Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΩΣΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

2 ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ 12 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 5 ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

3 1Η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Σε ήδη υπάρχουσα εγκατεστημένη μονάδα κεντρικής θέρμανσης να γίνει αναγνώριση υλικών και εξαρτημάτων.

4 2Η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Να ζητηθούν τα απαραίτητα υλικά και εξαρτήματα που θα χρειαστούν για να συνδεθεί λέβητας με την παροχή δικτύου νερού πόλης.

5 3η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Να συναρμολογηθεί σε πίνακα υδροληψίας :
3η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Να συναρμολογηθεί σε πίνακα υδροληψίας : α) συλλέκτης, παροχής 1”, τριών οπών, με σφαιρική βάνα, ηλεκτροβάνα εξαεριστικό και μίνι βανάκια 16χ1/2 αρσ. β) συλλέκτης, παροχής 1”, τριών οπών με σφαιρική βάνα εξαεριστικό και μίνι βανάκια 16χ1/2 αρσ.

6 4Η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Να ζητηθούν τα απαιτούμενα υλικά και εξαρτήματα και χρησιμοποιώντας τα, να συνδέσετε τη δεξαμενή πετρελαίου με τον καυστήρα .

7 5Η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Επιλέξατε δύο θερμαντικά σώματα τύπου ΑΚΑΝ ένα ΙΙΙ/905/8 και ένα ΙΙ/655/10. Θεωρήστε ότι αποτελούν μέρος οριζόντιου τμήματος δισωλήνιου συστήματος θέρμανσης . Να αναρτηθούν ,να τοποθετηθούν διακόπτες να συνδεθούν μεταξύ τους με χαλκοσωλήνα φ 18 και να μονωθεί η χαλκοσωλήνα με θερμονωτικό υλικό.

8 6Η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Επιλέξατε δύο θερμαντικά σώματα Panel ένα 11/600/400 και ένα 22κ/500/400. Δημιουργήστε ένα βρόγχο μονοσωλήνιου συστήματος θέρμανσης αναρτώντας τα Θ.Σ. τοποθετώντας διακόπτες, πλαστική σωλήνα φ 18 και σπιράλ.

9 7Η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Να γίνει σύνδεση του λέβητα με την καπνοδόχο χρησιμοποιώντας καπναγωγό . Να τοποθετηθεί και να στερεωθεί ο καυστήρας στο λέβητα. Και για τις δύο εργασίες να ζητηθούν τα κατάλληλα υλικά και εξαρτήματα και να χρησιμοποιηθούν τα κατάλληλα εργαλεία

10 8Η ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΣΚΗΣΗ Να κατασκευαστεί το τμήμα της κεντρικής θέρμανσης που ξεκινά από την προσαγωγή του λέβητα, μέχρι και την βάνα ανάμιξης

11 ΛΕΒΗΤΟΣΤΑΣΙΟ Αριθμήστε και τοποθετήστε τις παρακάτω συσκευές/εξαρτήματα στα σωστά σημεία του σχεδίου

12 Ενδοδαπέδια θέρμανση Στην τομή της ενδοδαπέδιας θέρμανσης που φαίνεται σημειώστε ποιο στοιχείο αντιπροσωπεύει ο κάθε αριθμός.

13 Στο παρακάτω σχέδιο να αναγνωρίσετε τα εξαρτήματα που είναι σημειωμένα και με διπλή γραμμή να σχεδιάσετε τη διαδρομή του ζεστού νερού χρήσης από τον λέβητα για να φτάσει στη βρύση μας

14 Ονομάστε τα παρακάτω θερμομονωτικά υλικά
1 3 2 4


Κατέβασμα ppt "ΘΕΡΜΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google