Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΑΙΟΣ ΠΛΗΒΟΥΡΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΡΙΓΚΛΕΑ ΜΕΛΙΝΑ. Εισαγωγή  Αρχικά ήταν ο τρίτος μήνας του δεκάμηνου Ρωμαϊκού ημερολογίου (Majus) και το όνομά του προέρχεται από.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΑΙΟΣ ΠΛΗΒΟΥΡΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΡΙΓΚΛΕΑ ΜΕΛΙΝΑ. Εισαγωγή  Αρχικά ήταν ο τρίτος μήνας του δεκάμηνου Ρωμαϊκού ημερολογίου (Majus) και το όνομά του προέρχεται από."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΑΙΟΣ ΠΛΗΒΟΥΡΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΡΙΓΚΛΕΑ ΜΕΛΙΝΑ

2 Εισαγωγή  Αρχικά ήταν ο τρίτος μήνας του δεκάμηνου Ρωμαϊκού ημερολογίου (Majus) και το όνομά του προέρχεται από τη θεότητα Μαία (λατινικά Μάγια), μητέρα του θεού Ερμή.  Πέμπτος μήνας του ημερολογίου, διάρκειας 31 ημερών.

3 Η Πρωτομαγιά  Η πρώτη μέρα του Μαΐου, η οποία είναι μέρα αργίας.  Είναι συνώνυμη με την Παγκόσμια Μέρα των Εργατών τότε που τιμώνται οι αγώνες του εργατικού κινήματος.

4 Πρωτομαγιάτικο στεφάνι

5 Η Πρωτομαγιά  Ημερολογιακά η πρώτη ημέρα του Μαΐου βρίσκεται ανάμεσα στην Εαρινή Ισημερία και το Θερινό Ηλιοστάσιο, τοποθετείται δηλαδή στην αρχή της άνοιξης.

6 Εορτές  Τότε διεξάγεται ο Διαγωνισμός Τραγουδιού Eurovision.  Την δεύτερη Κυριακή του Μάιου γιορτάζεται η ημέρα της μητέρας

7 Εορτές

8 Καλλιέργειες Τότε ευδοκιμούν:  Τα κεράσια  Τα βερίκοκα  Οι φράουλες  Τα ακτινίδια

9 Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας.


Κατέβασμα ppt "ΜΑΙΟΣ ΠΛΗΒΟΥΡΗ ΝΙΚΟΛΙΝΑ ΡΙΓΚΛΕΑ ΜΕΛΙΝΑ. Εισαγωγή  Αρχικά ήταν ο τρίτος μήνας του δεκάμηνου Ρωμαϊκού ημερολογίου (Majus) και το όνομά του προέρχεται από."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google