Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
“La música en la pintura” Π Caravaggio.
Advertisements

Kwart, H.; Khan, A. A. J. Am. Chem. Soc. 1967, 89, 1951–1953. Breslow, R.; Gellman, S. H. J. Chem. Soc., Chem. Comm. 1982, 1400–1401.
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν
Σάββατο 5 Απρ Radio Viral.
Ομάδα στόχος. Ομάδα Λ  Αναστασίου Κώστας  Δεληγιάννη Ισαβέλλα  Ζωγοπούλου Άννα  Κουκάκης Γιώργος  Παπασταμάτης Γιάννης  Σταθάκη Αρετιάννα.
Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Ιδέες, φύση και τεχνολογία. Δρ. Κώστας Κυρίτσης Τμ. Χρημ/κής Ελεγκτικής ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ, Πρόγραμμα καινοτομία και επιχειρηματικότητα.
RULES OF THE MEANS OF TRANSPORT We are going to present you the rules you must follow when you are on board.
Object-Oriented Programming
Δοκιμή και σύγκριση των λογισμικών DALI, CE, MATRAS, VAST για εύρεση και υπέρθεση της 3d δομής. Εφαρμογή τους σε πρωτεΐνες από την PDB Παρουσίαση από:
This show was edited by Mike:
Η συμβολή των Chris Freeman και Keith Pavitt και ευρύτερα της “Σχολής του SPRU”στη διαμόρφωση των «Σπουδών της Καινοτομίας» και της περιοχής «Επιστημονικής.
Κωνσταντίνος Καραντάκης
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΗΜΙ ΟΜΑΔΑ
Η πληρέστερη παρουσίαση με «ομοιότητες» διάσημων που έγινε ποτέ!
DNA- ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΠΡΑΞΙΑ ΞΙΑΡΧΟΥ
Ελληνικοί πολιτικοί By Chris Georginezis. Γεωργός Παπαντρέου Ο γεωργός Παπαντρέου είναι ο τωρινός πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ατάκα:
Η ελεύθερη πτώση των σωμάτων
Βραχωδες τοπιο στην Αφρικη με δελφινι
Προσπαθήστε να μαντέψετε τι απεικονίζουν οι ακόλουθες εικόνες.
Κοινότητες Πρακτικής Σύγχρονες Ανάγκες και Πρακτικές
NP-completeness of the energy barrier problem without pseudoknots and temporary arcs Jan Manuch, Chris Thachuk, Ladislav Stacho, Anne Condon Nat Comput.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΨΥΧ-233) Μεθοδολογία Έρευνας Αγοράς και Καταναλωτή (ΨΥΧ-233) Λεωνίδας Α. Ζαμπετάκης Β.Sc., M.Env.Eng., M.Ind.Eng.,
AlphaSort: A Cache-Sensitive Parallel External Sort Chris Nyberg, Tom Barclay, Zarka Cvetanovic, Jim Gray and David Lomet.
Μέσω νηματοποίησης με υπερβραχείς παλμούς Laser Υπεύθυνη καθηγήτρια: κα. Ζεργιώτη.
Ο ρόλος των γονέων στον παιδικό αθλητισμό Γούδας Μάριος ΕΠΕΑΕΚ : ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ ΤΕΦΑΑ ΠΘ - ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ Ψυχολογία Φυσικής Αγωγής.
Τριανταφύλλου Αλέξανδρος-Σταύρος
Αντικειμενοστρεφής Προγραμματισμός Object-Oriented Programming.
Calpurnia and the Disruption of the Roman State Chris Mowat, Newcastle University.
ΖΩΗ με ΝΟΗΜΑ.
Αναπτυξιακή Ψυχολογία
Το Εικονογραφημένο Βιβλίο στην Προσχολική Εκπαίδευση Ενότητα 4.8: Μόδα και Εικονογραφημένο Βιβλίο Αγγελική Γιαννικοπούλου Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής.
«ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΕΤΑΚ» «Αποτίμηση αποτελεσμάτων Δράσεων Έρευνας & Καινοτομίας του Γ’ ΚΠΣ και του ΕΣΠΑ» ΕΛΕΥΘΩ & ΤΕΧΝΟΚΥΨΕΛΕΣ Β. ΑΙΓΑΙΟΥ.
∆ηλώσεις Η Chris Evert (σπουδαία αθλήτρια του τένις) “Πριν από κάθε αγώνα προσπαθώ να προβάρω στο µυαλό µου τι θα συμβεί και πως θα αντιδράσω σε συγκεκριμένες.
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Εισηγητής: Στυλιάδη Στέλλα ΜΒΑ.
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μετάφραση Ειδικών Κειμένων Ι Ενότητα 4: Αναζήτηση πληροφορίας στο διαδίκτυο Τιτίκα Δημητρούλια.
321. Perathoraki Chryssoula & Mandilara Cristiana.
Επανάληψη και λυμένα θέματα του μαθήματος «Βάσεις Δεδομένων ΙΙ» για τη διδασκαλία του στo Τμήμα Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας. Διδάσκων: Χ. Σκουρλάς,
Αντικειμενοστρεφής Προγραμματισμός Object-Oriented Programming.
Γιάννης Γεωργιάδης Μάθημα Λευχαιμίες Μάιος 2015 Zugmaier et al., Mol. Immunol. (2015)
Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ Νοήματα που «χάνονται» στη μετάφραση Αλίκη Αναγνώστη, Μεταφράστρια 22 Μαΐου, 5 η Συνάντηση Ελληνόφωνων Μεταφρασεολόγων, ΑΠΘ.
ΜΥΥ105: Εισαγωγή στον Προγραμματισμό
Μέθοδοι αξιολόγησης της απόδοσης αθλητών στην καλαθοσφαίριση.
Κλασικές Αντιλήψεις για την Ηγεσία και τη Διοίκηση
Πληροφοριακός γραμματισμός
Zωολογία ΙΙ Ενότητα 2η. Εργαστηριακή Άσκηση Συστηματικής Πτηνών
Τεχνικές εκτίμησης περιβαλλοντικών κινδύνων Εισαγωγή
Σύγχρονα προβλήματα για την δημιουργία εμβολίου για την HIV λοίμωξη
Μαθητές : Καρράς Σπύρος
ΟΜΑΔΑ Γ΄ Φύλλο εργασίας
Βάσεις Δεδομένων ΙΙ Triggers
Το Εικονογραφημένο Βιβλίο στην Προσχολική Εκπαίδευση
This show was edited by Mike:
Τεχνικές Μάλαξης (Ε) Ενότητα 1: Θέσεις Χαλάρωσης
Γιατί κάθε παιδί πηγαίνει σχολείο;
Σχεδιάζοντας τη διδασκαλία της Ιστορίας, στο πλαίσιο
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
10th MIBES – Management of International Business & Economic Systems 15 – 17 Οκτωβρίου 2015 TEI Θεσσαλίας.
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΜΟΜΠΥ ΝΤΙΚ – ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ Ερευνητική εργασία 2016
Κυριακή Πολυχρόνη M.A., C.G.P., E.C.P.
Η Γονιδιωματική Δομή, η Χρωματίνη και το Νουκλεόσωμα
This show was edited by Mike:
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
This show was edited by Mike:
This show was edited by Mike:
Τάξη Α΄λυκείου ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΚΑΛΤΣΑ ΧΗΜΙΚΟΣ
Το Εικονογραφημένο Βιβλίο στην Προσχολική Εκπαίδευση
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Στρατηγικές διοίκησης προϊόντων Δρ. Μάλαμα Ελεονώρα Ιουλία
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν Η Γυναίκα Όταν ο Θεός έφτιαξε τη γυναίκα εργαζόταν μέχρι αργά την 6η ημέρα. Ένας άγγελος πλησίασε και είπε: “Γιατί σπαταλάς τόσο πολύ χρόνο γι’ αυτή?” Και ο Κύριος απάντησε: “Ξέρεις πόσες προδιαγραφές πρέπει να πληροί για να την τελειοποιήσω ?"

“Πρέπει να μπορεί να πλυθεί, αλλά να μην είναι πλαστική, να παίζει περισσότερους από 200 ρόλους, και να μπορεί να φτιάξει όλων των ειδών τα φαγητά, θα πρέπει να μπορεί να αγκαλιάζει πολλά παιδιά ταυτόχρονα, να δίνει μια αγκαλιά που θα θεραπεύει οτιδήποτε, από ένα πληγωμένο γόνατο μέχρι μια πληγωμένη καρδιά και να τα κάνει όλα αυτά μόνο με δυο χέρια”.

Ο άγγελος εντυπωσιάστηκε. “Μόνο δυο χέρια....αδύνατον!“ Και είναι το βασικό μοντέλο?! “Πολλή δουλειά για μια μέρα....περίμενε μέχρι αύριο και την ολοκληρώνεις“.

Ο άγγελος πλησίασε και άγγιξε την γυναίκα. “Όχι”, είπε ο Κύριος. “Είμαι τόσο κοντά στην ολοκλήρωση αυτής της δημιουργίας, που θα είναι η αγαπημένη της καρδιάς μου”. “Θεραπεύεται μόνη της όταν αρρωσταίνει και δουλεύει 18 ώρες την ημέρα”. Ο άγγελος πλησίασε και άγγιξε την γυναίκα.

“Μπορεί να σκεφτεί?" ρώτησε ο άγγελος. Ο Κύριος απάντησε: “Μα την έφτιαξες τόσο μαλακή, Κύριε.” “Είναι μαλακή", είπε ο Κύριος, “Αλλά την έφτιαξα και δυνατή, επίσης. .“Δεν διανοείσαι τι μπορεί να αντέξει και αντεπεξέλθει”. “Μπορεί να σκεφτεί?" ρώτησε ο άγγελος.  Ο Κύριος απάντησε: “Όχι μόνο να σκεφτεί, αλλά να αιτιολογήσει και να διαπραγματευθεί."

“Τι εξυπηρετεί?" ρώτησε ο άγγελος. Ο άγγελος άγγιξε της Γυναίκας το μάγουλο.... “Κύριε, φαίνεται πως η δημιουργία σου στάζει! Της έχεις βάλει πολλά βάρη.”  “Δεν στάζει....είναι δάκρυ” ο Κύριος διόρθωσε τον άγγελο. “Τι εξυπηρετεί?" ρώτησε ο άγγελος.

Αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση στον άγγελο; “Κύριε, είσαι ιδιοφυία. Και είπε ο Κύριος: “Τα δάκρυα είναι ο τρόπος να εκφράσει τη λύπη της, τις αμφιβολίες της, την αγάπη της, τη μοναξιά της, τον πόνο και την υπερηφάνειά της.” Αυτό έκανε μεγάλη εντύπωση στον άγγελο; “Κύριε, είσαι ιδιοφυία. Σκέφτηκες τα πάντα. Η Γυναίκα είναι πραγματικά υπέροχη!"

Πράγματι είναι! Η Γυναίκα έχει αντοχές που εντυπωσιάζουν τον άντρα. Μπορεί να διαχειριστεί προβλήματα και να έχει πολλές ευθύνες. Δημιουργεί ευτυχία, αγάπη και έχει άποψη. Χαμογελάει όταν θέλει να τσιρίξει . Τραγουδάει όταν θέλει να κλάψει, κλαίει όταν είναι ευτυχισμένη και γελάει όταν φοβάται.

Δίνει μάχη για τα πιστεύω της. Αντιμάχεται την αδικία. Δεν δέχεται το “όχι” για απάντηση , όταν διαβλέπει καλύτερη λύση. Δίνει τον εαυτό της για την προκοπή της οικογένειάς της. Συνοδεύει τη φίλη της στο γιατρό αν φοβάται. Η αγάπη της είναι άνευ όρων.

Χαίρεται όταν ακούει για μια γέννηση ή ένα γάμο. Κλαίει όταν τα παιδιά της κερδίζουν. Είναι ευτυχισμένη όταν οι φίλοι της τα καταφέρνουν. Χαίρεται όταν ακούει για μια γέννηση ή ένα γάμο.

Είναι συντετριμμένη όταν χάνεται κάποιος συγγενής ή φίλος. Αλλά βρίσκει τη δύναμη να συνεχίσει στη ζωή. Γνωρίζει πως ένα φιλί και μια αγκαλιά θεραπεύουν μια πληγωμένη καρδιά.

Έχει μόνο ένα ελάττωμα... Ξεχνάει τι αξίζει...

Στείλε το στις φίλες σου για να τις θυμίσεις πόσο υπέροχες είναι Στείλε το στις φίλες σου για να τις θυμίσεις πόσο υπέροχες είναι....στείλε το στους άντρες που γνωρίζεις. Μερικές φορές χρειάζονται υπενθύμιση..!!! Μετάφραση από τα αγγλικά: Chris Yiotas