Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

3 Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ παρακολούθηση, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και ΕΙΣΠΡΑΞΗ της παραγωγής. Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του παραδοσιακού τρόπου διαχείρισης «Μέσω Συνεργάτη». Η χρέωση βάσει της ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ των συμβολαίων. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ  ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ

4 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ  ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΑΜΕΣΗ και ΤΑΧΥΤΕΡΗ ενημέρωση για το σύνολο της παραγωγής. ΣΥΝΕΧΗ και ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ πρόσβαση στην παραγωγή 24 ώρες το 24ωρο. ΑΜΕΣΗ εκτύπωση και ΑΓΟΡΑ συμβολαίων. ΑΠΟΔΟΣΗ στην εταιρία των ασφαλίστρων των ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΩΝ συμβολαίων ΜΟΝΟ.

5 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ  ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΙΩΣΗ της επισφάλειας που διατρέχουν τόσο οι συνεργάτες όσο και η εταιρεία. ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στην ΕΚΤΥΠΩΣΗ των προσθέτων πράξεων. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ και ΕΞΟΦΛΗΣΗ των ασφαλιστηρίων με την μέθοδο συμβόλαιο-συμβόλαιο. ΣΥΝΕΧΗ ενημέρωση για τα εκτυπωμένα συμβόλαια.

6 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ  ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση για τα προς ακύρωση συμβόλαια. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ του χρονικού περιθωρίου διαχείρισης και διεκπεραίωσης των συμβολαίων. ΕΠΑΝΕΚΤΥΠΩΣΗ των εκτυπωμένων συμβολαίων.

7 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ  ΑΝΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Επιστολή ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Εκτυπωθέντων Ειδοποιήσεων Πληρωμής Ασφαλίστρων.

8 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ  ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ Πινάκιο βάσει ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ. ΥΠΕΡΒΑΣΗ πιστωτικού ορίου και κλείσιμο του τρέχοντος Πινακίου Τυπώνω-Πληρώνω. Προσωρινό άνοιγμα ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΙΝΑΚΙΟΥ με μειωμένα πιστωτικά όρια.

9 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ  ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΚΑΙΡΗ εξόφληση του απαιτητού πινακίου & ΑΥΤΟΜΑΤΗ αναπροσαρμογή των μειωμένων πιστωτικών ορίων. ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗ εξόφληση & ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ απενεργοποίηση της δυνατότητας ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ συμβολαίων.

10 ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ


Κατέβασμα ppt "ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ ΤΥΠΩΝΩ-ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google