Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στρατηγικές ανάπτυξης δραστηριοτήτων και συν- δόμησης της γνώσης Η γνώση  μεταδίδεται;  ανακαλύπτεται;  οικοδομείται;  βιώνεται;  προκύπτει από την.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στρατηγικές ανάπτυξης δραστηριοτήτων και συν- δόμησης της γνώσης Η γνώση  μεταδίδεται;  ανακαλύπτεται;  οικοδομείται;  βιώνεται;  προκύπτει από την."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Στρατηγικές ανάπτυξης δραστηριοτήτων και συν- δόμησης της γνώσης Η γνώση  μεταδίδεται;  ανακαλύπτεται;  οικοδομείται;  βιώνεται;  προκύπτει από την επίλυση προβλήματος και συν-δομείται;

2 Ο σχεδιασμός μιας δραστηριότητας είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη διαδικασία και μοιάζει με μια μουσική σύνθεση

3 Σχεδιασμός ανάπτυξη δραστηριότητας Ημερομηνία…… Α. Με ποιο πρόβλημα θα έρθουν αντιμέτωπα τα παιδιά; (Το πρόβλημα θα αποτελέσει και τον τίτλο της δραστηριότητας π.χ. «Χάλασε το ποδήλατό μου»)  Σε ποιο από τα 5 προγράμματα (μαθησιακές περιοχές) του ΔΕΠΠΣ κυρίως επικεντρώνεται (εντάσσεται) η δραστηριότητα; σε ποιο άλλο ή άλλα;  Στόχος/στόχοι (Ικανότητες που επιδιώκεται να αναπτυχθούν)  Προβλεπόμενη διάρκεια της δραστηριότητας Β. Περιγραφή της δραστηριότητας (μέθοδος, υλικά κτλ)  Ποιο είναι το σενάριο- η κατάσταση προβληματισμού;  Τι θα κάνει η φοιτήτρια, τι θα κάνουν τα παιδιά, όλα; σε ομάδες; Γ. Υλοποίηση (πώς υλοποιήθηκε τελικά η δραστηριότητα σε σχέση με τον προγραμματισμό/σχεδιασμό ;) Δ. Αναστοχασμός – Αξιολόγηση


Κατέβασμα ppt "Στρατηγικές ανάπτυξης δραστηριοτήτων και συν- δόμησης της γνώσης Η γνώση  μεταδίδεται;  ανακαλύπτεται;  οικοδομείται;  βιώνεται;  προκύπτει από την."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google