Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

GREEN TEAM © Project 2011-2012. Αειφόρο σχολείο Η Green Team © ασχολήθηκε με την διαχείριση των απορριμμάτων και ανακύκλωσης της Ελληνογερμανικής Αγωγής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "GREEN TEAM © Project 2011-2012. Αειφόρο σχολείο Η Green Team © ασχολήθηκε με την διαχείριση των απορριμμάτων και ανακύκλωσης της Ελληνογερμανικής Αγωγής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 GREEN TEAM © Project 2011-2012

2 Αειφόρο σχολείο Η Green Team © ασχολήθηκε με την διαχείριση των απορριμμάτων και ανακύκλωσης της Ελληνογερμανικής Αγωγής. Καθώς και έλαβε μέρος σαν ομάδα διαχείρισης απορριμμάτων σε έναν διαγωνισμό για ανάδειξη του καλύτερου αειφόρου σχολείου.

3 Ανακυκλώσιμα σκουπίδια Λιπαντικά οχημάτων Μπαταρίες ΟχημάτωνUPS Απλές Μπαταρίες (Αφής) Είδη Απορριμμάτων

4 Ανακύκλωση Στην Ελληνογερμανική Αγωγή υπάρχουν 5 κάδοι ανακύκλωσης. Κάθε ένας από αυτούς έχει χωρητικότητα 1.100 L. Ο μέσος όρος χρήσης του την βδομάδα είναι 400 Kg. Έτσι κάθε βδομάδα συλλέγονται ≈ 2.000 Kg Ελληνογερμανική Αγωγή. Συλλογή Απορριμμάτων. Δήμος Παλλήνης. Περισυλλογή Απορριμμάτων. Εργοστάσιο Ανακύκλωσης Κορωπί. Ανακύκλωση Απορριμμάτων.

5 Λιπαντικά οχημάτων Στην Ελληνογερμανική Αγωγή υπάρχει ένας κάδος στον οποίο γίνεται η συλλογή των λαδιών από τα οχήματα της. Ο κάδος αυτός έχει χωρητικότητα 1.000 L και γεμίζει κάθε ≈ 2μήνες. Ελληνογερμανική Αγωγή. Συλλογή Λιπαντικών. Κέντρα Αποθήκευσης. Αποθήκευση Λιπαντικών. Εργοστάσια Διύλισης. Επεξεργασία Λιπαντικών.

6 Λιπαντικά οχημάτων

7 Συλλογή Μπαταριών Αφής

8

9 Πιστεύετε ότι το σχολείο σας έχει κάνει αρκετά στην κατεύθυνση της πληροφόρησης σχετικά με την ανακύκλωση;

10 Χωρίζετε τα απορρίμματά σας σε ανακυκλώσιμα και μη, πριν τα πετάξετε;

11 Γνωρίζετε πού βρίσκεται στο σχολείο μας ο κάδος ανακύκλωσης μπαταριών;

12 Γνωρίζετε πού βρίσκεται στο σχολείο μας ο κάδος ανακύκλωσης των ηλεκτρικών συσκευών;

13 Σε ποιούς κάδους πετάτε τις ηλεκτρικές συσκευές;

14 Εσείς είστε διατεθειμένοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας ώστε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο περιβάλλον για τις μελλοντικές γενιές κάνοντας ανακύκλωση;

15 Οι λύσεις που προτείνει η Green Team © Με την αποφυγή άσκοπης παραγωγής τους. Με την επαναχρησιμοποίηση υλικών. Με την ανακύκλωση υλικών. Η μείωση των απορριμμάτων

16 Green Team Editors Xaris Danelis Vasilis Theos Panagiotis Somalakis Kirikos Spellas


Κατέβασμα ppt "GREEN TEAM © Project 2011-2012. Αειφόρο σχολείο Η Green Team © ασχολήθηκε με την διαχείριση των απορριμμάτων και ανακύκλωσης της Ελληνογερμανικής Αγωγής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google