Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το 1054 η εκκλησία χωρίστηκε σε δυτική(καθολική)εκκλησία και σε ανατολική(ορθόδοξη)εκκλησιά δυτική εκκλησία δεν κινείται σύμφωνα με το λόγο του χριστού.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το 1054 η εκκλησία χωρίστηκε σε δυτική(καθολική)εκκλησία και σε ανατολική(ορθόδοξη)εκκλησιά δυτική εκκλησία δεν κινείται σύμφωνα με το λόγο του χριστού."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Το 1054 η εκκλησία χωρίστηκε σε δυτική(καθολική)εκκλησία και σε ανατολική(ορθόδοξη)εκκλησιά δυτική εκκλησία δεν κινείται σύμφωνα με το λόγο του χριστού αλλά κανει κάποιες μικρολογείς όπως για παράδειγμα

4  Στην καθολική εκκλησία οι πάπες είναι υποχρεωτικά ανύπαντροι ενώ στην ανατολική εκκλησία οι παπάδες μπορούν να είναι και παντρεμένοι και ανύπαντροι.  Η θεια κοινωνία στην δυτική εκκλησία γίνεται με κάτι μπισκοτάκια που τα βουτά στο κρασί και τα δίνουν στον κόσμο, ενώ σε εμάς υπάρχει ένα κουταλάκι που το βουτά στο ποτήρι με το κρασί και το αντίδωρο.

5  Στις καθολικές εκκλησιές υπάρχουν αγάλματα αντί για εικόνες που έχουμε εμείς.  Στις ανατολικές εκκλησιές πάντα οι παπάδες ψέλνουν ενώ στις καθολικές εκκλησιές υπάρχει ένα ειδικό αρμόνιο για αυτή τη δουλειά.

6

7

8

9 Η παρουσίαση έγινε από την Νικολέτα Κισσοπουλου Ευχαριστώ


Κατέβασμα ppt "Το 1054 η εκκλησία χωρίστηκε σε δυτική(καθολική)εκκλησία και σε ανατολική(ορθόδοξη)εκκλησιά δυτική εκκλησία δεν κινείται σύμφωνα με το λόγο του χριστού."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google