Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑΞΗ Β΄ ΤΜΗΜΑ 1 ΣΧ. ΕΤΟΣ 2010-20011 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΜΙΑ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ «ΜΑΡΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΚΟΚΕΦΑΛΟΥ»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑΞΗ Β΄ ΤΜΗΜΑ 1 ΣΧ. ΕΤΟΣ 2010-20011 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΜΙΑ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ «ΜΑΡΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΚΟΚΕΦΑΛΟΥ»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑΞΗ Β΄ ΤΜΗΜΑ 1 ΣΧ. ΕΤΟΣ 2010-20011 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΜΙΑ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ «ΜΑΡΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΚΟΚΕΦΑΛΟΥ» ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 31/10/2011

2 ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ Η διαφήμιση που διάλεξα διαφημίζει το φυσικό χυμό πορτοκάλι >. Το πορτοκάλι από την αρχαιότητα εκτιμάται ιδιαίτερα από τους ανθρώπους για τη νόστιμη γεύση του, το εκλεκτό του άρωμα και τις πολύτιμες θρεπτικές του ιδιότητες. Το πορτοκάλι και ο χυμός του δεν είναι μόνο μια γευστική απόλαυση αλλά ταυτόχρονα ένα ισχυρό οπλοστάσιο που θωρακίζει την υγεία από πολλούς κίνδυνους. Το πορτοκάλι και ο χυμός του περιέχουν άφθονη ενέργεια, σημαντικές ποσότητες βιταμινών, φυτικών ινών, φυτοχημικών ουσιών που είναι απαραίτητες για την κανονική ψυχοσωματική ανάπτυξη και τη διατροφική ευεξία. Παράλληλα οι επιστημονικές έρευνες ανακάλυψαν τα τελευταία χρόνια ότι το πορτοκάλι προσφέρει ευεργετικές θρεπτικές ουσίες που προστατεύουν από πολλές χρόνιες ασθένειες όπως η ψηλή πίεση, οι καρδιοπάθειες, διάφορες μορφές καρκίνου, η αναιμία, ο καταρράκτης, οι πέτρες στους νεφρούς και άλλες. Τα οφέλη για την υγεία που προσφέρει το πορτοκάλι και ο χυμός για την υγεία είναι πολλά, σημαντικά και ξεκάθαρα.

3 ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & Ο ΧΥΜΟΣ ΤΟΥ Η δύναμη των θρεπτικών ουσιών που περιέχουν: Το πορτοκάλι δεν είναι μόνο μια καλή πηγή βιταμίνης C. Το πορτοκάλι περιέχει μια εντυπωσιακή ποικιλία άλλων απαραίτητων θρεπτικών συστατικών με μεγάλη προσφορά για την υγεία μας. Σε αυτά περιλαμβάνονται γλυκαιμικοί υδατάνθρακες (ζάχαρα, γλυκόζη, φρουκτόζη) που προσφέρουν ενέργεια, φυτικές ίνες (μη γλυκαιμικοί υδατάνθρακες, πεκτίνη), κάλιο, φολικό οξύ (βιταμίνη Β9), ασβέστιο, θειαμίνη (βιταμίνη Β1), νιακίνη (βιταμίνη Β3), πυριδοξίνη (βιταμίνη Β6), φωσφόρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, χαλκό, ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2), παντοθενικό οξύ (βιταμίνη Β5) και μια ποικιλία πολύτιμων φυτοχημικών, αντιοξειδωτικών ουσιών. H υγεία μας επωφελείται σημαντικά περισσότερο όταν καταναλώνουμε το πορτοκάλι και το χυμό του παρά όταν αντί αυτών παίρνουμε σκευάσματα που περιέχουν τα διάφορα θρεπτικά συστατικά τους που έχουν απομονωθεί και συσκευασθεί φαρμακευτικά.

4 ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΧΥΜΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ Υπέρταση (υψηλή πίεση) Καρδιοπάθειες Εγκεφαλικά επεισόδια Καρκίνος Νευρολογικές παθήσεις (εκ γενετής ανωμαλίες σε παιδία) Καταρράκτη και εκφυλισμό ωχράς κηλίδας του ματιού Νεφρολιθίαση (πέτρες στους νεφρούς) Διαβήτη Κοινό κρυολόγημα και γρίπη Οστεοπόρωση Αναιμία Με τη κατανάλωση πορτοκαλιού και του χυμού του μπορούμε να προστατευτούμε από:

5 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η ενημέρωση όλων για τα πολλά θετικά στοιχεία που περιέχονται στα πορτοκάλια και το χυμό τους όπως επίσης και για τις πολλαπλές ευεργετικές δράσεις που σχετίζονται με την πρόληψη σοβαρών χρόνιων ασθενειών και την επιβράδυνση της γήρανσης, θα μπορούσε να έχει καλοδεχούμενα αποτελέσματα για τη ζωή των ανθρώπων και τη δημόσια υγεία.

6 ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Φυσικός χυμός πορτοκαλιού Χωρίς ζάχαρη Χωρίς συντηρητικά

7 ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (από το προϊόν, την καλλιέργεια του, την διαφήμιση του, την ονομασία του εργοστασίου που το παρασκευάζει κ.α.)

8 Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗΣ http://www.youtube.com/watch?v=J6Rg9C2- Yro&feature=player_detailpage#t=26s

9 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ Το video είναι από το youtube Οι εικόνες είναι από το google Οι πληροφορίες με βάση τα συστατικά του χυμού είναι από τη συσκευασία Οι πληροφορίες είναι από το google http://www.facebook.com/topic.php?uid=112284628427&topic=9828


Κατέβασμα ppt "ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ ΤΑΞΗ Β΄ ΤΜΗΜΑ 1 ΣΧ. ΕΤΟΣ 2010-20011 ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ «ΜΙΑ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ» ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ «ΜΑΡΙΑ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΑΚΟΚΕΦΑΛΟΥ»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google