ΚΡΗΤΗ 9 Ιανουαρίου 2011. ΧΑΝΙΑ Αρχηγός: Κατερίνα Πορτελάνου Ομάδες: Χανιά & Ηράκλειο.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Δραστηριότητα 6: Από πού έρχονται και πού πηγαίνουν οι μετανάστες; Διαφάνεια 1: Στόχος >Να εξετάσουμε μερικά στοιχεία για τα πρότυπα της μετανάστευσης.
Advertisements

Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Εξωστρέφειας The “Export Expert” Initiative 39 th IATTO.
2 Η ΔΡΑΣΗ: Η ΤΑΙΝΙΑ. ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ Κατά την διάρκεια του πρώτου σταδίου:  Πραγματοποιήθηκε η συγγραφή του σεναρίου  Έγινε καταμερισμός των ρόλων και.
Ο Καψοκαλύβας (ξανά).
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
Η φωνή του εκπαιδευτικού
Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής.
ΟικοΚοινωνία Η Συμβολή στην Ανάδειξη & Διατήρηση της Πολιτισμικής Κληρονομιάς των Τσιγγάνων: δράσεις νέων για νέους Ηλεκτρονική Εφημερίδα Φύλλο 2 ο.
ΣΟΡΟΠΤΙΜΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «ΑΡΕΤΟΥΣΑ»
Άρης το σαλιγκάρι Άντον Κρινγκς.
Οι Φιλόσοφοι της αρχαίας Ιωνίας
Ευρωπαϊκά Προγράμματα Υ.ΠΑΙΘ.Π.Α., 12 Νοεμβρίου 2012 Αγάθη Γεωργιάδου Σχολική Σύμβουλος Γ΄ Αθήνας.
Το κάστρο της Καντάρας Από την ομάδα Μάρκο Πόλο της ΣΤ’
ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΙΚΑΡΟΣ Μοχιανάκης Κωστής Προϊστάμενος πληροφορικής.
1 ο Σεμινάριο Παιδαγωγικής Επιμόρφωσης Διαιτητών Η Α.Ε.Π. “Ακαδημία των Σπορ”, η Ε.Σ.Σ.Π. και η Ε.Σ.Ο σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Α’/θμιας.
ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΣΕΡΕΦΑ «ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ» ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ : ΡΩΣΣΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (Δ1), ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (δ2)
ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011 – 2012 ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ – ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Π.Α.Κ.Π.Π.Α.)
Δράσεις του Κ.Μ.Σ. του Δημ.Σχολείου Δευτεράς κατά τη σχολική χρονιά Μαθητικές Εκλογές Ανακοίνωση-Ενημέρωση όλων των τάξεων Εκλογές Α΄τετραμήνου.
ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. Εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου, οι απλοί πολίτες, εργαζόμενοι, αγρότες, νεολαίοι και συνταξιούχοι αυτής της χώρας αρνούμαστε να πληρώσουμε.
ΛΑΜΙΑ 20-21/11/2010 Αρχηγός: Λίνα Μαρμαρά Ομάδες: Χαλκίδας & Λαμίας.
ΚΟΥΜΑΡΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ 20-21/11/2010 Αρχηγός: Ελίζα Σιδερίδου Ομάδες: Βέροιας, Θεσσαλονίκης & Κοζάνης.
Γινόμαστε, μικροί ερευνητές...
ΒΟΑΚ: Περιφερειακή Ενότητα Χανίων Κόμβοι: Κολυμβαρίου, Ταυρωνίτη, Πλατανιά, Γαλατά, Σούδας, Καλυβών Επικίνδυνα σημεία: Κόμβος Αγίων Πάντων Κόμβος Γεωργιούπολης.
<< EY AΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ>>
Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα. Στόχος του θέματος: Η μετάδοση γνώσεων και τρόπου ζωής μέσα από τη διαδικασία σωστής ταξινόμησης ενεργειών και δραστηριοτήτων.
ΘΕΜΑ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
Click to edit Master subtitle style 6/3/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΚΑΙ Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ.
“ Εμπλουτίζοντας το μάθημα της Φυσικής Αγωγής με τις ΤΠΕ”
Επιμελητήριο Ηρακλείου Δήμος Καστελλίου Δήμος Καστελλίου Δυνατότητες ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας και δυνατότητες για νέα επαγγέλματα Επιμελητήριο.
ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ1.
Παρουσίαση Δ.Σ.Μελισσοκομείου
U 4 energy ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ ΠΕΜΠΤΗ ΤΑΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΑΞΗ.
Ο ΓεωργΟς και τα ΠαιδιΑ του
Ο Γεωργός και τα Παιδιά του
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 07:34.
ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ Δήμητρα Γαλάνη Αθηνά Κυριάκου.
(Παλιά εποχή της πέτρας)
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Α΄ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ ΤΜΗΜΑ 2. ΘΕΜΑ:ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ -ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ.
Δ΄ ΔIEYΘΥΝΣΗ Π.Ε. ΑΘΗΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: ΚΑΛΕΝΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ.
Ανεβοκατεβάσματα Ζευγαρά Βάλια Καρανάσιου Κων/να Καστανούλια Γεωργία Σφίγγας Νάσος Φούκα Μελίνα Χαρκοπλιά Αναστασία Εκπ/κός Πληροφορικής: Μαυραντζάς Νικόλαος.
«eTwinning: Εργαλείο επικοινωνίας, συνεργασίας, γνώσης, διάδοσης καλών πρακτικών – στρατηγικών πρόληψης και αντιμετώπισης του Σχολικού και Διαδικτυακού.
Εργασία στο Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό
Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας «Μια τάξη να μας χωρά …»
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.
ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΣΚΙΑΘΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΡΕΑΤΣΟΥΛΗ.
Πρόσκληση Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής το Εργαστήριο Αθλητικής Παιδαγωγικής και Διδακτικής Φυσικής.
Άλλες παρεμβάσεις. Πυξίδα Συνήγορος του Παιδιού Ελλάδα.
 Αίτηση στις 1/9/2011  Συνέντευξη στις 2/9/2011  Αρχή πρακτικής άσκησης στις 5/9/2011  Διάρκεια προγράμματος: 300 ώρες.
ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗ UNICEF ΜΕ ΘΕΜΑ: “Να σας γνωρίσω τους φίλους μου, τα παιδιά του κόσμου” ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ: “ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ”
Ομάδα Εργασίας: Μαυροφρύδη Αφροδίτη Γκουντελίτσα Κατερίνα Ραφτογιάννη Παρασκευή-Δήμητρα Τορονίδου Μαρία Φλώρινα, Ιούνιος 2017.
στο σχολικό και διαδυκτιακό εκφοβισμό
Συντελεστές: Εκπαιδευτικό προσωπικό του Σχολείου
Σκέψεις της στιγμής Μουσική: Autumn Rose.
Microsoft Διάκριση μηχανικής
` 1ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής Εκπαιδευτικοί Μητσινιώτου Κατερίνα Χρύσανθου.
Πρόγραμμα «Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο»
Χορευτικό ταξίδι στο χρόνο και στον τόπο: από το βορρά στο νότο
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΚΟΗΣ
2.“Το αθλητικό ιδεώδες στην ποίηση”
1. Χορευτικό ταξίδι στο χρόνο και στον τόπο: από το βορρά στο νότο
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Χορεύοντας (σ)το σχολείο:
ΕΝΔΟΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ.
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
Ο κλασικός Αθλητισμός στο Δημοτικό Σχολείο
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο
7 ο Νηπιαγωγείο Πατρών – Γεωργάκης Ολύμπιος
1 ο Νηπιαγωγείο Κάτω Αχαΐας
Νηπιαγωγείο Φαρρών
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΚΡΗΤΗ 9 Ιανουαρίου 2011

ΧΑΝΙΑ Αρχηγός: Κατερίνα Πορτελάνου Ομάδες: Χανιά & Ηράκλειο

ΣΗΤΕΙΑ Αρχηγός: Πόλυ Λαζαρίδου Ομάδες: Σητεία, Αγ.Νικόλαος, Ιεράπετρα

24 Ενωμοτάρχες & Υπενωμοτάρχες

12 Ενωμοτίες

15 Στελέχη

Συνέβη στην Κρήτη… Άλλη μία Εκπαίδευση Ενωμοταρχών έκλεισε τον κύκλο της, στην όμορφη Κρήτη. Η βοήθεια ήταν διπλή από Αθήνα & έφτασε ξημερώματα Κυριακής 9/1/2011 μετά από ένα πολύωρο ταξίδι. Στο Ηράκλειο χωριστήκαμε…

Συνολικά 24 Οδηγοί (Ενωμοτάρχες & Υπενωμοτάρχες) εκπαιδεύτηκαν με τη συμμετοχή & των Στελεχών τους, περίπου 40 άτομα όλοι μαζί. Η μία Εκπαίδευση έγινε στα Χανιά με τη συμμετοχή της Ομάδας του Ηρακλείου Κρήτης & των Χανίων. Η άλλη έγινε στη Σητεία με τη συμμετοχή των Ομάδων από τον Αγ. Νικόλαο, την Ιεράπετρα & τη Σητεία φυσικά.

Φτάνοντας εκεί, πιστεύαμε ότι θα δούμε μόνο τα Στελέχη του Κλάδου Οδηγών. Κάναμε λάθος! Το υπέροχο είναι ότι στις περιοχές που μας φιλοξένησαν ήρθαν όλα τα Στελέχη & πολλά μέλη από το Τοπικό Συμβούλιο. Όλοι οι Κλάδοι ήταν εκεί, τα Τοπικά Συμβούλια, οι Έφοροι, ΟΛΟΙ!!!

Η υποδοχή ήταν θερμότατη & η διάθεση & το κέφι έφτασε στο αποκορύφωμα. Οι Οδηγοί ήρθαν ακόμα και με πατερίτσες & αποκόμισαν τόσο πολλά που μερικά από τα σχόλιά τους είναι:

«Τώρα νοιώθω πιο ολοκληρωμένη Οδηγός»

«Τώρα νοιώθω Οδηγός»

«Χαίρομαι που ήρθαμε κοντά τα Τοπικά της Κρήτης»

Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι οι Οδηγοί όχι μόνο έμαθαν, όχι μόνο διασκέδασαν μέσα σε 7 μόνο ώρες, αλλά δέθηκαν και μεταξύ τους & ανέπτυξαν φιλίες που θα μείνουν, γιατί πάνω απ’ όλα ο Οδηγισμός μας ενώνει.

Μαζί με όλες τις γνώσεις που πήραν, τους υπενθυμίσαμε το Πρόγραμμα Χρονιάς «Ενωμοτία 5 *****» & την Πανελλήνια Συνάντηση Ενωμοτιών την Άνοιξη. Ο ενθουσιασμός ήταν τόσο μεγάλος που νομίζουμε ότι …η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ…

Θέλουμε & οι 2 να ευχαριστήσουμε θερμά τους Οδηγούς που συμμετείχαν, τα Στελέχη που στήριξαν την προσπάθεια αυτή & τα Τοπικά Συμβούλια για την υπέροχη & ζεστή φιλοξενία. Κι ακόμη για την τόσο θετική ενέργεια που αποκομίσαμε φεύγοντας.

Συνεχίστε έτσι δυνατά, γιατί τελικά αυτό είναι Οδηγισμός!!! Θα είμαστε πάντα δίπλα σας, Κατερίνα Πορτελάνου Πόλυ Λαζαρίδου