Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΠΗ (ΣΜΗΓΜΑ- ΚΑΡΟΤΙΝΟΕΙΔΗ ΛΙΠΗ) - Η ΑΣΠΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΩΔΗ ΣΤΙΒΑΔΑ (ΚΕΡΑΤΟΥΑΛΙΝΗ) - Η ΜΑΥΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΑΝΙΝΗ

17 ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΙΞΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΑΠΑΛΕΣ ΜΠΕΖ ΜΕΧΡΙ ΣΚΟΥΡΕΣ ΚΑΦΕ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΩΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΧΑΛΚΙΝΟ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟΤΕ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ.

18 ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ ΟΙ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΟΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΟΙ ΑΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΕΣ (ΑΣΠΡΕΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΕΣ (ΜΑΥΡΕΣ). ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΧ. ΚΟΚΚΙΝΟ Ή ΜΠΛΕ, ΕΤΣΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ.

19 ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΔΥΣΧΡΩΜΙΑΣ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΟ. ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΩΜΑ ΑΝΑΜΙΧΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΚΡΙΖΩΠΟ. ΤΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΟΡΦΕΣ: ΣΥΜΠΑΓΗ, ΚΡΕΜΩΔΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΑ. Η ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ MAKE UP ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΙΔΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

20 ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ : -ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ -ΤΙΣ ΜΠΛΕ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ -ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΩΒ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ -ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΕΣ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΕΖ-ΓΚΡΙ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΕΣ ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΠΕΖ-ΓΚΡΙ

21 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΥΝΗΘΕΣΤΕΡΩΝ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ. ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩ ΚΑΝΘΟ ΚΑΙ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΑΝΘΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ. Ο ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΣΕ ΤΟΝΟΥΣ ΣΚΟΥΡΟΥΣ ΜΠΛΕ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. -ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ -ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΙΕΣΗ -ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΠΟ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΜΠΕΖ -ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ MAKE UP ΚΑΙ ΠΟΥΔΡΑΣ

22 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟΥ, ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ. ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ Ή ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΚΟΥΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΨΗ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ ΚΑΘΟΔΙΚΟΥ ΜΑΤΙΟΥ, ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑΣ ΠΟΥΔΡΑΣ.

23 ΑΚΜΗ Η ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΗ Ή ΓΕΝΙΚΗ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. Η ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΕΠΑΡΜΑΤΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ MAKE UP ΣΚΟΥΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΑΚΝΕΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΝΩ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΤ ΟΨΗ.

24 ΚΗΛΙΔΕΣ ΚΗΛΙΔΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΧΡΟΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΑΦΗ Ή ΑΣΑΦΗ ΟΡΙΑ. ΟΙ ΚΗΛΙΔΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΤΟΝΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑ.

25 ΜΩΛΩΠΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΛΕ. ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΟΙ. ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ. ΠΑΝΑΔΕΣ- ΦΑΚΙΔΕΣ- ΧΛΟΑΣΜΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΑΤΙ ΑΠΟ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΗ ΕΚΚΡΙΣΗ ΜΕΛΑΝΙΝΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΣΕ ΠΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΝΟ.

26 ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΔΥΣΧΡΩΜΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ (ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΡΕΜΑΣ-ΒΑΣΗΣ)

27 ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ -ΧΛΩΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΜΗ ΥΓΙΟΥΣ ΟΨΗΣ. Η ΧΛΩΜΑΔΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΣΕ ΜΩΒ ΑΠΟΧΡΩΣΗ. -ΕΡΥΘΡΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΕΡΥΘΡΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ. ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΟ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.

28 ΠΟΡΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ -ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ -ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ -ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΡΕΜΑΣ-ΒΑΣΗΣ -ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΥΣΧΡΩΜΙΑΣ -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΟΥ. ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΥΣΧΡΩΜΙΑ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΕΖΕΤΑΙ ΕΛΑΦΡΑ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ Ή ΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΔΥΣΧΡΩΜΙΑ. ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΣΑΦΗ ΟΡΙΑ.

29 -ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΟΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ MAKE UP ΚΑΙ ΠΟΥΔΡΑΣ. ΠΡΟΣΕΧΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΩ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

30 ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ, ΤΗ ΜΥΤΗ, ΤΟ ΠΗΓΟΥΝΙ, ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ MAKE UP ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΔΡΑΣ. ΦΩΤΟΣΚΙΑΣΕΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΣΚΙΕΣ, ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ, ΤΑ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΖ.


Κατέβασμα ppt "105 ΠΡΟΤΨ – ΠΡΟΣΩΠΟΛΟΓΙΑ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΨΙΜΥΘΙΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 3)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google