Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΕΓΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Μειώνεται το κόστος για την θέρμανση και την ψύξη του κτηρίου κατά 50% και το κόστος συντήρησης του.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΕΓΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Μειώνεται το κόστος για την θέρμανση και την ψύξη του κτηρίου κατά 50% και το κόστος συντήρησης του."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΕΓΩΝ

2 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Μειώνεται το κόστος για την θέρμανση και την ψύξη του κτηρίου κατά 50% και το κόστος συντήρησης του. Αυξάνεται η αντικειμενική αξία των κτιρίων και συντηρείται το κτίριο.

3 ΑΝΤΙΠΛΥΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ- ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΙΑ Η πράσινη στέγη προστατεύει τις πόλεις από πλημμύρες και φιλτράρει μεγάλο ποσό του νερού της βροχής. ΑΝΤΙΠΛΥΜΜΥΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ- ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΙΑ Η πράσινη στέγη προστατεύει από την εξάπλωση της φωτιάς επειδή γίνεται κατακράτηση νερού

4 ΑΕΡΑΣ- ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ- ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ Έχουμε καλύτερη ποιότητα ατμοσφαιρικού αέρα και εμπλουτίζεται με οξυγόνο. ΑΕΡΑΣ Αποτελεί έναν τρόπο μόνωσης από τους εξωτερικούς θορύβους. ΗΧΟΜΟΝΩΣΗ Το κτίριο αποκτά αισθητική και συνεπώς όλη η πόλη. ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

5 http://www.oikosteges.gr/index.php/green- roof-benefits http://www.oikosteges.gr/index.php/green- roof-benefits ΠΗΓΗ http://www.google.gr (εικόνες) http://www.google.gr (εικόνες)


Κατέβασμα ppt "ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΕΓΩΝ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Μειώνεται το κόστος για την θέρμανση και την ψύξη του κτηρίου κατά 50% και το κόστος συντήρησης του."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google