Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) Η πορτοκαλιά δεν αντέχει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για το λόγο αυτό καλλιεργείται σε τροπικές και εύκρατες περιοχές.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) Η πορτοκαλιά δεν αντέχει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για το λόγο αυτό καλλιεργείται σε τροπικές και εύκρατες περιοχές."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) Η πορτοκαλιά δεν αντέχει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για το λόγο αυτό καλλιεργείται σε τροπικές και εύκρατες περιοχές με ήπιο χειμώνα.Ο καρπός της πορτοκαλιάς είναι το πορτοκάλι ή εσπερίδιο.Οι πρώιμες ποικιλίες ωριμάζουν τους καρπούς τους απ΄το μήνα Οκτώβριο ενώ οι όψιμες τους καλοκιαρινούς μήνες.Το γλυκό του κουταλιού παρασκευάζεται απ΄τη φλούδα του πορτοκαλιού.

2 Για κάποιο διάστημα στην αρχή το γλυκό διατηρείται εκτός ψυγείου, όμως τους καλοκαιρινούς μήνες πρέπει να συντηρείται στο ψυγείο.Μπορούμε να το καταναλώσουμε σαν επιδόρπιο μετά απ΄το φαγητό, ή και σαν απλό φγλυκό.

3 Συνήθως τρώγεται τον χειμώνα Επειδή τότε οριμάζουν τα πορτοκάλια.Το ποροκάλι Περιέχει βιταμίνη C και Γενικώς τα φλυκά του Κουταλιού θεωρούνται απ΄τα Πιο ελαφριά γλυκά.Επίσης,εδώ Στην περιοχή μας καλλιεργείται Πάρα πολύ και έτσι το Καταναλώνουμε για λόγους Παράδοσης. Εμένα προσωπικά το πορτοκάλι μου αρέσει πάρα πολύ, και το Καταναλώνω είτε στη φυσική του κατάσταση, είτε σε χυμό, Είτε σαν γλυκό.Κάνει πολύ καλό στην υγεία, γι΄αυτό και Επιλέγω αυτό το φρούτο ως το αγαπημένο μου.Δυστυχώς, η Παραγωγή πορτοκαλιού αφήνει βαρύ αποτύπωμα άνθρακα.

4 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ Πληροφορίες πήρα απ΄τη θεία μου που έφτιαξε πρόσφατα αυτό Το γλυκό και βρήκα ευκαιρία να κάνω την εργασία μου πάνω Στο γλυκό του κουταλιού(πορτοκάλι) εικόνες:ιστοσελίδα ΒΙΚΠΑΙΔΙΑ-παραγωγή πορτοκαλιού ΣΤΑΥΡΗ ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΟΙΚ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Α΄2


Κατέβασμα ppt "ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ(ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) Η πορτοκαλιά δεν αντέχει σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και για το λόγο αυτό καλλιεργείται σε τροπικές και εύκρατες περιοχές."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google