Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
Εκπαιδευτικά Προγράμματα με Χρήση Η/Υ ΙΙ Τεχνολογία και εκπαίδευση (Σημειώσεις Computer οκ) Διδάσκουσα: Καθηγήτρια Τζένη Παγγέ

2 Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό υλικό, όπως εικόνες, που υπόκειται σε άλλου τύπου άδειας χρήσης, η άδεια χρήσης αναφέρεται ρητώς.

3 …από μικρούς συγγραφείς
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ …από μικρούς συγγραφείς

4 Μερικά παιδιά τέλειωσαν πολύ νωρίτερα το φαγητό τους εκείνη την ημέρα
Μερικά παιδιά τέλειωσαν πολύ νωρίτερα το φαγητό τους εκείνη την ημέρα. «Σαλάτα, φάγατε;» τους ρώτησα… «μα δεν έχουμε!» μου απάντησαν… «Ε, ας φτιάξουμε, τους είπα!» Έτσι καθένας έγραψε ένα παραμύθι και φτιάξαμε μια νόστιμη… παραμυθοσαλάτα! Θέλετε να δοκιμάστε;

5 ΜΕΛΙΝΑ

6 Μια φορά κι έναν καιρό η γάτα πήγε μια βόλτα. Μαζί της πήγε κι ο σκύλος. Το άλογο πήγε μαζί τους να τους κουβαλήσει. Ο κόκορας τους έλεγε αστεία στο δρόμο! Γελούσαν όλοι! Πέρασαν πολύ ωραία!

7 ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΟΣ

8 Ήτανε μια φορά ένας λύκος. Ο σκύλος πήγε και τον έσπρωξε
Ήτανε μια φορά ένας λύκος. Ο σκύλος πήγε και τον έσπρωξε. Τον έριξε στο ποτάμι με παράξενο τρόπο και σε λίγο ήρθε η μαμά του λύκου και είπε: «πού είσαι λύκε;». «Μέσα στο ποτάμι!», είπε αυτός. Η γάτα ήταν φίλη του λύκου και έριξε το σκύλο στη θάλασσα αλλά αυτός κολύμπησε και βγήκε έξω. Βρήκε μια μηλιά και έφαγε όλα τα φρούτα!

9 ΒΙΒΗ

10 Η γατούλα ήθελε να φάει αυγό και μακαρόνια
Η γατούλα ήθελε να φάει αυγό και μακαρόνια.Πήγε στην κότα και έφαγε αυγό.Αυτή ήταν έξω, χωρίς τη μαμά της… Η κότα δεν άκουγε τη μαμά της όταν της μιλούσε! Έδωσε αυγό στη γάτα.

11 ΕΙΡΗΝΗ

12 Ο κόκορας δεν ήθελε να φύγει από την κότα επειδή έγιναν φίλοι
Ο κόκορας δεν ήθελε να φύγει από την κότα επειδή έγιναν φίλοι. Η μαμά του του φώναζε επειδή έπρεπε να πάει να φάει. Αυτός δεν ήθελε να πάει!Έπαιζε με την κότα μέχρι τη νύχτα. Οι γονείς τους δεν τους βρήκαν γιατί τους είχε πιάσει ένας κυνηγός Όταν ο κυνηγός ξύπνησε ήρθαν οι μαμάδες και τον τσιμπούσανε και έτσι άφησε ελεύθερο τον κόκορα και την κότα. Από τότε άκουγαν πάντα τη μαμά τους!

13 ΜΑΝΟΛΗΣ

14 Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα λύκος
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα λύκος. Πήγε ο κοντορεβυθούλης και σκότωσε το λύκο! Ήταν κι ένα λιοντάρι και το σκότωσε κι αυτό!

15 ΘΕΟΔΩΡΑ

16 Ήταν μια φορά ένα γαϊδουράκι
Ήταν μια φορά ένα γαϊδουράκι. Τηλεφώνησε στο φίλο του το σκύλο και πήγαν μαζί μια βόλτα. Τηλεφώνησαν και στη φίλη τους τη Μαρία και της είπαν να πάει μαζί τους. Αυτή συμφώνησε! Πήραν τηλέφωνο και τον κόκορα αλλά ήταν άρρωστος και δε μπορούσε να πάει. Είπε: «μπορεί να έρθει η γυναίκα μου!» Περάσανε πολύ ωραία!

17 Ακολουθεί παραμύθι το οποίο καλείστε να αναγνώσετε…

18 ΠΑΟΛΙΝΑ

19

20 ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

21 Τέλος Ενότητας

22 Χρηματοδότηση Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια του εκπαιδευτικού έργου του διδάσκοντα. Το έργο «Ανοικτά Ακαδημαϊκά Μαθήματα στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων» έχει χρηματοδοτήσει μόνο τη αναδιαμόρφωση του εκπαιδευτικού υλικού. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

23 Σημειώματα

24 Σημείωμα Ιστορικού Εκδόσεων Έργου
Το παρόν έργο αποτελεί την έκδοση 1.0. Έχουν προηγηθεί οι κάτωθι εκδόσεις: Έκδοση 1.0 διαθέσιμη εδώ.

25 Σημείωμα Αναφοράς Copyright Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Διδάσκουσα: Καθηγήτρια Τζένη Παγγέ. «Εκπαιδευτικά Προγράμματα με Χρήση Η/Υ ΙΙ. Θέμα «ιστορίες - παραμύθια», Stories 2». Έκδοση: 1.0. Ιωάννινα Διαθέσιμο από τη δικτυακή διεύθυνση:

26 Σημείωμα Αδειοδότησης
Το παρόν υλικό διατίθεται με τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Παρόμοια Διανομή, Διεθνής Έκδοση 4.0 [1] ή μεταγενέστερη. [1]


Κατέβασμα ppt "ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google