Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Click to edit Master text styles Ευρετήρια & Πίνακες Παιδαγωγικές Εφαρμογές Η/Υ Ευρετήρια & Πίνακες Υπεύθυνος Μαθήματος: Αλεξόπουλος Σεραφείμ Τμήμα: 4.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Click to edit Master text styles Ευρετήρια & Πίνακες Παιδαγωγικές Εφαρμογές Η/Υ Ευρετήρια & Πίνακες Υπεύθυνος Μαθήματος: Αλεξόπουλος Σεραφείμ Τμήμα: 4."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Click to edit Master text styles Ευρετήρια & Πίνακες Παιδαγωγικές Εφαρμογές Η/Υ Ευρετήρια & Πίνακες Υπεύθυνος Μαθήματος: Αλεξόπουλος Σεραφείμ Τμήμα: 4 (Μηχανικοί) / Ε.Π.ΠΑΙ.Κ. Βόλου / Ακαδ. Έτος: 2015-’16 Για την εργασία ασχολήθηκαν οι: - Αρχοντής Δημήτρης - Μπρέντα Μαρία - Πλακιά Νίκη - Πλεξίδα Βασιλική

2 Click to edit Master text styles Microsoft Word Λιγα λογια  Το Microsoft Word είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου που αναπτύχθηκε από τη Microsoft και θεωρείται το κύριο πρόγραμμα του Microsoft Office. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1983 με την επωνυμία Multi-Tool Word για συστήματα Xenix.  Οι επόμενες εκδόσεις αργότερα δημιουργήθηκαν και για διάφορες άλλες πλατφόρμες όπως τα IBM PC που τρέχουν MS-DOS (1983), τα Mac OS (1985), η AT & T Unix PC (1985), η Atari ST (1988), η SCO Unix (1994), το OS / 2 (1989), και τα Microsoft Windows (1989).  Το Word πωλείται ως αυτόνομο προϊόν ή μαζί με την πλήρη έκδοση του Microsoft Office. Οι δωρεάν εκδόσεις του Word είναι το Microsoft Word Viewer, με το οποίο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα μόνο να ανοίγει έγγραφα κειμένου χωρίς να τα επεξεργάζεται, και το Office Online.

3 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Θεματικών Όρων ΒΗΜΑ 1  Από το κείμενο της 1 ης σελίδας να γίνει μορφοποίηση της λέξης πρόγραμμα από την δεύτερη σειρά, με χρώμα κόκκινο. Κατόπιν να δωθεί ένα σχόλιο για την λέξη αυτήν στο υποσέλιδο της ίδιας σελίδας. (π.χ. Είδος συνεδρίου ).  Από το κείμενο της 2 ης σελίδας να γίνει μορφοποίηση της λέξης Δευτεροβάθμιας από την πέμπτη σειρά, με χρώμα κόκκινο. Κατόπιν να δωθεί ένα σχόλιο για την λέξη αυτήν στο υποσέλιδο της ίδιας σελίδας. (π.χ. Βαθμίδα εκπαίδευσης ).  Από το κείμενο της 3 ης σελίδας να γίνει μορφοποίηση της λέξης επιστημονική από την πρώτη σειρά, με χρώμα κόκκινο. Κατόπιν να δωθεί ένα σχόλιο για την λέξη αυτήν στο υποσέλιδο της ίδιας σελίδας. (π.χ. Κύρος του προγραμμάτος ).

4 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Θεματικών Όρων ΒΗΜΑ 1

5 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Θεματικών Όρων ΒΗΜΑ 1

6 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Θεματικών Όρων ΒΗΜΑ 2 κόκκινες 4 η σελίδα  Σύμφωνα με τις κόκκινες λέξεις που έχουμε από το προηγούμενο βήμα, θα συνθέσουμε ένα ευρετήριο θεματικών όρων στην 4 η σελίδα του εγγράφου word που διαθέτουμε.

7 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Θεματικών Όρων ΒΗΜΑ 2

8 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Θεματικών Όρων ΒΗΜΑ 2

9 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Θεματικών Όρων ΒΗΜΑ 2

10 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Θεματικών Όρων ΒΗΜΑ 2

11 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Θεματικών Όρων ΒΗΜΑ 2

12 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Θεματικών Όρων ΒΗΜΑ 2

13 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Θεματικών Όρων ΒΗΜΑ 2

14 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Εικόνων ΒΗΜΑ 1  Στην εικόνα της 1 ης σελίδας, να προστεθεί λεζάντα που να δηλώνει Εικόνα 1  Στην εικόνα της 2 ης σελίδας, να προστεθεί λεζάντα που να δηλώνει Εικόνα 2  Στην εικόνα της 3 ης σελίδας, να προστεθεί λεζάντα που να δηλώνει Εικόνα 3

15 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Εικόνων ΒΗΜΑ 1 (1 οσ τροποσ)

16 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Εικόνων ΒΗΜΑ 1 (1 οσ τροποσ)

17 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Εικόνων ΒΗΜΑ 1 (2 ος τροποσ)

18 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Εικόνων ΒΗΜΑ 2 4 η σελίδα  Στην 4 η σελίδα του εγγράφου word που διαθέτουμε, να εισάγετε ένα ευρετήριο εικόνων / λεζαντών.

19 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Εικόνων ΒΗΜΑ 2

20 Click to edit Master text styles Δημιουργία Ευρετηρίου Εικόνων ΒΗΜΑ 2

21 Click to edit Master text styles Τέλος


Κατέβασμα ppt "Click to edit Master text styles Ευρετήρια & Πίνακες Παιδαγωγικές Εφαρμογές Η/Υ Ευρετήρια & Πίνακες Υπεύθυνος Μαθήματος: Αλεξόπουλος Σεραφείμ Τμήμα: 4."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google