Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1Ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε. Α.Π.Θ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1Ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε. Α.Π.Θ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1Ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε. Α.Π.Θ.
Ευγένιος Τριβιζάς Σωτηριάδης Ευάγγελος 1Ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε. Α.Π.Θ. Ε 2

2 Περιεχόμενα

3 Βιογραφία Ο Ευγένιος Τριβιζάς είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής και των Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος του πτυχίου Master of Laws και διδάσκει Νομική σε ένα από τα Πανεπιστημία του Λονδίνου. Ακόμα διδάσκει Εγκληματολογία και Συγκριτικό Ποινικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Reading και διευθύνει το Τμήμα Εγκληματολογικών Μελετών του ίδιου Πανεπιστημίου.

4 Βιογραφία Επίσης έχει διδάξει στο Bram hill Police College, τo Central London Polytechnic και το London School of Economics καθώς από το 1993 έως το 1998 ήταν «επισκέπτης» καθηγητής Εγκληματολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ο Ευγένιος Τριβιζάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1946. 

5 Βιογραφία Είναι γεγονός : Ο Ευγένιος Τριβιζάς ασχολούταν με τη λογοτεχνία από τα παιδικά του χρόνια. Έχει γράψει πάνω από 100 βιβλία για παιδιά, ένα βιβλίο για ενήλικες (Ο Ερωτευμένος Πυροσβέστης) και πάνω από 20 θεατρικά έργα, μα και λιμπρέτα για όπερες. Επίσης πολλά εγκληματολογικά και νομικά άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διάφορα περιοδικά. Τα έργα του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

6 Βραβεία Ελληνικό Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας !
Parents Choice Amazing Accomplishment Award1 ! The Sheffiedls children's Book Award Commendation ! Hudson, Massachusetts Children's Choice Award ! Arizona Library Association Young Readers Award ! Διεθνές βραβείο παιδικής λογοτεχνίας Άστριντ Λίντγκρεν !

7 Σε ποιόν ανήκει η Φρουτοπία;
H εταιρεία Coca Cola προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το όνομα Φρουτοπία, χωρίς τη συγκατάθεση του συγγραφέα. Η εταιρεία ονόμασε έτσι ένα ποτό, με γεύση φρούτων, "FRUTOPIA" και ήδη είχε αρχίσει την παραγωγή του προϊόντος, μέχρι που οδηγήθηκε στα δικαστήρια από τον Τριβιζά. Η προσφυγή στη δικαιοσύνη δικαίωσε το συγγραφέα και έτσι, η Coca Cola δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την ονομασία Φρουτοπία και έγινε Fruitopia.

8 Πήγες www.google.gr http://el.wikipedia.org/ www.skroutz.gr

9 1Ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε. Α.Π.Θ.
Ευγένιος Τριβιζάς Σωτηριάδης Ευάγγελος 1Ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε. Α.Π.Θ. Ε 2


Κατέβασμα ppt "1Ο Πρότυπο Πειραματικό Δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης Π.Τ.Δ.Ε. Α.Π.Θ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google