Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ασκηση 6.9Β Με τις σχέσεις του ίδιου ελλειψοειδούς WGS84 να υπολογιστεί η τιμή της έντασης του πεδίου βαρύτητας, γ ο, πάνω στο ελλειψοειδές από περιστροφή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ασκηση 6.9Β Με τις σχέσεις του ίδιου ελλειψοειδούς WGS84 να υπολογιστεί η τιμή της έντασης του πεδίου βαρύτητας, γ ο, πάνω στο ελλειψοειδές από περιστροφή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ασκηση 6.9Β Με τις σχέσεις του ίδιου ελλειψοειδούς WGS84 να υπολογιστεί η τιμή της έντασης του πεδίου βαρύτητας, γ ο, πάνω στο ελλειψοειδές από περιστροφή για τις ίδιες τιμές του γεωγραφικού πλάτους και να γίνει γραφική παράσταση των μεταβολών της έντασης σε συνάρτηση με το γεωγραφικό πλάτος.

2 φ ξ ξ: Γεωγραφικό πλάτος

3 Ενταση πεδίου Βαρύτητας στο Ελλειψοειδές WGS84 Εφαρμογή σχέσης (6.42) γ 0 =f(ξ) για τον υπολογισμό του γ 0 κάνοντας χρήση των τιμών του «ξ» που παρήχθησαν στην άσκηση 6.9Α (6.42)

4 ξγ0γ00 978,0327 10.07 0 …. 20.12 0 …. Χαρτογράφηση ξ σε σχέση με το γ 0 Είναι φανερό ότι η βαρύτητα παρουσιάζει μέγιστο ρυθμό μεταβολής σε ενδιάμεσα γεωγραφικά πλάτη


Κατέβασμα ppt "Ασκηση 6.9Β Με τις σχέσεις του ίδιου ελλειψοειδούς WGS84 να υπολογιστεί η τιμή της έντασης του πεδίου βαρύτητας, γ ο, πάνω στο ελλειψοειδές από περιστροφή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google