Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΛΩΡΙΔΑ. Σε μας το ανθρώπινο είδος αρέσει να αναφερόμαστε συχνά στις καλές μας και στις κακές μας μέρες, και το αντίστοιχο στο γένος Syringa.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΛΩΡΙΔΑ. Σε μας το ανθρώπινο είδος αρέσει να αναφερόμαστε συχνά στις καλές μας και στις κακές μας μέρες, και το αντίστοιχο στο γένος Syringa."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΛΩΡΙΔΑ

2 Σε μας το ανθρώπινο είδος αρέσει να αναφερόμαστε συχνά στις καλές μας και στις κακές μας μέρες, και το αντίστοιχο στο γένος Syringa (Πασχαλιά) είναι η καλές και κακές ανθισμένες χρονιές. Αυτοί οι θάμνοι, που λατρεύονται για τα μυρωδάτα λουλούδια τους είναι περιβόητοι για την υποτονική ανθοφορία τους όταν ο χειμώνας που πέρασε δεν πρόσφερε την απαιτούμενη θερμοκρασία ψύχους. Αλλά όταν έχουν καλή χρονιά, κι ελπίζουμε φέτος να έχουν, τότε πολύ λίγα φυτά ανταγωνίζονται την εντύπωση που δίνει ο συνδυασμός των εξαίσιων λουλουδιών και του δυνατού αρώματος της Πασχαλιάς. Σε όλη την επικράτεια αυτή την άνοιξη οι Πασχαλιές ξεπερνούν τον εαυτό τους. Απολαύστε τις όσο είναι ανθισμένες και χαρείτε την μοναδική αίσθηση άνοιξης και το πασχαλινό άρωμα που μας δίνουν.

3 ΤΟΥΛΙΠΑ Ξαπλώνω προσεχτικά ανάσκελα ανάμεσα στις τρυφερές τουλίπες.. Το άρωμα της ατμόσφαιρας με μεθάει.. Όλα φαντάζουν τόσο ήρεμα τόσο απλά, τόσο μαγευτικά.. Πλάθω όμορφες εικόνες γεμάτες φως.. Περιμένω εσένα να έρθεις να με βρεις.. Να με πάρεις αγκαλιά.. Να ξαπλώσεις μαζί μου.. Να ηρεμήσει η ψυχή μου.. Να γεμίσει κόκκινες τουλίπες κι άστρα η πραγματική ζωή μου..

4 ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

5 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

6 ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ

7 ΓΑΡΙΦΑΛΟ

8 ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΙΤΙΝΗ


Κατέβασμα ppt "ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΛΩΡΙΔΑ. Σε μας το ανθρώπινο είδος αρέσει να αναφερόμαστε συχνά στις καλές μας και στις κακές μας μέρες, και το αντίστοιχο στο γένος Syringa."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google