Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ Βασικά σημεία του μαθήματος. Στο μάθημα αυτό ασχολούμαστε με:  Αρχιτεκτονική κτιρίων  Τέχνη  Εμπόριο  Γραφή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ Βασικά σημεία του μαθήματος. Στο μάθημα αυτό ασχολούμαστε με:  Αρχιτεκτονική κτιρίων  Τέχνη  Εμπόριο  Γραφή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ Βασικά σημεία του μαθήματος

2 Στο μάθημα αυτό ασχολούμαστε με:  Αρχιτεκτονική κτιρίων  Τέχνη  Εμπόριο  Γραφή

3 Aρχιτεκτονική Τα κτίρια ήταν μικρά και απλά. Τα κτίρια ήταν μικρά και απλά. Ήταν κτισμένα με πέτρες στα θεμέλια και για το υπόλοιπο μέρος χρησιμοποιούσαν άλλα υλικά. Ήταν κτισμένα με πέτρες στα θεμέλια και για το υπόλοιπο μέρος χρησιμοποιούσαν άλλα υλικά.

4 Τέχνη Έφτιαχναν αγάλματα που παρίσταναν θεούς. Αρχικά τα έφτιαχναν από ξύλο και αργότερα από μέταλλο. Έφτιαχναν αγάλματα που παρίσταναν θεούς. Αρχικά τα έφτιαχναν από ξύλο και αργότερα από μέταλλο. Κατασκεύαζαν αγγεία για αποθηκευτική χρήση. Τα διακοσμούσαν με γεωμετρικά σχήματα, γι’ αυτό η τέχνη ονομάστηκε γεωμετρική. Κατασκεύαζαν αγγεία για αποθηκευτική χρήση. Τα διακοσμούσαν με γεωμετρικά σχήματα, γι’ αυτό η τέχνη ονομάστηκε γεωμετρική.

5 Eμπόριο Οι Έλληνες ταξιδεύουν και εμπορεύονται προϊόντα κερδίζοντας έτσι και πάλι το εμπόριο της Μεσογείου. Οι Έλληνες ταξιδεύουν και εμπορεύονται προϊόντα κερδίζοντας έτσι και πάλι το εμπόριο της Μεσογείου.

6 Γραφή Οι Έλληνες πήραν το φοινικικό αλφάβητο, πρόσθεσαν φωνήεντα και έγραφαν από τα δεξιά προς τα αριστερά, χωρίς να χωρίζουν τις λέξεις. Οι Έλληνες πήραν το φοινικικό αλφάβητο, πρόσθεσαν φωνήεντα και έγραφαν από τα δεξιά προς τα αριστερά, χωρίς να χωρίζουν τις λέξεις.


Κατέβασμα ppt "Η ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΗ Βασικά σημεία του μαθήματος. Στο μάθημα αυτό ασχολούμαστε με:  Αρχιτεκτονική κτιρίων  Τέχνη  Εμπόριο  Γραφή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google