Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΈΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Αρχικά ερευνήσαμε ποια είναι η συχνότητα κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών από τα παιδιά του σχολείου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΈΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Αρχικά ερευνήσαμε ποια είναι η συχνότητα κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών από τα παιδιά του σχολείου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΈΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Αρχικά ερευνήσαμε ποια είναι η συχνότητα κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών από τα παιδιά του σχολείου μας. Ρωτήσαμε όλους τους μαθητές του σχολείου μας. Οι απαντήσεις των παιδιών έδειξαν ότι ποσοστό 65% των παιδιών καταναλώνουν φρούτα και λαχανικά κάθε μέρα. Αυτό είναι θετικό.

2

3 Επόμενο ερώτημα ήταν η συχνότητα κατανάλωσης γλυκών, λιπαρών, τηγανητών και λαδερών τροφών. Η έρευνα έδειξε ότι τα περισσότερα παιδιά καταναλώνουν λιπαρές τροφές δύο φορές την εβδομάδα. Το γεγονός αυτό είναι αρνητικό γιατί θα έπρεπε τα περισσότερα παιδιά να κατανάλωναν σπάνια λιπαρές τροφές

4


Κατέβασμα ppt "ΈΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Αρχικά ερευνήσαμε ποια είναι η συχνότητα κατανάλωσης φρούτων και λαχανικών από τα παιδιά του σχολείου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google