Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σύσταση του αίματος Το αίμα αποτελείται από Το αίμα αποτελείται από: ΚύτταραΠλάσμα υποκίτρινο υγρό Είναι ένα υποκίτρινο υγρό που αποτελείται:Νερό Ουσίες.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σύσταση του αίματος Το αίμα αποτελείται από Το αίμα αποτελείται από: ΚύτταραΠλάσμα υποκίτρινο υγρό Είναι ένα υποκίτρινο υγρό που αποτελείται:Νερό Ουσίες."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Σύσταση του αίματος Το αίμα αποτελείται από Το αίμα αποτελείται από: ΚύτταραΠλάσμα υποκίτρινο υγρό Είναι ένα υποκίτρινο υγρό που αποτελείται:Νερό Ουσίες που βοηθούν στην άμυνα Ουσίες που βοηθούν στην άμυνα του οργανισμού Άχρηστες ουσίες Άχρηστες ουσίες που έχουν αποβληθεί από τα κύτταρα ΑΙΜΑ

3 Σύσταση του αίματος Το αίμα αποτελείται από Το αίμα αποτελείται από:Πλάσμα Κύτταρα Κύτταρα: Ερυθρά αιμοσφαίρια Μεταφέρουν το οξυγόνο στα κύτταρα Μεταφέρουν το οξυγόνο στα κύτταρα και από τα κύτταρα απομακρύνουν το διοξείδιο του άνθρακα ΑΙΜΑ Εμείς είμαστε τα ερυθρά αιμοσφαίρια Στα όργανα του σώματος δίνουμε οξυγόνο και παίρνουμε διοξείδιο του άνθρακα. Στους πνεύμονες αφήνουμε διοξείδιο του άνθρακα και παίρνουμε οξυγόνο.

4 Σύσταση του αίματος Το αίμα αποτελείται από Το αίμα αποτελείται από:Πλάσμα Κύτταρα Κύτταρα: Λευκά αιμοσφαίρια υπεύθυνα για την προστασία του οργανισμού Είναι υπεύθυνα για την προστασία του οργανισμού από τους εισβολείς ΑΙΜΑ Εμείς είμαστε τα λευκά αιμοσφαίρια. Αποστολή μας είναι να προστατεύουμε τον οργανισμό από τα μικρόβια.

5 Σύσταση του αίματος Το αίμα αποτελείται από Το αίμα αποτελείται από:Πλάσμα Κύτταρα Κύτταρα:Αιμοπετάλια Συμβάλουν στη πήξη του αίματος Συμβάλουν στη πήξη του αίματος σε περίπτωση τραυματισμού ώστε να σταματήσει η αιμορραγία ΑΙΜΑ Είμαστε τα αιμοπετάλια. Βοηθάμε να κλείνουν οι πληγές. Χάρη σε μας σταματά η αιμορραγία


Κατέβασμα ppt "Σύσταση του αίματος Το αίμα αποτελείται από Το αίμα αποτελείται από: ΚύτταραΠλάσμα υποκίτρινο υγρό Είναι ένα υποκίτρινο υγρό που αποτελείται:Νερό Ουσίες."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google