ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ !!! Ο Στρατηγός DWIGHT D. EISENHOWER είχε δίκιο όταν διέταξε να τραβήξουν όσα φιλμ και φωτογραφίες μπορούσαν.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Η ιστορία του Πέπε.
Advertisements

GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΥΟ ΔΟΝΤΙΟΥ ΠΙΚΙ - ΠΙΚΙ.
Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
Η ώρα είναι: 23:27 Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ σε κάθε οθόνη.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ
Η φωτογραφία είναι του Είναι τραβηγμένη γωνία Πανεπιστημίου και Όθωνος, μπροστά από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία». Το τανκς είναι Γερμανικό,
Internet ‘Εκεί που η πληροφορία είναι το νόμισμα’ Παρουσιάζεται από τον Παναγιώτη Μιντόπουλο.
Το κάπνισμα στην ζωή μας
Αν το διαγράψεις αυτό μετά το διάβασμα… θα περάσεις ένα χρόνο κακής τύχης ! *** Αλλά… αν το στείλεις σε (2 τουλάχιστον) φίλους… θα έχεις 3 χρόνια καλής.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
Μια συναρπαστική ιστορία για το μέγεθος του κόσμου μας.
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ Υπάρχουν στιγμές στη ζωή, όταν σου λείπει κάποιος Τόσο πολύ, που θέλεις μόνο να τον πάρεις Απ’ τα όνειρά σου και να τον αγκαλιάσεις στην.
Πάσχα!.
ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Οι Φιλόσοφοι της αρχαίας Ιωνίας
Ακατάλληλο και επιβλαβές περιεχόμενο στο διαδίκτυο
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ Βασικές δεξιότητες μελέτης. Β. Βασιλείου.
Πριν πάνω από 60 χρόνια, μια βάρβαρη πρακτική εξόντωσης ανθρώπων, υπήρξε ένα από τα περισσότερο τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα...
Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
Έχεις δύο επιλογές! από το
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΧΟΛΩΝ
ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ

Να το κατάλαβαν άραγε;; Δεν τρίτωσε απλώς το κακό, ή το καλό, που μπορεί ο καθένας να το πάρει όπως θέλει, αλλά…. ΤΕΤΑΡΤΩΣΕ!! Για μένα πάντως, το βλέπω.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Το Διαδίκτυο, γνωστό συνήθως και με την αγγλική άκλιτη ονομασία Internet, είναι ένα μέσο μαζικής επικοινωνίας.
Σχολικοσ εκφοβισμοσ ...Και άλλα ερωτήματα που βασανίζουν τα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού... Θα μου κάνουν κακό ή απλά το κάνουν για να περάσει η.
Παντοσίτη Δήμητρα! Κωστανιάν ΜαρίΛουίζ! Κυριαζή Αναστασία!
Η ΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ
Copyright ©: SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφίες:
BULLYING Σταμάτα τώρα πριν δημιουργήσεις ψυχολογικό τραύμα.Yπάρχουν πολλές μορφές BULLYING.
Ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος
CHEERLEADING Κοινώς … μαζορέτες ! Ποιος το περίμενε ; Ένα από τα πλέον θεαματικά αθλήματα στον κόσμο να είναι τόσο μα τόσο επικίνδυνο ! Οι μαζορέτες στέκονται.
Εγκλήματα Πολέμου Μαρτυρίες 40 ανθρώπων για βασανιστήρια Σκληρά βασανιστήρια σε ιρακινές φυλακές καταγγέλλει το παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε.
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 07:34.
ﻙ Η αλήθεια για τη Σοκολάτα.
Γιώργος Κωσταρέλας|Στέφανος Κεραμάρης|Κώστας Καλογερόπουλος Λευτέρης Κοτζαμπασούδης|Γιώργος Κουγιουμτζίδης|Δέσποινα Καραπέτσα.
(Παλιά εποχή της πέτρας)
KINHTO.
ΕΠΙΜΕΛΙΑ: Κατερίνα Μαράντη Ηλέκτρα Γιαντζίκη Δημήτρης Βασιλείου Νικόλας Έρτσος.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Τώρα, τώρα Στίχοι:  Πάνος Φαλάρας Μουσική:  Lluis Llach Όπως και να ’ναι ο κόσμος, όσα κι αν έχει στραβά, έστω κι αν μείνω πια μόνος, πάντα θα φεύγω.
Εργασία στο μάθημα : Η Λογοτεχνία στο Νηπιαγωγείο Καραμπότη Μαίρη.
Αφήγηση Παράδειγμα ανάλυσης. Παράγοντες επιλογής Ένα βασικός παράγοντας, για να επιλέξω να γίνω εκπαιδευτικός ήταν ότι και οι δύο μεγαλύτερες αδελφές.
Η δύναμη της εικόνας Και φέτος στις 7 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.
ΑσφΑλεια στο ΔιαδΙκτυο
Β ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ & ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 1940.
Ερμηνεία γελοιογραφίας
ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ –ΖΩ-ΥΠΑΡΧΩ
Μην σε προβληματίζει το πλήθος των δρόμων.
Η δύναμη της εικόνας Σήμερα γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου με θέμα «Γίνε η αλλαγή: Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο»
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Ελληνογαλλική Σχολή “Saint Joseph”
Το σχολείο που ήταν οι δικοί μου, το σχολείο που είμαι και το σχολείο που θα ήθελα να είμαι. Ο σκοπός αυτής της ερευνητικής εργασίας είναι οι μαθητές.
Φύλο εργασίας :στο σώμα του ανθρώπου, έκοψαν και κόλλησαν εικόνες ,όπου το σώμα λέει ΝΑΙ (ευχάριστα αγγίσματα)
Εικονομηνύματα Παιχνίδι & Γνώση.
Ε΄ – ΣΤ΄ τάξεις 2ο ΔΣ Χρυσούπολης
“Επιχειρηματικότητα σε περίοδο οικονομικής κρίσης”
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΓΩΣΟΥΝ!!!!
Πανελλήνια Ημέρα Κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού
Μην σε προβληματίζει το πλήθος των δρόμων.
Η δύναμη της εικόνας Και φέτος στις 7 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου.
Πριν πάνω από 60 χρόνια, μια βάρβαρη πρακτική εξόντωσης ανθρώπων, υπήρξε ένα από τα περισσότερο τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα...
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ !!! Ο Στρατηγός DWIGHT D. EISENHOWER είχε δίκιο όταν διέταξε να τραβήξουν όσα φιλμ και φωτογραφίες μπορούσαν. IT SEEMS IMPOSIBLE ! GENERAL.
Ημερίδα Πρακτικής Άσκησης Εαρινό Εξάμηνο
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ !!! Ο Στρατηγός DWIGHT D. EISENHOWER είχε δίκιο όταν διέταξε να τραβήξουν όσα φιλμ και φωτογραφίες μπορούσαν.

ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

Αποτελεί ιστορικό γεγονός να θυμάστε ότι όταν ο Ανώτατος Διοικητής των Συμμαχικών Δυνάμεων, Στρ. DWIGHT D. EISENHOWER,βρήκε τα θύματα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, διέταξε να τραβήξουν όσες περισσότερες φωτογραφίες γινόταν, κι ανάγκασε τον γερμανικό λαό από τις γύρω πόλεις να πάει στα στρατόπεδα και να δει την ΦΡΙΚΗ, και σε κάποιες περιπτώσεις να θάψουν τους νεκρούς.

ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤO; ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ (ΦΙΛΜΣ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ κ.α.) ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΘΙΚΙ ΘΑ ΠΕΙ «ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΝΕΒΗ ΠΟΤΕ»

“ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ «ΚΑΚΟ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΔΡΑΝΕΙΣ” (Edmund Burke)

Πρόσφατα «ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ» αφαίρεσε «το ολοκαύτωμα» από την διδακτέα ύλη των Βρετανικών σχολείων γιατί προσέβαλε «τα πιστεύω του μουσουλμανικού λαού» το ότι δηλαδή το ολοκαύτωμα δε συνέβη ποτέ. ΝΑΙ, «ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ»

Περισσότερα από 60 χρόνια έχουν περάσει από το τέλος του 2 ου Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτός είναι ένας εκφοβιστικός οιωνός που ακριβώς προωθεί τον φόβο και επηρεάζει όλο τον κόσμο, και κάθε χώρα επιτρέπει στον εαυτό της να παρασυρθεί τόσο εύκολα.

Αυτό το είναι μια υπενθύμιση για όλη την ανθρωπιά, στη μνήμη των 6 εκατομμυρίων Εβραίων, 20 εκατομμυρίων Ρώσων, 10 εκατομμυρίων Χριστιανών, ιερέων, δολοφονημένων, σφαγιασμένων, βιασμένων, καμένων και ταπεινωμένων. Εντωμεταξύ η Γερμανία και η Ρωσία είχαν άλλες προτεραιότητες…

Τώρα περισσότερο από ποτέ, Χώρες σαν το ΙΡΑΝ μεταξύ άλλων, δηλώνουν επίσημα ότι «το ολοκαύτωμα είναι ένας μύθος». ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ αναγκαίο να θυμίσουμε στον κόσμο να μην ξεχάσει, ΠΟΤΕ !!! Ο σκοπός αυτού του είναι να καταφέρει να φτάσει σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να πουν ότι το διάβασαν.

Γίνε κι εσύ ένας ακόμα κρίκος σε αυτό «το παγκόσμιο αλυσιδωτό » και βοήθησε να εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο!! Σε παρακαλώ μετέφρασε το αν είναι ανάγκη.

Μην το σβήσεις. Θα σου πάρει μόνο λίγα δευτερόλεπτα να το στείλεις κι εσύ σε κάποιον άλλο..