ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ;

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Μια φορά και έναν καιρό κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων ένας ζαχαροπλάστης έφτιαχνε τα γιορτινά γλυκά.
Advertisements

Χριστούγεννα προσαρμογή από PositivelyAutism
ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!
Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ.
Το φθινόπωρο μέσα από τα μάτια των παιδιών
Χριστουγεννιάτικο Κόμικ
Χριστουγεννιάτικα έθιμα
Ελλάδα vs Γερμανία. Χριστουγεννιάτικα έθιμα. Γερμανία.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Τις διακοπές τις πέρασα…
Χριστούγεννα.
Τα Χριστούγεννα στη Φινλανδία
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΡΕΙΣΟΝ ΣΟΥΛΙ Γ2
Είμαστε μια τάξη πολύ πολύ εντάξει…
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΕΘΙΜΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2013!!!.
Έλενα Γουδέλη Χριστούγεννα 2014
Χριστούγεννα στη Γαλλία
ΕΘΙΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Χριστούγεννα Το 2015 να φέρει στη ζωή μας νέα ελπίδα, νέες προσδοκίες και να αφήσει στο παρελθόν τις πίκρες. Να βλέπουμε μπροστά και να χαμογελάμε!
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά
Χριστουγεννιατικα εθιμα της Κυπρου και της Ελλαδας
Χριστουγεννιάτικο Κόμικ
PROJECT με θέμα ¨χριστούγεννα¨
Ηλιάνα Κοντογεώργη. Τα Χριστούγεννα όλοι στολίζουν δέντρα…
ΚΟΥΛΑ, Η ΜΙΚΡΗ ΠΟΝΤΙΚΟΥΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ANIMATIONS Συνεργασία : 5 ου Νηπιαγωγείου Χρυσούπολης 1 ου Δημ. Σχολείου Καρδίας Β΄Τάξη Πρόγραμμα eTwinning ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΑ.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!.
Επισκέψεις τα Χριστούγεννα προσαρμογή από: Χριστίνα Γκριτζιώτη
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΣΑΣ Δ’ ΤΑΞΗ.
Ραφαέλλα & Μαρία Λένα Χρίστος Χ
Εμπρός για το νηπιαγωγείο Σπηλίου στο Ρέθυμνο…λίγο ακόμα και..
Χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα ήθη και έθιμα
«Το Ελιξήριο των Χριστουγέννων» Δράση Προβολής Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Αθηνών.
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Δημοπούλου Ιωάννα Β1. Χριστούγεννα στην Ήπειρο Η Ήπειρος είναι το γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας που εκτείνεται στο βορειοδυτικό.
Αναστασία Νάστου Μαρία Καζελίδη.  Περιλαμβάνει φωτεινά κόκκινα Αλεξανδριανά γύρω από το τζάκι, καθώς και κλαδιά « γκι » που κρέμονται από την οροφή που.
ΕΘΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ- ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ-ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ Θεοδώρα Ευθυμίου Δ’1 20/12/2015.
Διδασκαλία και Μάθηση στο Νηπιαγωγείο: Σχεδιασμός Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων Ι Ενότητα 10: Χριστούγεννα! Διδάσκουσα: Βασιλική Φωτοπούλου Τμήμα Επιστημών.
Το νόημα των Χριστουγέννων.
ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ Τάσος Κρασάκης. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΌΠΙΤΑ.
4 ΕΠΟΧΕΣ.
Bonjour Athenes, Καλημέρα Παρίσι
ΕΕΕΕΚ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Η ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΡΔΙΑ Θυμίσαμε στα παιδιά τη προηγούμενη δραστηριότητα μας με τα διαφορετικά είδη καρδιών και προτείναμε να προσθέσουμε μία ακόμη καρδιά ξεχωριστή.
Πρόγραμμα «Μικροί εκπαιδευτές για το διαδίκτυο»
4 ΕΠΟΧΕΣ.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Γ΄2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης A΄1
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ.
Φτιάχνω διψήφιους αριθμούς με πρόσθεση ίδιων ή διαφορετικών αριθμών.
ΟΙ 4 ΕΠΟΧΕΣ.
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Β’ δημοτικό σχολειό ιδαλιου
Το μέρος που αγαπώ Γρηγορία –Μαίρη Δ΄1.
Χριστούγεννα 2015 Έφη Άνθη.
25ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου Τμήμα Στ1
4 EΠΟΧΕΣ.
ΚΟΡΙΝΘΟΣ Μανώλης Δ`1.
Το Σχολειό μου.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Βασίλης Ευτυχία Ιάσωνας ΤΜΗΜΑ E1.
Νεοελληνικός Πολιτισμός
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Β΄2
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Φώτης Ελευθερία ΤΜΗΜΑ Δ3.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ (Κ.Α) Ετήσιο Πρόγραμμα Τάξης Β΄1
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
Τι σημαίνει φιλία για μένα;
Το Σχολείο μου.
ΑΣΤΡΟ ΛΑΜΠΕΡΟ.
Μαθαίνω ορθογραφία με τη Β΄1
Η Αγγελική Διπλός τόνος Αρβανιτάκη Μαρία. Παίζουμε σχολείο ; Εγώ θα είμαι ο δάσκαλός σου. Κι εγώ ο μαθητής σου. Εμείς θα είμαστε οι δάσκαλοί σας.
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ; ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΠΕ ΤΟΥ Δ’3 – 21ΟΥ ΔΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΧΑΪΔΩ ΔΡΑΚΟΥ ΠΕ19

ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΠΕ ΤΟΥ Δ’3 ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ Δ’3 ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ POWERPOINT KAI ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟ TUXPAINT. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ. ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18 ΧΑΪΔΩ ΔΡΑΚΟΥ ΠΕ19

ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΑΡΙΑ ΤΡ., ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΑ Π., ΘΟΔΩΡΗ Κ., ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Σ. ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑ Μ.: ΧΑΪΔΩ ΔΡΑΚΟΥ ΠΕ19

ΧΑΪΔΩ ΔΡΑΚΟΥ ΠΕ19

ΑΝΤΩΝΗΣ Σ.-ΤΑΞΗ Δ΄3 ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΩΡΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ.

ΑΓΓΕΛΟΣ Τ.- ΤΑΞΗ Δ’3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΔΩΡΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Κ. ΤΑΞΗ Δ3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ. ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ. Ο ΑΓΙΟΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ. ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ.

ΦΩΤΕΙΝΗ Κ.-ΤΑΞΗ Δ΄3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΑ. ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ. ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ

ΜΑΡΙΑ Τ. –ΤΑΞΗ Δ’3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΪ – ΒΑΣΙΛΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.

ΙΩΑΝΝΑ Μ. –ΤΑΞΗ Δ’3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ Θ. ΤΑΞΗ Δ’3 ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΡΩΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΥΚΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ.

ΚΙΚΗ Π.- ΤΑΞΗ Δ’3 ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΌ ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΧΙΟΝΑΘΡΩΠΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΑΛΑΖΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ.- ΤΑΞΗ Δ’3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΩ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΙΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!!

ΜΑΡΙΝΑ Χ.-ΤΑΞΗ Δ’3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΘΙΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ .Π -TAΞΗ Δ’3 ΕΠΕΙΔΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ. Κ- ΤΑΞΗ Δ’3 ΣΤΟΛΙΖΩ ΔΕΝΤΡΟ ΦΤΑΧΝΩ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟ ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Π.ΤΑΞΗ Δ’3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΙΟΝΙ . ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

ΕΛΕΑΝΑ Θ. ΤΑΞΗ Δ’3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΔΕΥΤΕΡΩΝ ΓΑΙΤΙ ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΕΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΤΡΙΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ

ΔΗΜΗΤΡΑ Π. –ΤΑΞΗ Δ’3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΊΝΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΔΩΡΑ!! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ

ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΑ Π. –ΤΑΞΗ Δ’3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΕΝΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟ ΔΩΡΟ ΕΠΥΘΙΜΟΥΜΕ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑ!

ΜΑΡΙΑ Τ. –ΤΑΞΗ Δ’3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΪ – ΒΑΣΙΛΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ.

ΙΩΑΝΝΑ Μ. –ΤΑΞΗ Δ’3 ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΔΩΡΑ Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟΛΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!! ΧΑΪΔΩ ΔΡΑΚΟΥ ΠΕ19 32

ΧΑΪΔΩ ΔΡΑΚΟΥ ΠΕ19