Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

WWW. DENTAL-BLOG. GR Στέφανος Χριστοδουλίδης Παυλίνα Αλευροπούλου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "WWW. DENTAL-BLOG. GR Στέφανος Χριστοδουλίδης Παυλίνα Αλευροπούλου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 WWW. DENTAL-BLOG. GR Στέφανος Χριστοδουλίδης Παυλίνα Αλευροπούλου

2 Τι είναι το dental blog; Είναι ένα οδοντιατρικού περιεχομένου blog στο διαδίκτυο. Περιέχει πληροφορίες για: Οδοντιάτρους και ασθενείς. Είναι μία ιστοσελίδα η οποία έχει γίνει από οδοντίατρο και ενημερώνεται συνεχώς από αυτόν με σκοπό την πληροφόρηση.

3 Ποιος το έχει φτιάξει; Δημιουργήθηκε από τον κ. Δημήτρη Τσανακτσίδη. Είναι χειρουργός οδοντίατρος με δραστήρια δράση στο χώρο. Σκοπός της σελίδας είναι η ενημέρωση των ασθενών αλλά και η επιμόρφωση των οδοντιάτρων.

4 Περιεχόμενα Άρθρα Κλινικά περιστατικά Δημοσιεύσεις Tips & Tricks για οδοντιάτρους Πρόσβαση σε οδοντιατρικά σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Θεραπείες Συμβουλές

5 Σε τι μπορεί να βοηθήσει τον εκπαιδευόμενο οδοντίατρο; Μπορεί να του δώσει γνώσεις πέρα από τις ακαδημαϊκές του γνώσεις. Να παρέχει συμβουλές στον οδοντίατρο. Να έχει πρόσβαση ο οδοντίατρος σε άρθρα και σεμινάρια που θα τον βοηθήσουν στην μόρφωσή και επιμόρφωση του. Βελτίωση της ποιότητας εργασίας του οδοντιάτρου

6 Δημοσίευση βίντεο σχετικά με: 1. Βούρτσισμα δοντιών 2. Λεύκανση δοντιών 3. Όψεις ρητίνης και πορσελάνη

7 Εικόνα από το blog. Η εικόνα δείχνει μια προβολή ενός έγκλειστου φρονιμίτη (το δόντι στα αριστερά), όπου ανατέλλει προς τη διεύθυνση του 2ου μόνιμου γομφίου.

8 Άλλη εικόνα από το blog. Ανάλυση των οδοντικών ιστών.

9 Επίλογος Το blog αυτό είναι ένα εργαλείο για κάθε εκπαιδευόμενο οδοντίατρο αλλά και ασθενή ο οποίος θέλει να ενημερωθεί. Η χρήση του δίνει απλόχερα γνώσεις και συμβουλές.

10 Ευχαριστώ για την προσοχή σας


Κατέβασμα ppt "WWW. DENTAL-BLOG. GR Στέφανος Χριστοδουλίδης Παυλίνα Αλευροπούλου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google