Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Survival: Πρώτα Βήματα Από: Dr.geo’s awesome blog.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Survival: Πρώτα Βήματα Από: Dr.geo’s awesome blog."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Survival: Πρώτα Βήματα Από: Dr.geo’s awesome blog

2 Βήμα 1: Μόλις δημιουργήσετε έναν κόσμο με survival mode, για να επιβιώσετε φτιάξτε ένα σπίτι. Δεν χρειάζεται να είναι καμιά βίλλα με πισίνα, για αρχή φτιάξτε ένα από χώμα.

3 Βήμα 2: Κόψτε δέντρα. Πατήστε e Βάλτε κάτω από το «Crafting» ένα μόνο ξύλο δέντρου. Πάρτε τις 4 σανίδες που θα βγουν.

4 Βήμα 3: Βάλτε κάτω από το «Crafting» 4 σανίδες Αυτό που θα βγει είναι ένα crafting table. Πάρτε το και ακουμπήστε το μέσα στο σπίτι.

5 Βήμα 4: Φτιάξτε πολλές σανίδες. Κάντε δεξί κλικ στο crafting table. Βάλτε τις σανίδες έτσι και πάρτε τα sticks.

6 Βήμα 5: Φτιάξτε πολλά sticks. Φτιάξτε αυτά τα εργαλεία της επόμενης διαφάνειας:

7 Αξίνα: Τσεκούρι: Φτυάρι: Σπαθί: Το καλύτερο Το μόνο Το μόνο Το καλύτερο εργαλείο εργαλείο που εργαλείο που εργαλείο για να σπας σπάει το ξύλο σπάει το χώμα για να σκοτώνεις πέτρες, ορυκτά κτλ. καλύτερα από καλύτερα από mobs (πλάσματα). την αξίνα. την αξίνα.

8 Βήμα 6: Ώρα για μερικές αλλαγές στο σπίτι σας: Φτιάξτε πυρσούς (για αυτό θα χρειαστεί κάρβουνο, που θα βρείτε στις σπηλιές) και βάλτε τους στο σπίτι σας για φωτισμό. Φτιάξτε ένα κρεβάτι (για αυτό θα χρειαστεί μαλλί, οπότε πηγαίνται να σκοτώσετε ένα πρόβατο) και βάλτε το στο σπίτι σας.

9 Βήμα 7: Βρείτε μια σπηλιά και πάρτε πέτρες. Φτιάξτε εργαλεία από πέτρα (φτιάχνονται όπως τα ξύλινα εργαλεία, μόνο που αντί για σανίδες βάλτε πέτρες).ξύλινα εργαλεία

10 Βήμα 8: Φτιάξτε ένα ή περισσότερα σεντούκια (για διπλό σεντούκι βάλτε δύο κανονικά το ένα δίπλα στο άλλο). Γεμίστε τα με πέτρες, ξύλα ή ό,τι άλλο και αργότερα φτιάξτε ένα φυσιολογικό σπίτι.

11


Κατέβασμα ppt "Survival: Πρώτα Βήματα Από: Dr.geo’s awesome blog."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google