Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

O ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΙΚΟΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "O ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΙΚΟΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 O ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΙΚΟΣ
Μιχάλης Νάκος Β΄4α

2 Ήτανε μια φορά ένας χωρικός που είχε ένα γάιδαρο και τον χρησιμοποιούσε για να κάνει τις διάφορες δουλειές του. Επειδή ο γάιδαρος του ήταν πολύ χρήσιμος, τον αγαπούσε και τον περιποιόταν και, πολλές φορές, του συγχωρούσε και τα γαϊδουρινά του πείσματα.  Μια μέρα, ο χωρικός φόρτωσε κοφίνια με ζάχαρη το γάιδαρο, και κίνησε να τα πάει στο διπλανό χωριό, όπου θα μπορούσε να τα πουλήσει. Όμως, για να φτάσουν σ' αυτό το χωριό, έπρεπε να περάσουν ένα ποτάμι. Καθώς λοιπόν το περνούσαν, ο γάιδαρος παραπάτησε και βούλιαξε μέσα στο νερό..

3 Η ζάχαρη, όμως, μόλις βρέθηκε μέσα στο νερό, έλιωσε κι έτσι ο γάιδαρος σηκώθηκε πιο αλαφρός από μέσα.Ο χωρικός στενοχωρήθηκε πολύ που έχασε την ζάχαρη και δεν μιλούσε για μια εβδομάδα στον γάιδαρο. Μια μέρα ο γάιδαρος αφού είχε καταλάβει την βλακεία που έκανε, πήγε στο αφεντικό του και έκανε νάζια για να τον συγχωρέσει. Μια άλλη μέρα, ο χωρικός φόρτωνε ξανά κοφίνια το γάιδαρο, αλλά, αυτή τη φορά, τα κοφίνια είχαν μέσα μπαλόνια επειδή γινόταν ένα παιδικό πάρτυ στο διπλανό χωριό . Ο γάιδαρος νόμιζε πως θα μπορούσε να γλιτώσει και τώρα από το φορτίο του και έτσι, την ώρα που περνούσαν ξανά από το ποτάμι, έκανε πως γλίστρησε και βούλιαξε ξανά μες το νερό.

4 νερό και βάρυναν, κι έτσι ο γάιδαρος δεν μπόρεσε να βγει
Όμως τα μπαλόνια πήραν νερό και βάρυναν, κι έτσι ο γάιδαρος δεν μπόρεσε να βγει στην επιφάνεια και πνίγηκε. Μόλις είδε ο χωρικός τον γάιδαρο να πνίγεται πανικοβλήθηκε και άρχισε να κλαίει από την στεναχώρια του. Για κακή του τύχη περνάει ένα αστυνομικό αυτοκίνητο και οι αστυνομικοί νόμιζαν πως ο χωρικός έπνιξε τον γάιδαρο και τον πήγαν στο αστυνομικό τμήμα του χωριού. Ο Διοικητής πείστηκε από τους αστυνομικούς και ο αθώος χωρικός πήγε φυλακή. Ο χωρικός στεναχωρήθηκε πολύ και είχε νευριάσει που δεν τον πίστευαν οι αστυνομικοί και που τον έβαλαν στην φυλακή ενώ ήταν αθώος.

5 Το ποτάμι ήταν εξελιγμένο
Το ποτάμι ήταν εξελιγμένο. Υπήρχαν κάμερες καταγραφής για να υπάρχει περισσότερη ασφάλεια. Ο χωρικός δεν το ήξερε αυτό. Οι SECURITY του χωριού είδαν από την κάμερα αυτό το συμβάν και παρέδωσαν το βίντεο αυτό στο αστυνομικό τμήμα του χωριού. Την επόμενη μέρα οι αστυνομικοί άλλαξαν γνώμη λόγω του βίντεο που πήραν από τους SECURITY. Οι αστυνομικοί πήγαν αμέσως στο κελί που ήταν ο χωρικός και του είπαν χίλια συγνώμη που δεν τον πίστευαν. Ο χωρικός ήταν πλέον χαρούμενος, αλλά δεν ήξερε πως πείστηκαν οι αστυνομικοί και από ποιόν.

6 Όταν έφυγε από το αστυνομικό τμήμα οι SECURITY του χωριού τον βρήκαν στον δρόμο και του είπαν ότι το ποτάμι είχε κάμερες ασφαλείας και παρέδωσαν το βίντεο στους αστυνομικούς. Ο χωρικός τους είπε ευχαριστώ και μετά από λίγο καιρό τους κάλεσε σπίτι του για να φάνε όλοι μαζί. ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "O ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΙΚΟΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google