Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οι διακοπές που πέρασαν…

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οι διακοπές που πέρασαν…"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οι διακοπές που πέρασαν…
1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ΠΤΔΕ-ΑΠΘ Ε΄2 Άννα Αργυροπούλου

2 Η κατασκήνωση Χ.Α.Ν.Θ. Στην αρχή του καλοκαιριού πήγα για τρείς εβδομάδες στην κατασκήνωση της Χ.Α.Ν.Θ., μαζί με την φίλη μου Αλεξάνδρα .Η κατασκήνωση βρίσκεται στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής στον Άγιο Νικόλαο, με το λεωφορείο κάνουμε δύο ώρες για να φτάσουμε.

3 Η κατασκήνωση Χ.Α.Ν.Θ. Στην κατασκήνωση χωριζόμαστε σε χωριά. Το χωριό των κοριτσιών είναι το Δρέπανο, των αγοριών το Νυμφαίο και για τα μικρά αγόρια και κορίτσια το Καναστραίο. Εγώ ήμουν στο Δρέπανο.

4 Η κατασκήνωση Χ.Α.Ν.Θ. Κάθε βράδυ μαζευόμασταν στο θεατράκι. Στο θεατράκι κάναμε διάφορες βραδιές όπως : τραγουδιού, κραυγής κ.α. Στην βραδιά Dancing with the staff χορεύαμε κάποια παιδιά με κάποιους από το προσωπικό. Εγώ ήμουν ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν , χόρεψα ελληνικό κινηματογράφο. Επίσης στην βραδιά κραυγής βγήκαμε δεύτερες.

5 Οι διακοπές με τους γονείς μου
Με τους γονείς μου πήγα στο Πόρτο Κουφό που βρίσκεται στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής και κάνουμε δύο ώρες για να φτάσουμε. Επίσης εκεί έχουμε σπίτι και για να πάμε στην θάλασσα μας χωρίζει μόνο ένας δρόμος.

6 Οι διακοπές με τους γονείς μου
Το καλοκαίρι έμειναν μαζί μας : οι τρείς γιαγιάδες μου, ο παππούς μου, οι τέσσερις θείες μου, ο θείος μου και οι οικογένεια μου. Τον δεκαπενταύγουστο πήγαμε στα πυργαδίκια που βρίσκονται στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής και εκεί είδα την Λήδα, την Εριέττα, τον Πάνο και τον Βασίλη, όλη την μέρα παίζαμε.

7 Οι διακοπές που πέρασαν…
1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης ΠΤΔΕ-ΑΠΘ Ε΄2 Άννα Αργυροπούλου


Κατέβασμα ppt "Οι διακοπές που πέρασαν…"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google