Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κενταύρια Α.Ε. Ξενώνες. Λαυρεωτική Κενταύρια Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Η εταιρεία ΚΕΝΤΑΥΡΙΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2009 με τη συνεργασία πέντε μελλοντικών.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κενταύρια Α.Ε. Ξενώνες. Λαυρεωτική Κενταύρια Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Η εταιρεία ΚΕΝΤΑΥΡΙΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2009 με τη συνεργασία πέντε μελλοντικών."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κενταύρια Α.Ε. Ξενώνες

2 Λαυρεωτική Κενταύρια

3 Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Η εταιρεία ΚΕΝΤΑΥΡΙΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2009 με τη συνεργασία πέντε μελλοντικών επιχειρηματιών.  Η εταιρεία δραστηριοποιείται στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.  Οι πρώτοι ξενώνες της εταιρείας μας θα στεγαστούν στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου και στόχος μας είναι στα επόμενα χρόνια να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα και να γίνει ευρέως γνωστή στα Βαλκάνια.

4 Η ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΞΕΝΩΝΕΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ  Στην περιοχή της Λαυρεωτικής υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες, όμως όχι στην πόλη του Λαυρίου. Έτσι η εταιρεία μας ήθελε να καλύψει αυτή την ανάγκη.

5 Ανάλυση SWOT Strengths Weaknesses Opportunities Threats Δυνατά σημεία  Το Λαύριο είναι μία τουριστική περιοχή  Έχει μεγάλη ιστορία με πολλά ιστορικά μνημεία  Έχει ένα από τα μεγαλύτερα και αναπτυσσόμενα λιμάνια της Ελλάδας  Δίπλα στους ξενώνες υπάρχει Συνεδριακό κέντρο  Σε 2 χρόνια το μετρό θα έχει φτάσει στο Λαύριο  Άμεση πρόσβαση στο αεροδρόμιο των Σπάτων Αδύνατα σημεία  Δεν είναι επαρκής ο αριθμός των δωματίων (100 δωμάτια)  Η ΔΕΗ στην περιοχή του Λαυρίου προκαλεί περιβαλλοντική ρύπανση

6 Ανάλυση SWOT Strengths Weaknesses Opportunities Threats Ευκαιρίες  Με τους ξενώνες μας θα αυξηθεί ο τουρισμός στο Λαύριο  Θα ενισχυθεί η τοπική οικονομία  Θα δημιουργηθούν νέες και πολύτιμες συνεργασίες με άλλες ξενοδοχειακές μονάδες Δυσκολίες  Θα χρειαστεί να υπολογίσουμε στα έξοδα το ποσό το οποίο θα μας χρειαστεί προκειμένου να καλυφθεί το μολυσμένο έδαφος γύρω από τους ξενώνες. Λύση: Θα φυτευτούν φοίνικες, διότι έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τα βαρέα μέταλλα από το έδαφος.

7 Πού απευθυνόμαστε  Στον εσωτερικό και εξωτερικό τουρισμό με το μέσο, βασικό εισόδημα  Στον τουρισμό γάμου  Σε επιστήμονες και ερευνητές οι οποίοι έρχονται για συνέδρια  Επίσης σε σχολεία για εκπαιδευτικές εκδρομές

8 ΟΜΑΔΑ Διευθύνων Σύμβουλος Παράβολος Ιωάννης Διευθύντρια Λειτουργιών Ζαραφωνίτη Σοφία Διευθυντής Οικονομικών Τσιρίτας Ανδρέας Διευθύντρια Marketing Μαραγκού Δέσποινα Υπεύθυνος Συντήρησης Σχεδίου και Διακόσμησης Συρίγος Χρήστος


Κατέβασμα ppt "Κενταύρια Α.Ε. Ξενώνες. Λαυρεωτική Κενταύρια Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Η εταιρεία ΚΕΝΤΑΥΡΙΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2009 με τη συνεργασία πέντε μελλοντικών."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google