Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ποσοτική δειγματοληπτική έρευνα Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας Ιούνιος 2013.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ποσοτική δειγματοληπτική έρευνα Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας Ιούνιος 2013."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ποσοτική δειγματοληπτική έρευνα Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας Ιούνιος 2013

2 Ταυτότητα έρευνας Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με τη χρήση ερωτηματολογίου ερωτήσεων κλειστού τύπου, τα οποία συμπληρώθηκαν από επαγγελματίες υδραυλικούς (αυτοσυμπληρούμενα ερωτηματολόγια). Φορέας διεξαγωγής έρευνας: Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας (ΟΒΥΕ). Τυχαία δειγματοληψία πανελλαδικά σε επαγγελματίες υδραυλικούς. Το σύνολο του δείγματος ανέρχεται σε 130 άτομα (Ν=130). Η περίοδος διεξαγωγής της έρευνας είναι Απρίλιος-Μάϊος 2013.

3 Ερευνητικοί στόχοι: Καταγραφή της εικόνας του χώρου τα τελευταία χρόνια. Καταγραφή των επιπτώσεων της κρίσης στους επαγγελματίες υδραυλικούς. Διερεύνηση της εικόνας εκπροσώπησης (συνδικαλιστικοί φορείς). Ανάδειξη ζητημάτων επικαιρότητας και καταγραφή θέσεων και προτάσεων.

4 Θεωρείτε ότι επηρεάζεστε από την οικονομική κρίση; 3.1 Οικονομική κρίση & οι επιπτώσεις στους επαγγελματίες υδραυλικούς. Σε σχέση με πέρυσι θα λέγατε ότι η οικονομική σας κατάσταση:

5 3.1 Οικονομική κρίση & οι επιπτώσεις στους επαγγελματίες υδραυλικούς. Πόσο έχει επηρεάσει η κρίση την επαγγελματική σας δραστηριότητα; Πόσο πιστεύετε ότι θα διαρκέσει η κρίση;

6 Απόδοση ασφαλιστικών εισφορών. 3.1 Οικονομική κρίση & οι επιπτώσεις στους επαγγελματίες υδραυλικούς.

7 Οι εργασίες που εκτελείτε αφορούν μεγάλα έργα ή επισκευές ; 3.1 Οικονομική κρίση & οι επιπτώσεις στους επαγγελματίες υδραυλικούς.

8 Έχει χρειαστεί μέχρι στιγμής και λόγω της κρίσης να κάνετε περικοπές στα έξοδα σας; 3.1 Οικονομική κρίση & οι επιπτώσεις στους επαγγελματίες υδραυλικούς.

9 Σε ποιους ελπίζετε περισσότερο για να ξεπεραστεί η κρίση και να συμβάλει στην επανεκκίνηση της οικοδομικής δραστηριότητας ; 3.1 Οικονομική κρίση & οι επιπτώσεις στους επαγγελματίες υδραυλικούς. Θεωρείτε ότι τα ΜΜΕ στη χώρα μας;

10 Στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων για ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας; 3.2 Απόψεις για διάφορα μοντέλα οικονομικής ανάπτυξης.

11 Πιστεύετε ότι οι τράπεζες πρέπει να περάσουν στον έλεγχο του κράτους ; 3.2 Απόψεις για διάφορα μοντέλα οικονομικής ανάπτυξης.

12 Πιστεύετε ότι η μικροεπιχειρηματική δραστηριότητα πρέπει να τονωθεί με επιπλέον επιδοτήσεις; 3.2 Απόψεις για διάφορα μοντέλα οικονομικής ανάπτυξης.

13 Ριζική αλλαγή του οικονομικού συστήματος για δικαιότερη κατανομή του πλούτου προς όλους ; 3.2 Απόψεις για διάφορα μοντέλα οικονομικής ανάπτυξης. Στήριξη της οικονομίας ακόμη και αν χρειάζεται να παρθούν σκληρά μέτρα λιτότητας.

14 Θεωρείτε θετικό ή αρνητικό… 3.3 Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ.

15 Πιστεύετε ότι εξαιτίας της κρίσης μπορεί να απειληθεί η ύπαρξη του Ευρώ; Πιστεύετε ότι η οικοδομική δραστηριότητα θα έχει ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια; 3.3 Η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρώ.

16 Πιστεύετε ότι οι συνδικαλιστικοί φορείς μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση της κρίσης ; 3.4 Η στάση των συνδικαλιστικών φορέων κατά την περίοδο της κρίσης.

17 Πως κρίνετε τις πρωτοβουλίες της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε στην παρούσα οικονομική κατάσταση; 3.4 Η στάση των συνδικαλιστικών φορέων κατά την περίοδο της κρίσης.


Κατέβασμα ppt "Ποσοτική δειγματοληπτική έρευνα Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδας Ιούνιος 2013."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google