ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΡΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕΑ & ΙΑΑF.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
GB ( ) 5 1 ( ) ( ) ( /cm 2 ) 0.2 /30min·φ90 (5 /m 3 ) 0.4 /30min·φ90 (10 /m 3 ) /30min·φ90 (25 /m 3 )
Advertisements

Κοινωνικός Αποκλεισμός στην Εκπαίδευση! Το φροντιστήριο απαραίτητο εργαλείο προόδου των νέων.
© 2002 Thomson / South-Western Slide 2-1 Κεφάλαιο 2 Διαγράμματα και Γραφήματα Περιγράφικής Στατιστικής.
«Κυβερνητικές προτάσεις για το Ασφαλιστικό» © VPRC – Μάρτιος / Δ.1 © VPRC – Μάρτιος 2008 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ.
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ – ΑΘΛΗΤΩΝ & ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2014.
Μάρτιος 2011 Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές. “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Από το Λούκα Τσούκκα Β.Γ. Οργανωτικό ΠΟΕΔ 25 Οκτωβρίου 2012.
Πρόβλεψη αποτελεσμάτων ποδοσφαιρικών αγώνων
ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ του 2013
Πρωτογενής έρευνα Hi5, μία μόδα για νέους;. Μεθοδολογία - εργαλεία Η έρευνα διενεργήθηκε με την μέθοδο της συλλογής ερωτηματολογίων, τα οποία και συμπληρώνονταν.
Αριθμητική με σφηνοειδείς αριθμούς Ν. Καστάνη
ΙΟΥΛΙΟΣ 2012 © Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού.
Τα στοιχειώδη περί γεωδαιτικών υπολογισμών
1 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Ευάγγελος Μαρίνης Επίτιμος Διευθυντής Μικροβιολογικού.
2014.
Η αγαπημένη μου αθλήτρια
ΠΕΤΡΟΓΕΦΥΡΑ Δημου ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Παρουσίαση Έρευνας Κοινής Γνώμης «Ο λόγος στον Πολίτη» Θεσσαλονίκη, Ιανουάριος 2010.
© Copyrights. Grow’n Up Ltd
Page  1 Ο.Παλιάτσου Γαλλική Επανάσταση 1 ο Γυμνάσιο Φιλιππιάδας.
© GfK 2012 | Title of presentation | DD. Month
-17 Προσδοκίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη Σεπτέμβριος 2013 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 a +20 Δείκτης 0 a -20 Δείκτης < -20 Σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
+21 Προσδοκίες οικονομικής ανάπτυξης στην Ευρώπη Δεκέμβριος 2013 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης < -20 Σύνολο στην Ευρωπαϊκή Ένωση:
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ ΕΒΕΘ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014 AD – HOC ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.
Λ. Κηφισίας 3, Μαρούσι τηλ.: fax:
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΒΑΣΕΙ Δ.Λ.Π. (ΕΝΑΡΞΗΣ)
Εξάσκηση στην προπαίδεια
Αποτελέσματα μετρήσεων σύστασης σώματος
Συντάχθηκε για λογαριασμό του Τηλεοπτικού Σταθμού ΑΝΤ1 Οκτώβριος 2011 © ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ.
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης ∆ιαχείριση έργων επίβλεψης µε σύγχρονα µέσα και επικοινωνία C2G, B2G, G2G Γενική Δ/νση Εσωτερικής Λειτουργίας.
Επιδημιολογικά Στοιχεία:
Η επιρροή του χώρου εργασίας των σχολικών τάξεων στη μάθηση
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
1/5/ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΛΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 1/5/ (πηγή: HELIOAKMI).
2006 GfK Praha CORRUPTION CLIMATE IN EUROPE % % % %0 - 10% % % % % % ΚΛΙΜΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ Η.
29, Μαρτίου 2012 Σύνδεσμος Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσεως.
1 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ Μάρτιος 2009 CMR Cypronetwork Marketing Research & Consulting.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ TVXS.GR Η Palmos Analysis είναι μέλος της ESOMAR και της WAPOR και έχει Αριθμό Μητρώου 11 στο Μητρώο Επιχειρήσεων και.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
+14 Σεπτέμβριο 2014 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης < -20 Συνολικά της ΕΕ: +1 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 να +20 Δείκτης 0 να -20 Δείκτης.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού.
6 MRB, Συλλογή στοιχείων: 24 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου 2005 Εξωτερική Πολιτική: Τουρκία – Κυπριακό – ΠΓΔΜ - Κοσσυφοπέδιο 1 6 ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ( Τουρκία.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού Θεσσαλονίκης”
ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΤΠΑ : ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ Π/Υ ΕΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΟΠΩΣ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ιούλιος 2012.
1 Α. Βαφειάδης Αναβάθμισης Προγράμματος Σπουδών Τμήματος Πληροφορικής Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης Μάθημα Προηγμένες Αρχιτεκτονικές Υπολογιστών Κεφαλαίο Τρίτο Συστήματα.
ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΘΕΤΩΝ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ KAVALAEXPO 2014
Εκκίνηση: 1η Δεκεμβρίου 2014 Πανευρωπαϊκά Πλεονεκτήματα Προσφέρει ένα δυναμικό ξεκίνημα και … στιγμιαίο εισόδημα.
Σοφία Τζελέπη, App Inventor ΜΕΡΟΣ B’ Σοφία Τζελέπη,
ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΙΚΡΟΛΕΥΚΩΜΑΤΟΥΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΝΟΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ Ε. Δασκαλοπούλου, Β. Ορδουλίδου*, Ν. Καρτάλη, Χ. Λιάββας*,
Δομές Δεδομένων 1 Στοίβα. Δομές Δεδομένων 2 Στοίβα (stack)  Δομή τύπου LIFO: Last In - First Out (τελευταία εισαγωγή – πρώτη εξαγωγή)  Περιορισμένος.
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Σχολή Πολιτικών Μηχανικών Μ.Α.Μιμίκου Καθηγήτρια ΕΜΠ « Πολιτικές Φύλου στα Πανεπιστήμια » 21 Νοεμβρίου 2005.
Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
EΠ.Α.Κ.Α.Β 2014 ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ EΠ.Α.Κ.Α.Β 2014 ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ.
Α2 Λυκείου Αργυράδων Ρωτήθηκαν συνολικά 162 άτομα.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΗΛΙΑΝΑΣ ΚΟΡΟΣΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑΣ ΑΠO ΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Σ. Ε. Γ. Α. Σ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ  ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 2014 ΓΛΥΦΑΔΑ / 12 / 2014.
Παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου (ΠΚΚ) σε ηλικιωμένους και υπέργηρους με ισχαιμικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (ι-ΑΕΕ). Η θέση του σακχαρώδη διαβήτη.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ - Καταναλωτές Μάρτιος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.
Επιθεωρήσεις ΔΚΕΕ ( )  Επιθεωρήσεις : 25  Έκλεισαν Ικανοποιητικά 6 (24%) και Μη Ικανοποιητικά 19 (76%)  Μη Συμμορφώσεις : 257  Διορθωτικές.
Επιθεωρήσεις ΔΚΕΕ ( )  Επιθεωρήσεις : 23  Έκλεισαν Ικανοποιητικά 9 (39%) και Μη Ικανοποιητικά 14 (61%)  Μη Συμμορφώσεις : 290  Διορθωτικές.
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Για το SBC TV Η Palmos Analysis είναι μέλος της ESOMAR και της WAPOR και έχει Αριθμό Μητρώου 11 στο Μητρώο Επιχειρήσεων και.
+19 Δεκέμβριος 2014 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20 Δείκτης < -20 Συνολικά της ΕΕ: +5 Δείκτης > +20 Δείκτης 0 έως +20 Δείκτης 0 έως -20.
ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΜΑΣ.
Βαρόμετρο ΕΒΕΘ Σεπτέμβριος “Η καθιέρωση ενός αξιόπιστου εργαλείου καταγραφής του οικονομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού γίγνεσθαι του Νομού.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2017 ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ
ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΟ
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ 2019 Κ14 – Κ16 – Κ18
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΟΡΙΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕΑ & ΙΑΑF

EAA & IAAF ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΕΓΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Η προσαρμογή όμως των ορίων για ισότιμη αντιμετώπιση των αθλητών και αθλητριών μας καθώς και των προπονητών τους, είναι μία θέση που κανείς δεν θα πρέπει κατά την άποψη μου να διαφωνεί.

Η IAAF για δικούς της λόγους που έχουν να κάνουν με: 1) Ρεκόρ συμμετοχής στις διοργανώσεις αθλητών και χωρών 2) Είσπραξη χρημάτων από τις συμμετοχές 3)Δυνατότητα συμμετοχής όχι αναπτυγμένων χωρών στο στίβο 4) Στον οργανωτικό τομέα προσαρμόζει τα όρια στους αγώνες σε εκείνα τα αγωνίσματα που δεν θα την δημιουργήσουν πρόβλημα σε πολύ εύκολα, τουναντίον σε εκείνα τα αγωνίσματα που θα έχει οργανωτικό πρόβλημα ανεβάζει τα όρια πολύ υψηλά.

Ακόμη σε πολλά αγωνίσματα όπως προκύπτει από την μελέτη των στατιστικών στοιχείων τα όρια δεν έχουν καμιά συνοχή και σκέψη. Πχ 15αδα η 20άδα η 30άδα

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ: Πολιτική της Ομοσπονδίας Πίνακες με την θέση που θα κατατασσότανε θεωρητικά ο αθλητής η η αθλήτρια στα προηγούμενα Πρωταθλήματα της ΙAAF η της ΕΑΑ Σε αυτή την μελέτη θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ όψη τα παρακάτω: Α) ότι ο αθλητής η η αθλήτρια θα πρέπει να κάνει την επίδοση αυτή 2 φορές τουλάχιστον για να βρεθεί στην θέση αυτή της κατάταξης στα αγωνίσματα των δρόμων με προκριματικές σειρές. Β) Ότι στα αγωνίσματα των ρίψεων και των οριζοντίων αλμάτων να κάνει την επίδοση στις 3 προσπάθειες του προκριματικού. Γ)Ότι οι αθλητές μας πηγαίνουν στη διοργάνωση κάνοντας 1 (μια) φορά συνήθως το όριο, μετά από αγώνες που ειδικά στις ρίψεις και τα άλματα, μετά από προσπάθειες

Την τάση των αγωνισμάτων. Αν δηλ το αγώνισμα έχει άνοδο η πτώση τα τελευταία χρόνια (Ιδιαίτερα στην κατηγορία Α/Γ) Την παγκόσμια ή την ευρωπαϊκή λίστα του αγωνίσματος Ο πίνακας αυτός θα πρέπει να είναι βοηθητικός κατά την γνώμη μου γιατί η ανώτερη επίδοση του αθλητή δεν είναι ενδεικτική. Ο μέσος όρος των επιδόσεών του είναι πιο αντικειμενικός αλλά είναι πολύ δύσκολο να καταρτιστεί τέτοιος πίνακας

ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ Η Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕΑ Η ΤΗΣ IAAF ΜΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΕΑ Η ΤΗΣ IAAF

ΠΑΙΔΩΝ ΠΑΙΔΩΝ DONET SK 2013 ΚΟΡΑΣΙΔΩ Ν ΟΡΙΟΘΕΣΗ/ ΟΡΙΟΘΕΣΗ η η η η η η η η η η η η/ η2000 ΦΕ η/ η 110/100ΕΜ Π η η400ΕΜΠ η ηΥΨΟΣ1.768η ηΚΟΝΤΩ3.7018η ηΜΗΚΟΣ5.9019η ηΤΡΙΠΛΟΥΝ η ηΣΦΑΙΡΑ η ηΔΙΣΚΟΣ η ηΣΦΥΡΑ η ηΑΚΟΝΤΙΟ η ηΟΚΤΑΘΛΟ ΕΠΤΑΘΛΟ465031η 5km ΒΑΔΗΝ η η 10km ΒΑΔΗΝ

ΑΝΔΡΩΝΜΟΣΧΑ2013ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΡΙΟ ΒΘΕΣΗ ΟΡΙΟΒΘΕΣΗ η η η η η η η η / τελικο σε σειρα εξω / μεσα η 13,20,001η ΘΕΣΗ /9η η η η ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ Σ η η3000 ΦΕ η η110/100ΕΜΠ η η400ΕΜΠ η τελικοςΥΨΟΣ τελικος τελικοςΚΟΝΤΩ4.5013η τελικοςΜΗΚΟΣ τελικος τελικοςΤΡΙΠΛΟΥΝ τελικος τελικοςΣΦΑΙΡΑ17.20/21η τελικοςΔΙΣΚΟΣ η τελικοςΣΦΥΡΑ η τελικοςΑΚΟΝΤΙΟ η ηΔΕΚΑΘΛΟ ΕΠΤΑΘΛΟ595021η η20km ΒΑΔΗΝ η η50km ΒΑΔΗΝ η4Χ η η4Χ η Β standard

ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΝΕΩΝ/ΝΕΕ Σ TAMPE RE 2013 ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙ ΚΩΝ ΟΡΙΟ ΘΕΣΗ /μετεχοντε ς ΟΡΙΟ ΘΕΣΗ /μετεχοντε ς η/ η/ η/ η/ η/ η/ η/ η/ η/ η/ η/ η/ η/ η/ η/ ΦΕ η/ η/16 110/100ΕΜ Π η/ η/32400ΕΜΠ η/ η/28ΥΨΟΣ1.8117η/ η/27ΚΟΝΤΩ3.9520η/ η/28 τελικοςΜΗΚΟΣ6.1010η/18 τελικος η/23ΤΡΙΠΛΟΥΝ η/20 τελικος η/27ΣΦΑΙΡΑ η/ η/28ΔΙΣΚΟΣ η/ η/26ΣΦΥΡΑ η/ η/22ΑΚΟΝΤΙΟ η/ η/20ΔΕΚΑΘΛΟ ΕΠΤΑΘΛΟ530016η/ η/18 20km ΒΑΔΗΝ η/19

ΕΦΗΒΩΝ ΡΙΕΤΙ 2013 ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΟΡΙΟ ΘΕΣΗ /μετεχοντε ς ΟΡΙΟ η/ ,9518η/ η/ ,4516η/23 48,326η/ ,2519η/22 1,51,4011η/288002,08,7513η/18 3,51,0016η/ ,28,0011η/ ,46,008η/12 14,40,004η/ ,10,0011η/16 31,30,006η/ ,15,0012η/ ΦΕ 10,55,0021η/ η/28 110/100ΕΜ Π 14,1521η/26 53,6520η/26400ΕΜΠ61,50.23η/ τελικος 8η/25 ΥΨΟΣ1,81 τελικος 4η/ τελικος 10η/20 ΚΟΝΤΩ3,9519η/ τελικος 8η/22 ΜΗΚΟΣ617η/ τελικος 11η/19 ΤΡΙΠΛΟΥΝ η/ η/20ΣΦΑΙΡΑ13,8513η/ η/30ΔΙΣΚΟΣ4614η/ η/26ΣΦΥΡΑ5716η/ η/28ΑΚΟΝΤΙΟ50 τελικος 11η/ η/20ΔΕΚΑΘΛΟ ΕΠΤΑΘΛΟ510014η/17 45,00,00 45,00,00/15η/ 20 10km ΒΑΔΗΝ 51,30,0017η/20

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Τα όρια της IAAF και της ΕΑΑ θα πρέπει να προσαρμόζονται ανάλογα σύμφωνα με όσα έχουμε προαναφέρει

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ IAAF ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ-ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ? Την πίεση ιδιαίτερα της τηλεόρασης για να κάνει το προϊόν όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό(Λιγότερες μέρες μετάδοσης και λιγότερες ώρες μέσα στην ημέρα) Την αδυναμία κρατών να αναλάβουν πρωταθλήματα με μεγάλες συμμετοχές

Αν ισχύσουν αυτά … αυστηρότερα όρια Ήδη στο Παγκόσμιο του 2015 ΑΝΔΡΩΝ Μαραθώνιος(πιο εύκολο) Υψος-Μήκος- Σφύρα (τα ίδια) ΓΥΝΑΙΚΩΝ Μαραθώνιος(πιο εύκολο) Επι Κοντώ- Τριπλούν-20km βάδην (τα ίδια) ΕυκολότεραΚΑΝΕΝΑ

Η IAAF & H EAA Για να στηρίξουν τις διοργανώσεις τους Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών Παγκόσμιο Ανωμάλου ΠΡΟΚΡΙΝΕΙ : Οκτώ (8) ομάδες σκυταλοδρομίας για το Παγκόσμιο Πρώτους 15 αθλητές και αθλήτριες για τα 10 km.

ΑΚΟΜΗ Προκρίνεται ο Πρωταθλητής και η Πρωταθλήτρια Ηπείρων Οι δέκα (10) πρώτοι-ες από τους Label IAAF Μαραθώνιοι (το 2014 και το 2015) που πραγματοποιήθηκαν εντός της περιόδου πρόκρισης Για 20χλμ βάδην, η πρώτη τριάδα του IAAF World Race Walking Challenge 2014 Ανδρών και Γυναικών προκρίνονται 50 χλμ βάδην, η πρώτη τριάδα του IAAF World Race Walking Κύπελλο 2014 προκρίνονται Σύνθετα Η πρώτη τριάδα από το 2014 Men's and Women's IAAF Combined Events Challenge

Ο λόγος ? είναι για να μην χάσει από την διοργάνωση μεγάλα ονόματα που θα είχαν μείνει έξω

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!