Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

MID-TERMS OFFICE ORGANIZATION I.  Τί πρέπει να περιλαμβάνει μία αίτηση εργασίας και πώς πρέπει να είναι το ύφος της;  Πώς πρέπει να είναι η εμφάνιση.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "MID-TERMS OFFICE ORGANIZATION I.  Τί πρέπει να περιλαμβάνει μία αίτηση εργασίας και πώς πρέπει να είναι το ύφος της;  Πώς πρέπει να είναι η εμφάνιση."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 MID-TERMS OFFICE ORGANIZATION I

2  Τί πρέπει να περιλαμβάνει μία αίτηση εργασίας και πώς πρέπει να είναι το ύφος της;  Πώς πρέπει να είναι η εμφάνιση μίας αίτησης εργασίας;  Αναπτύξετε πέντε βασικά σημεία που πρέπει να περιλαμβάνει ένα βιογραφικό σημείωμα.  Πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για την πρώτη συνάντηση/συνέντευξη με τον πιθανό μέλλοντα εργοδότη μας;

3  Πώς πρέπει να είναι η εμφάνιση μας κατά την πρώτη συνάντηση/συνέντευξη με τον πιθανό μέλλοντα εργοδότη μας;  Αναφέρετε πέντε σημεία που πρέπει να προσέξουμε στη συμπεριφορά μας κατά την πρώτη συνάντηση/συνέντευξη με τον πιθανό μέλλοντα εργοδότη μας.  Αναφέρετε και αναλύστε τους τρεις βασικούς παράγοντες εκλογής μίας εργασίας.

4  Ποιός από τους τρεις βασικούς παράγοντες εκλογής εργασίας είναι πιο σημαντικός για εσας και γιατί;  Αναφέρετε και αναλύστε πέντε τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μία γραμματέας.  Αναφέρετε τέσσερα προσόντα και πέντε συμπεριφορές που επιθυμούν οι εργοδότες να έχει μία γραμματέας.  Αναφέρετε πέντε χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή τήρηση ενός ημερολογίου.


Κατέβασμα ppt "MID-TERMS OFFICE ORGANIZATION I.  Τί πρέπει να περιλαμβάνει μία αίτηση εργασίας και πώς πρέπει να είναι το ύφος της;  Πώς πρέπει να είναι η εμφάνιση."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google