Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Από τον μύθο στη πραγματικότητα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Από τον μύθο στη πραγματικότητα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Από τον μύθο στη πραγματικότητα

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 H Oμοιοπαθητική είναι μία καθαρά επιστημονική προσέγγιση της ιατρικής και των ιατρικών πράξεων, επομένως μόνο αυτοί που έχουν επίσημα αναγνωρισμένη ιατρική εκπαίδευση μπορούν να έχουν τον τίτλο, που τους επιτρέπει να ασκούν αυτόν τον συγκεκριμένο τομέα της ιατρικής.

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23 ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡΙΘΜ. 91178/Β7

24

25

26

27

28 Ελληνική Εταιρεία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Οδοντιατρικής Μετά από πολύχρονες προσπάθειες και κατ΄ απαίτηση των καιρών, η Ελληνική Εταιρεία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Οδοντιατρικής (EEKOO) είναι ένα γεγονόςς

29 Η Ελληνική Εταιρία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Οδοντιατρικής σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, τη Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής (Γ. Βυθούλκας) και τη Μακεδονική Εταιρία Ομοιοπαθητικής προσφέρει πρόγραμμα τριετούς εκπαίδευσης προς τους οδοντιάτρους. Στόχος του προγράμματος είναι η εξειδίκευση των οδοντιάτρων στην Ομοιοπαθητική. Το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα είναι εναρμονισμένο με τις προδιαγραφές σπουδών και τη διδακτέα ύλη που ορίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την Ομοιοπαθητική (ECH). Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα τόσο στην εκμάθηση της Ομοιοπαθητικής όσο και στην κατανόηση της ολιστικής προσέγγισης του ασθενούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο έτη θεωρητικής κατάρτισης στην Ομοιοπαθητική, που οι οδοντίατροι παρακολουθούν μαζί με τους γιατρούς. Στη συνέχεια, οι οδοντίατροι παρακολουθούν στο Γ’ έτος μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων, που οργανώνει η ΕΕΚΟΟ προσανατολισμένα στην εφαρμογή της Ομοιοπαθητικής στην Οδοντιατρική. Τα σεμινάρια αυτά περιέχουν διαλέξεις, αναλύσεις περιστατικών, εργασίες και λήψεις ιστορικών από έμπειρους ομοιοπαθητικούς οδοντιάτρους. Έτσι οι εκπαιδευόμενοι οδοντίατροι θα αποκτήσουν τη γνώση και την εμπειρία που χρειάζονται για τη μετεκπαίδευσή τους στην Ομοιοπαθητική.

30


Κατέβασμα ppt "Από τον μύθο στη πραγματικότητα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google