Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σήμερα θα μάθουμε Πώς θα φτάσουμε να παίρνουμε Το γάλα 55 λεπτά όπως οι Γερμανοί Και τα συμπληρώματα διατροφής με 45 λεπτά Καλούμε την τρόϊκα να μας δώσει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σήμερα θα μάθουμε Πώς θα φτάσουμε να παίρνουμε Το γάλα 55 λεπτά όπως οι Γερμανοί Και τα συμπληρώματα διατροφής με 45 λεπτά Καλούμε την τρόϊκα να μας δώσει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σήμερα θα μάθουμε Πώς θα φτάσουμε να παίρνουμε Το γάλα 55 λεπτά όπως οι Γερμανοί Και τα συμπληρώματα διατροφής με 45 λεπτά Καλούμε την τρόϊκα να μας δώσει το ΟΚ Και βάζουμε σε ένα νομοσχέδιο την σχετική διάταξη Αφού κάνουν και κάποιο ντόρο οι γνωστοί άγνωστοι Περί των φασαριών θα το μάθουμε όλοι και Μετά τριμήνου θα πηγαίνουμε στα σούπερ μάρκετ. Σημειώσεις για ποιά Ακόμα προϊόντα Θα πάνε στην φτηνή Πολυαγορά Θα έχουν την Δυνατότητα να αιτούνται Σε σχετικο site

2 Και συνεχίζουμε Πώς θα φτάσουμε να παίρνουμε Καλύτερους μισθούς όπως οι Γερμανοί Και περισσότερες υπερωρίες κάθε μήνα Εδώ δεν Καλούμε την τρόϊκα Και μπαίνουμε όλοι στις συνελεύσεις Αφού κάνουν και κάποιο ντόρο οι γνωστοί άγνωστοι Περί των φασαριών θα το μάθουμε όλοι και Μετά τριμήνου θα δούμε τους λογαριασμούς μας ναυξάνουν. Σημειώσεις ποιοί θα τα Παίρνουν θα έχουν την Δυνατότητα να αιτούνται Νέες διοικήσεις εργαζομένων Σε σχετικο site

3 Και τελειώνουμε Πώς θα φτάσουμε να πάμε έκδρομές,να δημιουργούμε Και να καταναλώνουμε όπως οι Γερμανοί με περισσότερη παιδεία & ελευθερία στις ιδέες μας Εδώ συμμετέχουμε με την τρόϊκα και τα κόμματα Στην λήψη αποφάσεων Αφού κάνουν και κάποιο ντόρο οι γνωστοί άγνωστοι Περί των φασαριών θα το μάθουμε όλοι και θα δούμε τον κόσμο να βλέπει αλλιώς την κατάσταση. Σημειώσεις: όσοι είναι Μορφωμένοι και Παιδαγωγικά ενήμεροι με αξιακές ιδέες Θα αναλάβουν Δράση για εξημέρωση.

4 ΒαγγΕλης


Κατέβασμα ppt "Σήμερα θα μάθουμε Πώς θα φτάσουμε να παίρνουμε Το γάλα 55 λεπτά όπως οι Γερμανοί Και τα συμπληρώματα διατροφής με 45 λεπτά Καλούμε την τρόϊκα να μας δώσει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google