Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Το μπαλέτο (ή μπαλλέτο, αλλά και κλασικός χορός ) είναι είδος χορού, με καταγωγή από την Ιταλία του 15ου αιώνα, το οποίο αργότερα εξελίχθηκε στη σκηνική.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Το μπαλέτο (ή μπαλλέτο, αλλά και κλασικός χορός ) είναι είδος χορού, με καταγωγή από την Ιταλία του 15ου αιώνα, το οποίο αργότερα εξελίχθηκε στη σκηνική."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3  Το μπαλέτο (ή μπαλλέτο, αλλά και κλασικός χορός ) είναι είδος χορού, με καταγωγή από την Ιταλία του 15ου αιώνα, το οποίο αργότερα εξελίχθηκε στη σκηνική του μορφή, κυρίως στη Γαλλία και τη Ρωσία..

4  ΦΙΓΟΥΡΕΣ  ΓΝΩΣΤΟΙ ΧΟΡΕΥΤΕΣ  ΡΟΥΧΑ ΜΠΑΛΕΤΟΥ

5  BRABA: Θέση του χεριού που φανερώνει έναν κύκλο  DEMI SECOND:Θέση του χεριού  CLASSICAL WALKS:Κλασικά βήματα  DEMI PLIE:Μισό λύγισμα  GRANT PLIE:Ολόκληρο λύγισμα

6  ROUDOLF NOUREYEF:Ένας από καλύτερους χορευτές.  GALLINA ULANOVA:Mία πολύ καλή μπαλαρίνα που έπαιξε πολύ καλά στο θάνατο του κύκνου.  NATALIA:Η καλύτερη μπαλαρίνα σήμερα.  MICKAIL BARYSHNIKOF  VASLAR NIJINSKY  MARGOT FONTEYN  EVELINE HART  ALISIA MARKOVA  SYLVIE GUILLEM  ANNA PAVLOVA

7  POUENT:Παπούτσια  TOUTOU:Φούστα  ΚΟΡΜΑΚΙ: Μία ολόσωμη μπλούζα

8  Πόπη και Γεωργία  El.wikipedia.org  Πόπη - Γεωργία


Κατέβασμα ppt " Το μπαλέτο (ή μπαλλέτο, αλλά και κλασικός χορός ) είναι είδος χορού, με καταγωγή από την Ιταλία του 15ου αιώνα, το οποίο αργότερα εξελίχθηκε στη σκηνική."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google