Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά… Αδυναμίες μεγάλες, κυρίως, για το γυναικείο φύλο. Αδύνατο να αντισταθείς σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Αδιανόητο να γυρίσεις.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά… Αδυναμίες μεγάλες, κυρίως, για το γυναικείο φύλο. Αδύνατο να αντισταθείς σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Αδιανόητο να γυρίσεις."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά… Αδυναμίες μεγάλες, κυρίως, για το γυναικείο φύλο. Αδύνατο να αντισταθείς σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Αδιανόητο να γυρίσεις το βλέμμα σε μια χαριτωμένη τσάντα. Δύσκολο να μη χαζέψεις το τασάκι που ταιριάζει τέλεια στο τραπεζάκι τού σαλονιού. Τι γίνεται, όμως,με το κόστος; Η λύση υπάρχει! Και να σας πω το καλύτερο; Βρίσκεται μέσα στο σπίτι μας! το μυστικό είναι να έχεις κέφι και διάθεση για να δημιουργήσεις. Σας παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να μεταμορφώσουμε ανακυκλώσιμα υλικά που μπορούν να γίνουν έργα τέχνης!

2 Στα πλαίσια της ερευνητικής εργασίας που εκπονήθηκε στο σχολείο μας η μαθήτρια Πασχαλινοπούλου αποφάσισε να κατασκευάσει το παρακάτω φωτιστικό με ανακυκλώσιμα υλικά, θέλοντας να μας αποδείξει έμπρακτα πως η ανακύκλωση γίνεται και τέχνη!!

3 -Ποια είναι η διαδικασία για την κατασκευή ενός φωτιστικού; Αρχικά πήρα διάφορες ιδέες από το διαδίκτυο και αυτή που μου κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον ήταν η κατασκευή ενός φωτιστικού από πλαστικά κουτάλια. Έτσι, προσπάθησα να δημιουργήσω κι εγώ κάτι ανάλογο και ξεκίνησα να μαζεύω τα υλικά που χρειαζόμουν που ήταν: 1 πλαστικό μπουκάλι ελαιόλαδου 200 πλαστικά κουτάλια 4 ράβδοι σιλικόνης

4 Έκθεση από ανακυκλώσιμα υλικά Στις 6 Φεβρουαρίου του 2013 επισκεφτήκαμε την έκθεση από ανακυκλώσιμα υλικά του κ. Χρήστου Κοντόπουλου στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά από τα έργα που είχαμε την ευκαιρία να δούμε.

5

6

7

8

9


Κατέβασμα ppt "Κοσμήματα, αξεσουάρ, διακοσμητικά… Αδυναμίες μεγάλες, κυρίως, για το γυναικείο φύλο. Αδύνατο να αντισταθείς σε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Αδιανόητο να γυρίσεις."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google