Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
Advertisements

Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Η ώρα είναι: 23:27 Για να δείτε την παρουσίαση κάντε κλικ σε κάθε οθόνη.
ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε.
Αυτό το ΤΑΝΤΡΑ ήρθε από την Ινδία. Δεν πειράζει αν είσαι ή οχι προληπτικός, αξίζει ο κόπος να διαβάσεις...OK? Αυτό είναι ένα Tantra Totem Nepalese για.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.
ΒΙΑΣΜΟΣΒΙΑΣΜΟΣ Πήραν συνέντευξη από μια ομάδα βιαστών που βρίσκονται στη φυλακή προκειμένου να μάθουμε ποια θεωρούν αυτοί πιθανά θύματα. Παραθέτουμε.
Απόσταγμα σκέψεων (26).
Πάντα ακούμε τους «κανόνες» των γυναικών
Χριστούγεννα όπως πραγματικά έγιναν
Τα όρια στη συμπεριφορά των παιδιών
Τα παράδοξα των καιρών μας
ΦΙΛΙΑ Στέλιος Μητρογιαννόπουλος, τμήμα Β1.
ΕΡΓΑΣΙΑ Α΄ ΤΡΙΜΗΝΟΥ Κ ΕΊΜΕΝΑ Ν ΕΟΕΛΛΗΝΙΚΉΣ Λ ΟΓΟΤΕΧΝΊΑΣ Μ ΑΡΊΑ Μ ΟΥΡΚΟΚΏΣΤΑ Τ ΜΉΜΑ Α'2 Το σοφό σπουργίτι.
Δρόμος αρετής και δύναμης
Δημιουργία παρουσίασης:
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ.
Βλέπω την ιστορία Δραστηριότητες Διαδίκτυο Χριστίνα Οικονόμου.
Η συνταγή της νεότητας!.
Βρείτε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού.
"13 ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ"
Έχεις δύο επιλογές! από το
Lord Robert Baden Powell of Gilwell. TΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Αγαπητοί μου πρόσκοποι, είμαι 80 ετών (πώς σας φαίνεται;) αλλά δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι.
Όλα τώρα γύρω μου γελούνε κι απ’ αγάπη τώρα με μεθούνε σαν φιλώ γλυκά τα δυο σου χείλη που `ναι σαν τριαντάφυλλα τ’ Απρίλη.
Ας μιλήσουμε για τη φιλία!!!
ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!
O γέρος και τα τρία αδέλφια
Music: Smoke gets in your eyes Pictures By: Unknown source Edited by AMRA.
Το θαύμα της γέννησης Η ιστορία ενός παιδιού
ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!
Σ ΄ αγαπώ Είσαι για μένα το πιο τρελό μου όνειρο.
Πάντα να βοηθάς ένα φίλο!. Να πιστεύεις στον εαυτό σου!
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ 07:34.
ΦΙΛΙΑ Σε μια αληθινή φιλία, βρίσκομαι μαζί με τον άλλο άνθρωπο για να μοιραστούμε την ίδια τη ζωή, τις χαρές και τις λύπες της. Ο αληθινός φίλος είναι.
ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ … Μπορείς να σκεφτείς αν υπάρχει τίποτα άλλο που να μας δίνει χαρτί, φρούτα, καρπούς, ξυλεία, φωλιές για τα πουλιά και τα άλλα ζώα,
Αγαπημένο μου παιδί....
“ΕΓΩ, Ο AΛΛΟΣ, Ο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ … ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ”
Β΄ τάξη Θεωρητική κατεύθυνση Συμπεράσματα και Εντυπώσεις Υπεύθυνη καθηγήτρια: Φ. Κυριλλίδου ΠΕ 13.
« ένα άλλο πιθανό … τέλος ». Την κρίσιμη μέρα τύλιξε τα παπούτσια, τα πήρε στο σπίτι και τα έκρυψε. Προς το απόγευμα έβαλε τα καλά του, ετοιμάστηκε και.
Το πάθος του θυμού και τρόπος ελέγχου του Ο Πλούταρχος αναφέρει ότι ο Σενέκας ήταν εκείνος ο παιδαγωγός που κατάφερνε να μετριάζει την οργή του Νέρωνα,
Μείωση της αποφυγής - avoidance reduction Λίγοι θεραπευτές σήμερα θα χρησιμοποιούσαν αυτή την προσέγγιση μεμονωμένα. Τη χρησιμοποιούν ως ένα μέρος του.
Εκπαιδευτικές τεχνικές Π.Απόστολος. Προσχολική ηλικία Της Εύας της αρέσουν οι δραστηριότητες του νηπιαγωγείου αλλά καμιά φορά κολλάει στην αγαπημένη της.
1 Ο Χριστιανός ως Επαγγελματίας Άκης Τρίγκας (οδοντίατρος)
Θετική Σκέψη “Σκέψου θετικά, και θετικά πράγματα θα συμβούν”
Φιλοσοφία για τα γερατειά.
Τα παράδοξα των καιρών μας
Ο ΑΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΗΔΟΝΙ Παιδιά και μεγάλους!!! Μια ιστορία που
Ο Dalai Lama είπε «Διαβάστε το για να δείτε αν όντως ισχύει για εσάς!»
Αγαπημένο μου παιδί....
Η συνταγή της νεότητας!.
Σκέψεις της στιγμής Μουσική: Autumn Rose.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΗ. . .;
ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΕΓΩ – ΕΣΥ- ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ
Πώς να κάνουμε σωστές επιλογές, σύμφωνα με τη χριστιανική πίστη
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Μερικοί απόφοιτοι, με καλές δουλειές πλέον, συζητούσαν για τις ζωές τους σε μία «γιορτή σχολικής επανένωσης». Αποφάσισαν.
45 μαθήματα ζωής Norvegija – Šiaurės pašvaistė Music: snowdream
Λογος της γυναίκας 9/11/2018 γεωργία κ..
Η ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΖΕΣΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
15 «χρυσοί κανόνες» στο τραπέζι
Τεστ μόνο για τους πολύ έξυπνους
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Πείθουμε τους εαυτούς μας ότι η ζωή μας θα είναι καλύτερη όταν θα παντρευτούμε, θα αποκτήσουμε ένα μωρό, μετά ένα ακόμα. Μετά αγχωνόμαστε διότι τα παιδιά.
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ Κωστής Κουρσάρης Μιχάλης Κοντοπίδης

Τίποτα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν το διαιρέσετε σε μικρές εργασίες Τίποτα δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν το διαιρέσετε σε μικρές εργασίες.Henry Ford Το κλειδί της επιτυχίας είναι να μην αφήνεις τα μικρά προβλήματα να γίνουν μεγάλα. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η εμμονή στον στόχο.Benjamin Disrael

Αν η επιτυχίας δεν έρθει σήμερα συνέχισε αύριο χωρίς αυτή. Δεν υπάρχει καλύτερος γελωτοποιός από το γέρο γελωτοποιό.Δεν μπορείς να νικήσεις την πείρα. Τα λόγια είναι περιττά.Μη λες στους ανθρώπους τι θα κάνεις γι’ αυτούς.ΚΑΝΕ ΤΟ!

Ένας σοφός άνδρας θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες απ’ όσες θα βρει.-Francis Bacon Όταν σας έρχονται στο μυαλό αυτοί που πιστεύετε ότι έχουν όσα θέλετε εσείς,ρωτήστε πρώτα το εαυτό σας .Είναι στ’ αλήθεια ευτυχισμένοι? Ποτέ μην προσπαθείς να μάθεις ένα γουρούνι να τραγουδάει.Σπαταλάς το χρόνο σου και ενοχλείς και το γουρούνι.-Paul Dickson.

Στην απέραντη αρένα του κόσμου η αποτυχία και η επιτυχία δεν είναι τυχαία συμβάντα όπως εμείς συχνά υποθέτουμε,αλλά η αυστηρότερη δικαιοσύνη.-Alexander Smith. Ακόμα κι αν είστε στο σωστό δρόμο,θα σας πατήσουν αν απλώς στέκεστε στη μέση.-Oliver Wendell Holmes Υπάρχει μια λέξη με επτά γράμματα που περιγράφει κάθε καλό πράγμα που συμβαίνει:εργασία.

Μόνο δύο πράγματα οδηγούν στην πρόοδο:η σκέψη και η δουλειά -με αυτή τη σειρά. Μια γέρικη σοφή κουκουβάγια,κάθισε σε μια βελανιδιά.Όσο πιο πολλά έβλεπε,τόσο πιο λίγο μίλαγε.Όσο πιο λίγο μίλαγε,τόσο πιο πολλά μάθαινε.Γιατί δεν είμαστε σαν κι αυτό το γέρικο σοφό πουλί?-Edward Hersey Richards.

Τίποτα δε σε φέρνει σε δυσκολότερη θέση από το να βλέπεις κάποιον να κάνει κάτι που εσύ είπες ότι δεν μπορούμε να γίνει. Έχουμε την τάση να αντιστεκόμαστε στη σοφία.Γι’ αυτό και δε μας αρέσουν όσοι μας κάνουν να σκεπτόμαστε. Οι νικητές φτιάχνουν εργαλεία.Οι καμένοι περιμένουν τους άλλους να τους δώσουν εργαλεία.

Για να θριαμβεύσω αύριο,πρέπει να επιβιώσω σήμερα. Η γνώση κάνει την αρχή.Η πράξη τη διαφορά. Η εργασία είναι το ενοίκιο που πληρώνουμε για το χώρο που καταλαμβάνουμε σε αυτή τη γη.-Ελισάβετ της Αγγλίας. Αυτοί που βρίσκουν δικαιολογίες δεν θέλουν να θυμούνται πόσες έχουν επικαλεστεί.

Ένα ψέμα ή ένα κουκούλωμα μπορεί να σας κυνηγάει για πάντα. Διώξτε την ανησυχία με τη δουλειά. Η επιτυχία εξαρτάται από τρία πράγματα:ποιος το λεει,τι λεει,πως το λεει.Και από αυτά τα τρία πράγματα,το τι λεει είναι το λιγότερο σημαντικό.-John Viscant Morley.

Η σκέψη είναι η δυσκολότερη δουλειά που υπάρχει Η σκέψη είναι η δυσκολότερη δουλειά που υπάρχει.Γι’ αυτό και έχουμε την τάση να την αποφεύγουμε. Αποφύγετε τους ανθρώπους που το πτυχίο είναι το μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο της μόρφωσης τους. Υπάρχουν δύο πράγματα που πρέπει να κυνηγήσεις στη ζωή:πρώτον,το να πάρεις αυτό που θέλεις,δεύτερον,μετά από αυτό να το χαρείς.Μόνο οι σοφοί πετυχαίνουν το δεύτερο.(-Logan Smith)

Όταν τα κοτόπουλα σταματήσουν να τσακώνονται για το φαί τους,συνήθως ανακαλύπτουν ότι υπάρχει αρκετή τροφή για όλα. Η πείρα είναι καλή μόνο αν σας αποτρέπει το να κάνετε το ίδιο λάθος.

Για να μάθετε το δρόμο,ρωτήστε αυτούς που επιστέφουν-κινέζικη παροιμία. Όσο πιο πολύ απομνημονεύουμε τόσο πιο λίγο σκεφτόμαστε. Κρινόμαστε από αυτά που αγαπάμε.