Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤ’2 ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ(ΠΙΝ) ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1957 στην Λευκωσία.  Ονομάζεται Πέτρος Παπαπέτρου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤ’2 ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ(ΠΙΝ) ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1957 στην Λευκωσία.  Ονομάζεται Πέτρος Παπαπέτρου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤ’2 ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ(ΠΙΝ)

3 ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1957 στην Λευκωσία.  Ονομάζεται Πέτρος Παπαπέτρου αλλά το ψευδώνυμο του είναι ΠΙΝ.  Ασχολείται με πολλές δουλειές αλλά εμείς το γνωρίζουμε ως γελοιογράφο και ως σκιτσογράφο.

4 ΠΙΝ Αντλεί τα θέματα του από τα πολιτικά,από την επικαιρότητα,από την οικολογία και από την κατοχή της Κύπρου. Το 1974 δημοσίευσε τα πρώτα του σκίτσα στην εφημερίδα >. Το Μάρτιο του 2009 δύο γελοιογραφίες του επιλέγηκαν ανάμεσα στις 50 καλύτερες που είχαν δημοσιευθεί σε εφημερίδα της Ευρώπης. Το Νοέμβριο του 2001 βραβεύθηκε από την κυπριακή βουλή για τη συμμετοχή του στην έκθεση Πολιτικής Γελοιογραφίας. Διάλεξε το ψευδώνυμο ΠΙΝ από το τσίμπημα.

5 Ο χαρακτήρας του Είναι πολύ ταλαντούχος, ταπεινός, έχει χιούμορ, είναι άνθρωπος ο οποίος νοιάζεται για το σύνολο και όχι για τη δική του προβολή.

6 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΤ’2 ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ(ΠΙΝ) ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ  Γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1957 στην Λευκωσία.  Ονομάζεται Πέτρος Παπαπέτρου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google