Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Μίτωση Μοντέλο Driver. Φάση προσανατολισμού Η συνέχιση της ζωής στηρίζεται στο γεγονός ότι τα κύτταρα διαιρούνται. Για το λόγο αυτό η μελέτη της διαίρεσης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Μίτωση Μοντέλο Driver. Φάση προσανατολισμού Η συνέχιση της ζωής στηρίζεται στο γεγονός ότι τα κύτταρα διαιρούνται. Για το λόγο αυτό η μελέτη της διαίρεσης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Μίτωση Μοντέλο Driver

2 Φάση προσανατολισμού Η συνέχιση της ζωής στηρίζεται στο γεγονός ότι τα κύτταρα διαιρούνται. Για το λόγο αυτό η μελέτη της διαίρεσης των κυττάρων είναι εξαιρετικά σημαντική.

3 Φάση ανάδειξης ιδεών Με ποιο τρόπο νομίζεται ότι διαιρείται ένα κύτταρο; Τι πρέπει κατά την άποψη σας να διπλασιαστεί με μεγάλη ακρίβεια; Ποιες άλλες διεργασίες πρέπει να γίνουν; Οι μαθητές εργάζονται σε ομάδες των 3-4 ατόμων μικτών ικανοτήτων. Από τα παιδιά ζητείται να συζητήσουν μεταξύ τους και να γράψουν την άποψη τους.

4 Φάση αναδόμησης των ιδεών Χρησιμοποιείτε γνωστική σύγκρουση. Από τους μαθητές ζητείται να παρατηρήσουν το βίντεο 1. Με ποιο τρόπο διαιρείται το κύτταρο; Μπορείτε να περιγράψετε τα στάδια της κυτταρικής διαίρεσης και να τα ζωγραφίσετε; Συζητήστε μεταξύ σας. Προσπαθήστε να συμφωνήσετε σε μια άποψη. Γράψτε την άποψη σας.

5 Φάση αναδόμησης των ιδεών Παρατηρήστε το βίντεο 2. Το σχήμα σας είναι σωστό; Που είχατε κάνει λάθος; Ζωγραφίστε ξανά τα στάδια της μίτωσης.

6 Φάση εφαρμογής Εφαρμόστε τα παραπάνω στην περίπτωση των καρκινικών κυττάρων. Αναζητήστε υλικό από το διαδίκτυο. Συζητήστε μεταξύ σας. Γράψετε την άποψη σας.

7 Φάση ανασκόπησης Ο εκπαιδευτικός σχολιάζει και ανακεφαλαιώνει.


Κατέβασμα ppt "Μίτωση Μοντέλο Driver. Φάση προσανατολισμού Η συνέχιση της ζωής στηρίζεται στο γεγονός ότι τα κύτταρα διαιρούνται. Για το λόγο αυτό η μελέτη της διαίρεσης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google