Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Άμα μπεις θα βγεις Μπες κι εσύ στο downtown.gr και σίγουρα θα βγεις! Ο νέος οδηγός πόλης σου βάζει ιδέες για φαγητό, ποτό, θέατρο, σινεμά και εναλλακτική.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Άμα μπεις θα βγεις Μπες κι εσύ στο downtown.gr και σίγουρα θα βγεις! Ο νέος οδηγός πόλης σου βάζει ιδέες για φαγητό, ποτό, θέατρο, σινεμά και εναλλακτική."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Άμα μπεις θα βγεις Μπες κι εσύ στο downtown.gr και σίγουρα θα βγεις! Ο νέος οδηγός πόλης σου βάζει ιδέες για φαγητό, ποτό, θέατρο, σινεμά και εναλλακτική διασκέδαση στα καλύτερα μέρη της Αθήνας! downtown.gr. Ένα site γραμμένο από ανθρώπους που έχουν γυρίσει την πόλη σαν το διάολο. Το πιο καλοψημένο steak στην πόλη Η πιο πρωτότυπη θεατρική παράσταση Το καλύτερο μπαρ για κοκτέιλ Μάθετε τα πάντα για το λουλουδοπόλεμο στις πίστες της παραλιακής και όλη την αλήθεια για τη διασκέδαση στην Αθήνα… μόνο στο downtown.gr Το site που ξέρει πολλά για την Αθήνα επιτέλους μίλησε.

3 Μικρότερες ηλικίες Έγκυρη Άποψη Έξυπνες προτάσεις Πρωτότυπη ύλη Συνεργασία με όλα τα Online και offline media της Imako Διαρκής Ανανέωση Άμα μπεις θα βγεις

4 Σινεμά Θέατρο Τέχνη Συναυλίες Nightlife Εστιατόρια Bars & Clubs Ευρετήριο All Around Agenda Categories

5 Statistics Μηνιαίος Μέσος ‘Ορος (source: Google analytics) 75.000 Visits Visits 55.000 Absolute Unique Visitors Absolute Unique Visitors 160.000 Pageviews Pageviews 4 Average Page Views 00:03:00 Time on Site Downtown.gr – Statistics

6 Creative Portfolio

7

8

9 ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ


Κατέβασμα ppt "Άμα μπεις θα βγεις Μπες κι εσύ στο downtown.gr και σίγουρα θα βγεις! Ο νέος οδηγός πόλης σου βάζει ιδέες για φαγητό, ποτό, θέατρο, σινεμά και εναλλακτική."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google