Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

SECRETARIAL DUTIES I ASSIGNMENT. Τι αφορά η εμπορική αλληλογραφία; Δημιουργία ενός πρωτόκολλου με βάση την άσκηση στην σελίδα 52 και των εξής επιστολών:

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "SECRETARIAL DUTIES I ASSIGNMENT. Τι αφορά η εμπορική αλληλογραφία; Δημιουργία ενός πρωτόκολλου με βάση την άσκηση στην σελίδα 52 και των εξής επιστολών:"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 SECRETARIAL DUTIES I ASSIGNMENT

2 Τι αφορά η εμπορική αλληλογραφία; Δημιουργία ενός πρωτόκολλου με βάση την άσκηση στην σελίδα 52 και των εξής επιστολών: Α. Επιστολή ίδρυσης ατομικής επιχείρησης Β. Επιστολή προσφοράς υπηρεσιών από γραμματέα Γ. Δυσμενής απάντηση προσφοράς υπηρεσιών από γραμματέα. (Χρήση διευθύνσεων σελίδας 107)

3 ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: 08/01/2015 5 Σελίδες Α4 (Εξώφυλλο, Περιεχόμενα και Βιβλιογραφία δεν περιλαμβάνονται) Καμία εργασία δε θα γίνει αποδεκτή εφόσον έχει ξεπεραστεί το χρονικό πλαίσιο! ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ: 15%

4 Εργασίες οι οποίες παραδίδονται μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται αποδεκτές. Οδηγίες για την δημιουργία σωστών εργασιών παρακαλώ κοιτάξετε στο μάθημα Secretarial Duties I στην ιστοσελίδα του κολλεγίου.


Κατέβασμα ppt "SECRETARIAL DUTIES I ASSIGNMENT. Τι αφορά η εμπορική αλληλογραφία; Δημιουργία ενός πρωτόκολλου με βάση την άσκηση στην σελίδα 52 και των εξής επιστολών:"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google